Βγήκαν για φαγητό αλλά όχι με άνεση οι Κύπριοι

Διασκέδασαν, έφαγαν, ήπιαν… αλλά με μέτρο

Ικανοποιημένους αφήνει τους ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής το τριήμερο του 15Αυγούστου, ωστόσο, η ακρίβεια επηρέασε με άλλο τρόπο τις εξόδους των Κύπριων, σύμφωνα με τον ΓΓ του ΠΑΣΙΚΑ, Φάνο Λεβέντη.   

Όπως σημείωσε στην Brief o Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), η κίνηση στα κέντρα αναψυχής κατά την περίοδο του τριημέρου ήταν αυξημένη, τόσο παραλιακά, όσο και στα ορεινά. 

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη η ακρίβεια δεν φαίνεται να επηρέασε – τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή – την πληρότητα των κέντρων αναψυχής, τα οποία ως επί το πλείστον ήταν γεμάτα από κόσμο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τις συνήθειες των Κυπρίων. 

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Μετά από σχετική ερώτηση, ο κ. Λεβέντης ανέφερε στην Brief πως μπορεί οι πολίτες να διατήρησαν τις εξόδους τους αλλά με ένα πιο προσεγμένο τρόπο.  

«Ο κόσμος είναι προσεκτικός. Υπάρχει ένας πιο προσεγμένος τρόπος που παραγγέλνει πλέον. Δεν είναι με τόση άνεση όπως παλιά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης. 

Αναφορικά με το κύμα ακρίβειας και κατά πόσον αυτό θα φέρει και νέες αυξήσεις στο μενού των κέντρων αναψυχής ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως αυτό θα διαφανεί από τις αυξήσεις που θα παρατηρηθούν στα προϊόντα, υπενθυμίζοντας παράλληλα πως οι ιδιοκτήτες έχουν απορροφήσει κατά διαστήματα μέρος αυτών των αυξήσεων. 

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στο ζήτημα που προέκυψε με την ηχορύπανση ζητώντας όπως βρεθεί λύση άμεσα. 

 
2134