Altamira: Κατοικίες & Διαμερίσματα από €40.000 (ΦΩΤΟΣ)

Διαμερίσματα, κατοικίες και επαύλεις από €40.000 μέχρι €450.000 στις νέες αναρτήσεις της Altamira

Ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό κατοικιών και διαμερισμάτων αποκτά η Altamira, η οποία σε εβδομαδιαία βάση ανακοινώνει τα νέα ακίνητα που διαθέτει προς πώληση.

Στις νέες αναρτήσεις της για αυτή τη βδομάδα, οι οποίες αφορούν 72 ακίνητα ανά το παγκύπριο, περιλαμβάνονται έξι διαμερίσματα, επτά κατοικίες, εκ των οποίων οι δύο είναι επαύλεις και μία μεζονέτα. Οι ενδεικτικές τιμές πώλησης των εν λόγω ακίνητων αρχίζουν από €40.000 και φθάνουν τα €450.000. 

Η Brief ανέτρεξε στην ιστοσελίδα της Altamira και παρουσιάζει τα 14 από τα νέα ακίνητα που διαθέτει η Altamira. 

>>> Διαβάστε ακόμη: Altamira: Είκοσι μία κατοικίες-διαμερίσματα από €90.000 (ΦΩΤΟΣ)<<<

Κατοικίες: 1/ Κατοικία - Λατσιά, Λευκωσία 

 • Ε.Τ.: €142.000
 • Εμβαδόν: 140 τ.μ.

Πρόκειται για διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στο Δήμο Λατσιών, 550 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ και 600 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Αγίου Γεωργίου. Βρίσκεται σε μια ήσυχη αμιγώς οικιστική περιοχή η οποία αποτελείται κυρίως από κατοικίες και διαθέτει καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις. Το οικόπεδό στο οποίο βρίσκεται η κατοικία είναι γωνιακό.

Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2004 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι-καθιστικό σε ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους. Επιπλέον διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Είναι κατάλληλη για την κάλυψη των απαιτήσεων μιας πολυμελούς οικογένειας. Η κατοικία ενοικιάζεται με συμβόλαιο εφ’ όρου ζωής με ικανοποιητική απόδοση.

2/ Κατοικία, Ύψωνας, Λεμεσός 

 • Ε.Τ.: €190.000
 • Εμβαδόν: 150 τ.μ.

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων στον Δήμο Ύψωνα, της Επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ελκυστική περιοχή, 400 μέτρα νότια από τον αυτοκινητόδρομο και μερικά μέτρα από το Δημαρχείο του Ύψωνα.

Η κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 2008 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Έχει εμβαδόν περί τα 150τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας καθιστικού – κουζίνας με τζάκι και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο ενώ ο όροφος έχει τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο, και αποχωρητήριο με μπάνιο. Η κατοικία διαθέτει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

>>> Όλες οι έρευνες και αναλύσεις της Brief <<<

Το ακίνητο αφορά μερίδιο 191/663 επί του οικοπέδου και αφορά την κατοικία C (δεύτερη από τα βόρεια). Το εμβαδόν της γης που αναλογεί στην κατοικία είναι περί τα 191 τ.μ. Είναι κενή και κατάλληλη τόσο για εκμετάλλευση (ενοικίαση) όσο και ιδιοχρησία.

3/ 2 υπό ανέγερση κατοικίες - Παλώδια, Λεμεσός 

 • Ε.Τ.: €195.000
 • Εμβαδόν: 201 τ.μ.

Το ακίνητο προς πώληση είναι δύο υπό ανέγερση κατοικίες στην Παλώδεια, της επαρχίας Λεμεσού, 900 μέτρα βορειοδυτικά από το κέντρο της κοινότητας και περί το 1 χιλιόμετρο βορειοδυτικά από το ''Μέλαθρον Αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α''. Πρόκειται για μία οικιστική περιοχή με καλές προσβάσεις τόσο στο κέντρο της κοινότητας, όσο και στο κέντρο της επαρχίας Λεμεσού. Σε κοντινή απόσταση προσφέρονται αρκετές υπηρεσίες όπως υπεραγορές, σχολεία και άλλες ανέσεις.

Οι δύο κατοικίες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο κατασκευής τους, γεγονός που αφήνει το περιθώριο στον αγοραστή να διαμορφώσει την κατοικία του με βάση την αισθητική του. Η κατοικία η οποία βρίσκεται στα δυτικά έχει εμβαδόν σκελετού 128 τμ ενώ η κατοικία στα ανατολικά 73 τ.μ. Το εμβαδό της γης είναι 648 τ.μ.

4/ Έπαυλη - Μαζωτός, Λάρνακα

 • Ε.Τ.: €210.000
 • Εμβαδόν: 120 τ.μ.

Έπαυλη με πισίνα στην παραλιακή περιοχή «Πετούντα» της κοινότητας Μαζωτού,της επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 240 μέτρα από την θάλασσα, περί τα 1,7 χλμ νοτιοανατολικά από το κέντρο της κοινότητας και περί τα 60 μ νότια του νέου δρόμου Μαζωτού - Περβολιών - Μενεού. Το ακίνητο εφάπτεται δημόσιου δρόμου στο βορειοανατολικό του σύνορο και χώρου πρασίνου στο νοτιοδυτικό του σύνορο.

Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από χώρο καθιστικού, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μεγάλη αυλή με πισίνα και barbeque.

Η κατοικία είναι κατάλληλη τόσο για πρώτη κατοικία, όσο και για εκμετάλλευση, αφού μπορεί να ενοικιαστεί είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα με καλή απόδοση.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 120 τ.μ περίπου, των καλυμμένων βεραντών σε 11 τ.μ περίπου και του οικοπέδου σε 394 τ.μ περίπου.

5/ Κατοικία - Αρχάγγελος, Λακατάμεια

 • Ε.Τ.: €235.000
 • Εμβαδόν: 195 τ.μ.

Διώροφη ημι - εφαπτόμενη κατοικία στην ενορία Αρχάγγελος - Ανθούπολη,  στον Δήμο Λακατάμειας, επί της οδού Θουκυδίδη 7 και σε απόσταση περί τα 625 μ νοτιοδυτικά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΠΟΕΛ.

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Η τοποθεσία του ακινήτου θεωρείται εξαιρετική και παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα λόγω της ελκυστικότητας και προσπελασιμότητάς της.

>>> Διαβάστε ακόμη: Λεμεσός: Στα σκαριά 740 κατοικίες με 30% λιγότερο νοίκι-ΣΤΟΙΧΕΙΑ <<<

Συγκεκριμένα η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και τουαλέτα ξένων. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en suite), γραφείο και κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 190 τ.μ περίπου,  το εμβαδόν των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ περίπου και των ακάλυπτων βεραντών σε 46 τ.μ περίπου. Η κατοικία βρίσκεται σε τεμάχιο με εμβαδόν γης περί τα 286 τ.μ.

6/ Ανεξάρτητη κατοικία - Δάλι, Λευκωσίας

 • Ε.Τ.: €340.000
 • Εμβαδόν: 150 τ.μ.

Πρόκειται για διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στον Δήμο Ιδαλίου της Επαρχίας Λευκωσίας, σε 2 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Carlsberg και σε μικρή απόσταση βόρεια από την βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου. Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους και κοινότητες, την πόλη της Λευκωσίας και σε όλων των ειδών παροχές όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες κλπ.

Η κατοικία βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία,  κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει αποθήκη και χώρο στάθμευσης. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται 150 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 32 τ.μ (περίπου) και του χώρου στάθμευσης σε 30 τ.μ. (περίπου).

Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

7/ Έπαυλη - Πόλη Χρυσοχούς

 • Ε.Τ.: €450.000
 • Εμβαδόν: 234 τ.μ.

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια κατοικία έξι υπνοδωματίων στην Πόλη Χρυσοχούς. Η κατοικία βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης καθώς ανεγέρθηκε το 2007 και επεκτάθηκε το 2013. Το εμβαδό της γης είναι 1,711 τ.μ., ενώ το κτήριο έχει εμβαδόν κλειστών χώρων περί τα 234 τ.μ. και υπόστεγο περί τα 90 τ.μ.

Διαθέτει θέα στη θάλασσα και έχει κατασκευαστεί με υψηλές προδιαγραφές και μοντέρνο σχεδιασμό. Αποτελείται από υπόγειο χώρο, ισόγειο και όροφο. Το υπόγειο περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο με ντους και γραφείο, το ισόγειο καθιστικό, τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα με έξοδο σε βεράντα και ensuite υπνοδωμάτιο, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία είναι ensuite, ένα αποχωρητήριο με μπάνιο και ένα πλυσταριό. Στον όροφο υπάρχει επίσης roof garden από το οποίο υπάρχει απρόσκοπτη θέα της ευρύτερης περιοχής.

>>> Διαβάστε επίσης: Προς πώληση ξενοδοχείο-Sports Resort στην Επισκοπή (Τιμή-ΦΩΤΟΣ) <<<

Εξωτερικά, υπάρχει γκαράζ και ιδιόκτητη πισίνα και μεγάλη αυλή / περιβόλι. Στο ακίνητο έχει εγκατασταθεί σύστημα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης.

Διαμερίσματα

1/ Ισόγειο διαμέρισμα - Παραλίμνι, Αμμόχωστος 

 • Ε.Τ.: €40.000
 • Εμβαδόν: 50 τ.μ.

Πρόκειται για ισόγειο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου σε μια τουριστική τοποθεσία στον Δήμο Παραλιμνίου της επαρχίας Αμμοχώστου. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 2χλμ. βορειοανατολικά από το κέντρο του Παραλιμνίου και περί τα 1,8χλμ δυτικά της οργανωμένης παράλιας Αγίας Τριάδας. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνοι κλπ. Επιπλέον διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τις γειτονικές κοινότητες και δήμους καθώς και στο παραλιακό μέτωπο του Πρωταρά/ Κάππαρης.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον ισόγειο του κτιρίου και αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι/σαλόνι, 1 υπνοδωμάτιο και μπάνιο/ αποχωρητήριο. Το εμβαδό του διαμερίσματος ανέρχεται σε 50τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 5τ.μ (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 5τ.μ (περίπου). Να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα αυλής περί τα 30τ.μ. και ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Το διαμέρισμα είναι κενό.

2/ Διαμέρισμα - Κάτω Πάφος, Πάφος 

 • Ε.Τ.: €75.000
 • Εμβαδόν: 70 τ.μ.

Πρόκειται για διώροφο διαμέρισμα σε πολύ καλή τοποθεσία στην Ενορία Κάτω Πάφος του Δήμου Πάφου. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 120 μέτρα βορειοανατολικά του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και περί τα 150 μέτρα νότια του κόμβου Κάτω Πάφου. Το ακίνητο απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το κέντρο του Δήμου και προς όλων των ειδών παροχές. Επιπλέον, το «Kings Avenue Mall» και το κάστρο της Πάφου βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, αποχωρητήριο ξένων, δύο υπνοδωμάτια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 70 τ.μ (περίπου).

3/ Διαμέρισμα - Στρόβολος, Λευκωσία 

 • Ε.Τ.: €85.000
 • Εμβαδόν: 80 τ.μ.

Πρόκειται για διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε εξαιρετική τοποθεσία στην Ενορία Άγιος Βασίλειος του Δήμου Στροβόλου στην Επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκεται επί της οδού Παλλάδος (αδιέξοδο), σε απόσταση περί τα 270 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημαρχείου Στροβόλου και σε πολύ κοντινή απόσταση νοτιοανατολικά της Λεωφόρου Στροβόλου.  Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως καταστήματα, εστιατόρια, τράπεζες, σχολεία, υπεραγορές κλπ. Γενικότερα πρόκειται για μια περιοχή με διαχρονικά υψηλή ζήτηση σε διαμερίσματα λόγω της κεντρικότητας και προσπελασιμότητάς της.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου και το επίπεδο συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα/τραπεζαρία, πλυσταριό, αποχωρητήριο με μπάνιο (τζακούζι) και δύο υπνοδωμάτια.  Σημειώνεται ότι οι βεράντες έχουν κλείσει και έχουν μετατραπεί σε εσωτερικούς χώρους.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

Σημειώνεται ότι το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστή μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με καλή απόδοση.

4/ Διαμέρισμα - Στρόβολος, Λευκωσία 

 • Ε.Τ.: €112.000
 • Εμβαδόν: 120 τ.μ.

Πρόκειται για διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία, στην ενορία Άγιος Δημήτριος, στον Δήμο Στροβόλου της επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται περί τα 400 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Λεμεσού και περί τα 150 μέτρα νοτιοανατολικά του Δημοτικού Σχολείου Ακρόπολης. Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και των αυτοκινητόδρομο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο κτιρίου με την ονομασία «Castella Court» και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο ξένων και αποχωρητήριο με μπάνιο. Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας το διαμέρισμα διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 120 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε1 τ.μ. (περίπου).  Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το ακίνητο ενοικιάζεται και διαθέτει ξεχωριστό Τίτλο Ιδιοκτησίας.

5/ Διαμέρισμα - Έγκωμη, Λευκωσία 

 • Ε.Τ.: €160.000
 • Εμβαδόν: 114 τ.μ.

Πρόκειται για άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε μία εξαιρετική τοποθεσία στο Δήμο Έγκωμης της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 30 μέτρα νότια της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και περί τα 520 μέτρα βορειοδυτικά της υπεραγοράς «Αλφαμέγα». Σε κοντινή απόσταση από το ακίνητο βρίσκονται όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει πολύ καλή πρόσβαση προς το κέντρο της Λευκωσίας. Γενικότερα, πρόκειται για μια περιοχή η οποία παρουσιάζει διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα λόγω της κεντρικής τοποθεσίας της και των εξαιρετικών προσβάσεων της.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας με την ονομασία «ELENI COURT». Βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, αποχωρητήριο ξένων και τρία υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης αποθήκη και χώρο στάθμευσης στο ισόγειο.

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.  Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

6/ Δύο διαμερίσματα - Καλιάνα, Λευκωσία 

 • Ε.Τ.: €216.000
 • Εμβαδόν: 800 τ.μ.

Δύο διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων σε μια ήσυχη περιοχή της Κοινότητας Καλιάνα της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκονται σε απόσταση 1,2 χλμ. ανατολικά από το κέντρο του χωριού και 100 μέτρα δυτικά του κύριου δρόμου Λευκωσίας-Τροόδους. Τοποθετούνται σε μια περιοχή με υπέροχο δεντρόφυτο περιβάλλον, η οποία αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για παραθερισμό κατά τους χειμερινούς μήνες. Επιπλέον διαθέτουν καλές προσβάσεις προς τη Λευκωσία αλλά και το  Τρόοδος.

Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος πολυκατοικίας τεσσάρων διαμερισμάτων με την ονομασία «Panorama Court» το οποίο ανεγέρθηκε περί το 2009 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Βρίσκονται στον δεύτερο όροφο, είναι πανομοιότυπα και αποτελούνται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Διαθέτουν από ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο.

>>> Οι οικονομικές εξελίξεις σήμερα <<<

Τα διαμερίσματα έχουν εμβαδό κλειστών χώρων 130 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες 25 τ.μ. Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Δεν διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.

Μεζονέτα: 

1/ Μεζονέτα - Πέγεια, Πάφος 

 • Ε.Τ.: €125.000
 • Εμβαδόν: 100 τ.μ.

Πρόκειται για, διώροφη μεζονέτα σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 590 μέτρα βορειοανατολικά του Δημαρχείου Πέγειας και περί τα 440 μέτρα βόρεια του Δημοτικού Σχολείου. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων και την πόλη της Πάφου.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίος χώρος, αποχωρητήριο ξένων και ένα υπνοδωμάτιο με ντους στο 1ο όροφο. Στον 2ο όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα με μπάνιο και το άλλο με ντους/αποχωρητήριο.

Σημειώνεται ότι ο χώρος στάθμευσης στο ισόγειο έχει μετατραπεί σε αποθηκευτικό με πλυσταριό. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέχεται σε 100 τ.μ, των καλυμμένων βεραντών σε 7 τ.μ και των ακάλυπτων βεραντών σε 7 τ.μ. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί η ωραία θέα που απολαμβάνει. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Τονίζεται πως, για την υποβολή προσφορών η Altamira καλεί τους υποψηφίους όπως ελέγξουν τα πολεοδομικά ή και άλλα στοιχεία των ακινήτων με τις αρμόδιες αρχές, σημειώνοντας ότι, «δεν δεσμεύεται να αποδεχθεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά», καθώς και πως «οι τιμές δύναται να αναπροσαρμοστούν χωρίς προειδοποίηση».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.

Άννη Χαραλάμπους
 
2043