Τα ποσά που παραχωρούνται είναι αρκετά για κάλυψη του κόστους σπουδών, αλλά και διαβίωσης των φοιτητών

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων τελειόφοιτων μαθητών αναμένεται να δώσει τα επόμενα 24ωρα η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Μάλιστα, ενόψει τούτου η Brief ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα την ετοιμασία θεμάτων που σχετίζονται με την φοιτητική ζωή, όπως το κόστος ενοικίων, κ.ά.

Δίδοντας σήμερα συνέχεια, η ιστοσελίδα μας καταγράφει τα σπουδαστικά και άλλα παρόμοια πακέτα που προσφέρουν οι τράπεζες. Βάσει της μελέτης μας, τα ποσά που παραχωρούνται είναι αρκετά για κάλυψη του κόστους τόσο των σπουδών όσο και τους κόστους διαβίωσης και διαμονής των σπουδαστών, ενώ τα επιτόκια που προσφέρονται είναι αρκετά ελκυστικά. 

>>> Διαβάστε ακόμη: Είστε φοιτητής στην Κύπρο: Δείτε τις τιμές των ενοικίων <<<

Αναλυτικότερα τα δάνεια για σπουδές, ακόμη και από το νηπιαγωγείο, που προσφέρουν οι τράπεζες παρουσιάζονται στις επόμενες παραγράφους. Σημειώνεται, πάντως, πως αν και η AstroBank προσφέρει φοιτητικά δάνεια, εντούτοις, δεν καταγράφεται στο παρόν δημοσίευμα, ένεκα του γεγονότος πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο από πλευράς τράπεζας, η οποία αναμένεται να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις εντός των επόμενων ημερών.

Τράπεζα Κύπρου: «Το δικό μου μέλλον»
Η Τράπεζα Κύπρου
, ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και θέλοντας να βοηθήσει γονείς, μαθητές και μέλλοντες φοιτητές να ενημερωθούν για τις δυνατότητες σπουδών, δημιούργησε την ιστοσελίδα «Το Δικό μου Μέλλον». Πρόκειται για μία χρήσιμη ιστοσελίδα που περιέχει πληροφορίες για τις σπουδές, τα πανεπιστήμια και τη χρηματοδότηση των υποψηφίων φοιτητών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα έχει σχεδιάσει και ήδη προσφέρει με επιτυχία δυο Σχέδια Δανειοδότησης Σπουδών, το «Relax» και το «Revolving». Το «Relax» καλύπτει τα έξοδα για την εκπαίδευση των παιδιών, από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο, προσφέρεται με σταθερό μειωμένο επιτόκιο για 3 χρόνια και μετά κυμαινόμενο για την υπόλοιπη διάρκεια του δανείου. Παραχωρείται, επίσης, περίοδος χάριτος στην αποπληρωμή του κεφαλαίου μέχρι και 4 χρόνια, με πληρωμή μόνο τόκων το διάστημα αυτό.

Από την άλλη, το «Revolving» παρέχει δανειοδοτικές λύσεις για κάλυψη των εξόδων των σπουδών στην Κύπρο ή το εξωτερικό και προσφέρεται, επίσης, με κυμαινόμενο επιτόκιο.

Το μέγιστο ποσό δανείου και για τα δυο δάνεια ανέρχεται στις €90.000 για κάθε παιδί, η μέγιστη διάρκεια του είναι 15 χρόνια και η αποπληρωμή του γίνεται με ίσες μηνιαίες δόσεις. 

Επιπρόσθετα, μέσω των Σχεδίων, επιβραβεύονται οι άριστοι φοιτητές και παρέχεται δυνατότητα αποπληρωμής μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Αξίζει, δε, να επισημανθεί πως, και τα δυο σχέδια καλύπτουν δίδακτρα (νηπιαγωγείων, ιδιωτικών σχολών δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης, κολεγίων και πανεπιστημίων), βιβλία, στολές, κόστος ετοιμασίας μελετών και έρευνας και κόστος διαβίωσης (ενοίκια, αρχικός εξοπλισμός οικίας, μηνιαία έξοδα και χαρτζιλίκι).

φοιτητικο δάνειο2

Σχέδιο «Μόρφωση» Ελληνικής Τράπεζας
Από την πλευρά της η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει το Δάνειο Σπουδών «Μόρφωση». Ως κύρια χαρακτηριστικά του Σχεδίου, η Τράπεζα προτάσσει το γεγονός πως το ποσό του δανείου μπορεί να φθάσει έως και τις 80 χιλιάδες ευρώ, ενώ προσφέρεται περίοδος χάριτος μέχρι και πέντε έτη. Επίσης, το Σχέδιο, σύμφωνα με την Ελληνική, είναι ιδανικό για την κάλυψη των αναγκών της φοιτητικής ζωής.

«Τώρα που πέρασες το κατώφλι της Ανώτατης Εκπαίδευσης μπορείς να αξιοποιήσεις ένα δάνειο ιδανικό για την κάλυψη των αναγκών σου κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής. Με εξαιρετικά ευέλικτες μηνιαίες δόσεις, περίοδο χάριτος μέχρι 5 χρόνια και ποσό δανείου μέχρι €80.000 - το μόνο που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι η καλύτερη εκπαίδευσή σου», αναφέρει χαρακτηριστικά η Τράπεζα.

Επίσης, η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει και την επιλογή «Student Pack» με χρεωστική κάρτα ανέπαφων συναλλαγών Student Card και σημαντικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα. Το εν λόγω προϊόν είναι διαθέσιμο για φοιτητές μεταξύ 18-26 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους πλήρεις όρους και τις προϋποθέσεις για τα προαναφερθέντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της Ελληνικής Τράπεζας στο 8000 9999 ή σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της Τράπεζας παγκύπρια.

>>> BLOOMBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  <<<

Alpha Σπουδαστικό Δάνειο
Στην Alpha Bank αναγνωρίζοντας ότι η φοιτητική περίοδος είναι ίσως η πιο ωραία και η πιο συναρπαστική στη ζωή μας, αλλά και γεμάτη υποχρεώσεις, αυξημένες απαιτήσεις και πολλά έξοδα, προσφέρει το «Alpha Σπουδαστικό Δάνειο», μέσω του οποίου καλύπτονται όλες οι ανάγκες της φοιτητικής ζωής. Μεταξύ άλλων, μέσω του Σχεδίου η Alpha Bank, προσφέρει τα εξής:

 • Μέχρι €75.000 ανά φοιτητή για κάλυψη διδάκτρων κολεγίου/ πανεπιστημίου, καθώς και του κόστους διαβίωσης του φοιτητή (ενοίκια, αρχικό εξοπλισμό, κλπ) στην Κύπρο και στο εξωτερικό
 • Περίοδος χάριτος στην αποπληρωμή του κεφαλαίου έως 3 χρόνια, κατά την οποία καταβάλλεται μόνο το ποσό των μηνιαίων τόκων επί του εκάστοτε εκταμιευμένου ποσού
 • Μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής έως 15 χρόνια για ενυπόθηκα δάνεια και έως 10 χρόνια για τα μη ενυπόθηκα δάνεια
 • Ανταγωνιστικό επιτόκιο

Ταυτόχρονα με το Σχέδιο, η Τράπεζα προσφέρει και το πακέτο τραπεζικής συνεργασίας «Alpha Welcome Youth Pack», το οποίο προσφέρει:

 • Άνοιγμα ειδικού λογαριασμού για νέους 18-28 ετών «Alpha Αφετηρία»
 • Έκδοση χρεωστικής κάρτας Alpha Bank Enter Mastercard, χωρίς ετήσια συνδρομή
 • Δωρεάν σύνδεση με την ηλεκτρονική υπηρεσία Alpha Express Banking
 • Δωρεάν παραχώρηση ηλεκτρονικού κωδικού ασφαλείας ή 50% έκπτωση στο κόστος της συσκευής κωδικού ασφαλείας της υπηρεσίας Alpha Express Banking
 • Δωρεάν καταχώρηση πάγιων τραπεζικών εντολών με το άνοιγμα του λογαριασμού
 • 10% έκπτωση σε νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια γενικού κλάδου με την Altius Insurance
 • Δωρεάν αναλήψεις μετρητών με την χρεωστική κάρτα Alpha Bank Enter Mastercard, από όλες τις AΤΜ οποιασδήποτε τράπεζας στην Κύπρο και στο εξωτερικό
 • 50% έκπτωση στην προμήθεια αγοράς φοιτητικού συναλλάγματος
 • Προνομιακή τιμολόγηση στο ασφαλιστικό σχέδιο «Υπερκάλυψη Νοσηλείας Φοιτητών».

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στα καταστήματα της Alpha Bank.

φοιτητικά δάνεια3

Ancoria Bank
Ευκαιρίες χρηματοδότησης σε φοιτητές
για κάλυψη των αναγκών τους προσφέρει και η Ancoria Bank μέσω δικού της Σχεδίου που περιλαμβάνει τρεχούμενο  λογαριασμό, παροχή χρεωστικής κάρτας και άμεση πρόσβαση στην ηλεκτρονική τραπεζική. 

Ειδικότερα η Τράπεζα προσφέρει δάνειο μέχρι και 100 χιλιάδες ευρώ, με καλό επιτόκιο, για το οποίο οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ κυμαινόμενου επιτοκίου με βασικό επιτόκιο της Ancoria Bank ή Euribor 6 μηνών, ενώ η περίοδος αποπληρωμής κυμαίνεται από 5 έως και 15 χρόνια. 

Επίσης, η Τράπεζα παρέχει διευκολύνσεις όπου μεταξύ άλλων είναι η περίοδος χάριτος έως και πέντε χρόνια στο κεφάλαιο κατά την διάρκεια των οποίων θα καταβάλλονται μόνο οι τόκοι της περιόδου, από την αρχή του δανείου ή μέχρι ενός έτους μετά την ολοκλήρωση των σπουδών (ότι θα συμβεί πρώτα). Επίσης δίνει τη δυνατότητα πληρωμής δόσεων σε συγκεκριμένους μήνες κατά τη διάρκεια του έτους -για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε να αποκλείσετε τον Δεκέμβριο από το πρόγραμμα αποπληρωμής και να εξοφλήσετε το δάνειο με 11 δόσεις ετησίως.

Περισσότερες λεπτομέρειες και σχετικές προειδοποιήσεις και σημειώσεις σχετικά με δανειοδοτήσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας ή στο τηλέφωνο 8000 0050.

Δίπλα στους φοιτητές και ο Φορέας Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως πέραν των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, δίπλα στους φοιτητές-παιδιών προσφύγων, στέκεται εδώ και πολλά χρόνια κι ο Φορέας Ισότιμης Κατανομής Βαρών. Όπως έγραψε την περασμένη βδομάδα η Brief, για το 2019 ο Φορέας διαθέτει κονδύλι της τάξης των περίπου €40 εκατομμυρίων για σπουδαστικά δάνεια. Τα €23 εκατ. από αυτά προέρχονται από υποχρεώσεις προηγούμενων χρόνων και τα €17 εκατ. αφορούν νέα κονδύλια.

Δικαιούχοι για εξασφάλιση δανείου είναι πρόσφυγες και μη που έχουν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα, μέχρι και 3ου βαθμού, περιουσία στις κατεχόμενες περιοχές, ενώ αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι τις 30.1.2020 δεδομένου ότι ο αιτητής έχει εξασφαλίσει θέση σε εκπαιδευτικό ίδρυμα με όρους ή χωρίς όρους. Νοείται ότι θα πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα σχετικά έγγραφα με την αίτηση του.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Τονίζεται πως, ο Φορέας μπορεί να παραχωρήσει δάνειο σε δικαιούχους καλύπτοντας μέχρι και όλα τα δίδακτρα των φοιτητών αλλά και τα έξοδα διαβίωσης τους ανάλογα με την χώρα που θα σπουδάσουν. Για όλα τα ποσά των δανείων που παραχωρεί ο Φορέας εδώ.

Πέραν του Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών, σπουδαστικά δάνεια προσφέρει και ο Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης. Ειδικότερα, ο Οργανισμός παραχωρεί μακροπρόθεσμα δάνεια για:

 • σπουδές νέων φοιτητών
 • σπουδές υφιστάμενων φοιτητών
 • μεταφορά σπουδαστικού  δανείου από άλλο Πιστωτικό Ίδρυμα
 • ειδικό σχέδιο χρηματοδότησης «Νέοι Σπουδαστές»

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μάριος Αδάμου
 
264
Thumbnail

Εκατοντάδες ακίνητα φαίνεται πως έχει συσσωρεύσει και διαχειρίζεται το Real Estate Management Unit της Τράπεζας Κύπρου, γνωστό ως REMU. Η Brief στο πλαίσιο των παρουσιάσεων της με τα ακίνητα που διαχειρίζονται οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται οι κυπριακές τράπεζες, παρουσιάζει σήμερα τα 10 ακριβότερα ακίνητα υπό την διαχείριση της REMU.

Ανάμεσα στα ακίνητα, των οποίων οι επιφυλαχθείσες τιμές κυμαίνονται από 9.750.000 ευρώ έως και 34 εκατομμύρια ευρώ, περιλαμβάνονται το εμπορικό κέντρο «Ορφανίδη», πολυτελής ανάπτυξη που βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής στην οδό Γλάδστωνος στην Λευκωσία και τουριστικά οικόπεδα σε Μενεού-Δρομολαξιά και Πόλη Χρυσοχούς.

Μάλιστα, κατά την έρευνα μας εντοπίσαμε και άλλα δύο ακίνητα 19.250.000 ευρώ και 16.030.000 ευρώ, τα οποία είχαν ήδη πωληθεί.

>>> Διαβάστε ακόμη: Πέραν των 500 ακινήτων έως €100.000 διαθέτει η APS (ΦΩΤΟΣ) <<<

ad1mobile
, ,

Το πρώην mall «Ορφανίδη» πωλείται έναντι 34 εκατ. ευρώ
Το ακριβότερο ακίνητο είναι το εμπορικό κέντρο όπου στεγαζόταν επί πολλά χρόνια το πρώην mall «Ορφανίδη»
παρά την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Πρόκειται για 3όροφο εμπορικό ακίνητο συνολικής έκτασης 59.437 τ.μ. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται για το ακίνητο, έχει συνολικά 1.126 θέσεις στάθμευσης -516 θέσεις στο υπόγειο και 610 στο ισόγειο-. Στο πατάρι βρίσκονται γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και αποδυτήρια εργαζομένων, ενώ ο πρώτος όροφος χωρίζεται σε δύο περιοχές. Μία μεγάλη μονάδα σούπερ μάρκετ και μία περιοχή εμπορικών κέντρων, αποτελούμενη από καταστήματα και εστιατόρια.

Η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης του εμπορικού ακινήτου έχει ορισθεί στα 34 εκατομμύρια ευρώ.

ad1mobile
, ,

Εμπορικό ακίνητο & εκθεσιακός χώρος
Το δεύτερο πιο ακριβό ακίνητο είναι 2όροφο εμπορικό ακίνητα-εκθεσιακός χώρος στον Στρόβολο
, που βρίσκεται κοντά σε μικρή απόσταση βόρεια του The Mall of Cyprus και του IKEA. 

Το κτίριο αποτελείται από ένα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 5.184 τ.μ., που αποτελείται από την κύρια είσοδο του κτιρίου, χώρο υποδοχής, εκθεσιακό χώρο, γραφεία και άλλους βοηθητικούς χώρους. 

Ο πρώτος όροφος, συνολικής έκτασης 4.599 τ.μ., αποτελείται από γραφεία, εκθεσιακούς χώρους, χώρους υποδοχής και άλλους βοηθητικούς χώρους, ενώ το υπόγειο, συνολικής έκτασης 2.565 τ.μ., αποτελείται από χώρο αποθήκευσης ανοιχτού χώρου και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησής του έχει ορισθεί στα 18.300.000 ευρώ.

ad1mobile
, ,

Αγροτεμάχιο 72, σχεδόν, τετραγωνικών μέτρων
Μεγάλο αγροτεμάχιο στην περιοχή της Λακατάμειας είναι το τρίτο πιο ακριβό ακίνητο που διαχειρίζεται η REMU.
Η συνολική έκταση του είναι 71.984 τ.μ. και αποτελεί μερίδιο 16% μεγαλύτερου αγροτεμαχίου. 

Το αγροτεμάχιο έχει κανονικό ορθογώνιο σχήμα με επίπεδη επιφάνεια. Έχει επίσης μια πολύ μεγάλη πρόσοψη προς τον αυτοκινητόδρομο Α9 που επιτρέπει πολλαπλά σημεία πρόσβασης στο δρόμο, ενώ δυτικά του βρίσκονται το Nicosia Mall και το Ιδιωτικό Σχολείο Pascal.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής του έχει ορισθεί στα 18 εκατ. ευρώ.

>>> Διαβάστε επίσης: Χωράφια και οικόπεδα από €25.000 προσφέρει η Altamira (ΦΩΤΟΣ) <<<

ad1mobile
, ,
ad2mobile

Αναπτυξιακά ακίνητα στο Πισσούρι
Αναπτυξιακά ακίνητα και δη 126 οικιστικά οικόπεδα και 1 αγροτεμάχιο στο χωριό Πισσούρι διατίθενται προς πώληση σε τιμή-πακέτο έναντι 17.850.000 ευρώ.

ad1mobile

Τα 126 οικόπεδα εμπίπτουν στην οικιστική ζώνη H6, έχουν μέσο μέγεθος 815 τ.μ. και τα περισσότερα έχουν ομαλή κλίση επιφάνειας με θέα στη θάλασσα. Το αγροτεμάχιο ανέρχεται σε 23.425 τ.μ., αν και καταλήγει σε μια γεωργική χωροταξία (Γ3), βρίσκεται στα όρια της οικιστικής ζώνης (H6) και έχει μια ομαλή επιφάνεια.

Όλα τα ακίνητα καλύπτονται από όλες τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (νερό, τηλεπικοινωνίες και ηλεκτρισμός) και οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια της ανάπτυξης είναι σε ισχύ.

, ,

Οκτώ βιομηχανικά τεμάχια στη Λευκωσία
Το πέμπτο πιο ακριβό ακίνητο προς πώληση αποτελείται από οκτώ βιομηχανικά τεμάχια συνολικής έκτασης 54.421 τ.μ.
Τα ακίνητα βρίσκονται 600 μέτρα βόρεια του ΓΣΠ και 80 μ. δυτικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού.

Η άμεση περιοχή περιλαμβάνει βιομηχανικές μονάδες και ανεπτυγμένα αγροτεμάχια, ενώ τα ακίνητα καλύπτονται από όλες τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας (νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλεπικοινωνίες). Σε κάποια από τα τεμάχια υπάρχουν κενά βιομηχανικά κτίρια.

Η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης των ακινήτων αυτών έχει ορισθεί στα 16 εκατ. ευρώ.
 

ad1mobile
, ,
ad2mobile

Τουριστικό αγροτεμάχιο στην Πόλη Χρυσοχούς
Στην έκτη θέση με τα ακριβότερα ακίνητα βρίσκεται τουριστικό αγροτεμάχιο στην Πόλη Χρυσοχούς
, το οποίο βρίσκεται 650 μ. Βόρεια του κεντρικού δρόμου Πόλις-Πάφου.

Έχει μάλλον οβάλ σχήμα με επίπεδη και ομαλή επιφάνεια και επωφελείται από προσόψεως δρόμου 300 μέτρων και η συνολική έκταση του ανέρχεται στα 64.058 τ.μ. Επίσης, βρίσκεται κοντά στην τουριστική περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, αποτελούμενη αποκλειστικά από εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα και άλλα τουριστικά καταλύματα. 

Σημειώνεται πως, το αγροτεμάχιο εμπίπτει στο σύστημα NATURA 2000 και διατίθεται προς πώληση έναντι 13.250.000 ευρώ.

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

, ,

Μεγάλο οικόπεδο στην Έγκωμη
Το έβδομο ακριβότερο ακίνητο είναι οικόπεδο 19.811 τ.μ.
και αποτελεί μερίδιο 6% σε αγροτεμάχιο 331.450 τ.μ. στην Έγκωμη. Βρίσκεται κοντά στην υπεραγορά «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» και η πρόσοψή του συνδέεται με τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή. 

Το εν λόγω ακίνητο διατίθεται προς πώληση έναντι 11.500.000 ευρώ.

ad1mobile
, ,
ad2mobile

Υπό πώληση το «Ledra Arcade» έναντι 10,5 εκατ. ευρώ
Το όγδοο ακριβότερο ακίνητα είναι το εμπορικό κέντρο «Ledra Arcade».
Βρίσκεται στην Οδό Λήδρας, 250 μ. Βόρεια της Πλατείας Ελευθερίας. Όπως αναφέρεται το εμπορικό κέντρο είναι μερικώς εγκαταλελειμμένο, ενώ διαθέτει και υπόγειο χώρο στάθμευσης.

ad1mobile

Η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησής του έχει ορισθεί στα 10.500.000 ευρώ.

, ,
ad2mobile

Τρία χωράφια κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Στην ένατη θέση με τα ακριβότερα ακίνητα βρίσκονται τρία γειτονικά μεγάλα χωράφια στον Δήμο Δρομολαξιάς-Μενεού, κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας
. Η συνολική έκτασή τους φθάνει τα 189.952 τ.μ. 

Η άμεση περιοχή έχει έντονο αγροτικό χαρακτήρα και αποτελείται κυρίως από αγροτικά πεδία για ξηρές καλλιέργειες, αχρησιμοποίητες εκτάσεις και διάσπαρτα σπίτια.

Η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησής τους σε τιμή-πακέτο έχει ορισθεί στα 10.210.000 ευρώ.

ad1mobile

, ,

Πολυτελής ανάπτυξη στην οδό Γλάδστωνος
Το δέκατο πιο ακριβό ακίνητο που διαχειρίζεται η REMU είναι μία πολυτελής ανάπτυξη που αποτελείται από έξι πολυκατοικίες και τέσσερις βίλες, υπό την ονομασία «Gladstone Residence».
Η ανάπτυξη βρίσκεται υπό κατασκευή στην Οδό Γλάδστωνος στη Λευκωσία.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Η ανάπτυξη με την ολοκλήρωσή της θα έχει συνολική έκταση 8.051 τ.μ., ενώ θα διαθέτει υπόγειο 2.519 τ.μ. στο οποίο θα κατασκευαστούν συνολικά 69 θέσεις στάθμευσης.

Η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης της ανάπτυξης έχει ορισθεί στα 9,750.000 ευρώ.

ad1mobile
article 1