Οι 7 κατοικίες της πρώτης ηλεκτρονικής δημοπρασίας (ΦΩΤΟ-Τιμές)

Οι αρχικές τιμές των κατοικιών κυμαίνονται από 50.000 έως 495.000 ευρώ, ενώ η προκαταβολή από 2.000 έως 7.000 ευρώ

Επτά συνολικά κατοικίες, δύο τριών υπνοδωματίων και πέντε τεσσάρων υπνοδωματίων, θα επιχειρηθεί να πωληθούν κατά την πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία (e-δημοπρασία), η οποία θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Bidx1, στις 23 Οκτωβρίου. Οι αρχικές τιμές των κατοικιών κυμαίνονται από 50.000 έως 495.000 ευρώ, ενώ η προκαταβολή από 2.000 έως 7.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως, κατά την πρώτη e-δημοπρασία θα επιχειρηθεί η πώληση 69 ακινήτων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται και 24 διαμερίσματα, για τα οποία τα κύρια χαρακτηριστικά και άλλες συναφείς πληροφορίες παρουσίαση η Brief σε χθεσινό (8/10) της ρεπορτάζ.

>>> Διαβάστε ακόμη: ΕΡΕΥΝΑ - Εκποιήσεις-ρεκόρ τον Οκτώβριο για ακίνητα €100 εκατ. <<<

Οι κατοικίες
Σε ό,τι αφορά τις κατοικίες, τα κύρια χαρακτηριστικά, όπως επίσης οι αρχικές τιμές και η προκαταβολή που πρέπει να καταβληθεί, έχουν ως εξής:

Κατοικία 4 υπνοδωματίων στην Λακατάμεια

  • Εμβαδόν: 139 τ.μ. εσωτερικό, 41 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, 11 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες, 97 τ.μ. ακάλυπτης βεράντας στην οροφή
  • Αρχική Τιμή (Α.Τ.): €90.000
  • Προκαταβολή: €3.000

Το ακίνητο βρίσκεται περί τα 450 μ. νότια του καταστήματος Homemate, περί τα 800 μ. δυτικά του Γραμμικού πάρκου Πεδιαίου και περί τα 900 μ. νοτιοδυτικά της Ανθούπολης.

Η άμεση περιοχή του ακινήτου αποτελείται κυρίως από οικιστικές αναπτύξεις. Η περιοχή έχει καλή πρόσβαση προς την πόλη της Λευκωσίας μέσω του κυκλικού κόμβου της Ανθούπολης.

Κατοικία 4 υπνοδωματίων στην Πέγεια
Εμβαδόν:
160 τ.μ. εσωτερικό, 35 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, 25 τ.μ. υπόγειο
Α.Τ.: €200.000
Προκαταβολή: €4.500

Το ακίνητο βρίσκεται περί το 1 χλμ. βόρεια από τη θάλασσα, περί τα 100 μ. νότια από τη Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου και περί τα 1,5 χλμ. από τις θαλάσσιες σπηλιές. 

Η άμεση περιοχή του ακινήτου αποτελείται από τουριστικές και οικιστικές αναπτύξεις. Η περιοχή διαθέτει καλή πρόσβαση στο κέντρο της Πέγειας και βρίσκεται περί το 1 χλμ. από τη θάλασσα.

>>> Διαβάστε επίσης: Altamira - Προς πώληση άλλες 16 κατοικίες-διαμερίσματα (Τιμές-ΦΩΤΟ) <<<

Κατοικία 4 υπνοδωματίων στην Τάλα Πάφου
Εμβαδόν:
285 τ.μ. εσωτερικό, 65 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, 10 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες, 73 τ.μ. υπόγειο
Α.Τ.: €495.000
Προκαταβολή: €7.000

Πρόκειται για διώροφη βίλα που προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στη θάλασσα. Η άμεση περιοχή είναι κατοικημένη περιοχή με μια σειρά από πολυτελείς βίλες που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα. Αποτελείται από ένα ανοικτό χώρο σαλονιού, κουζίνα, μπάνιο και 4 υπνοδωμάτια.

Κατοικία 3 υπνοδωματίων στην Αλάμπρα
Εμβαδόν:
100 τ.μ. εσωτερικό, 9 τ.μ. καλυμμένες βεράντες
Α.Τ.: €50.000
Προκαταβολή: €2.000

Πρόκειται για διώροφη κατοικία που βρίσκεται σε ημιτελή κατάσταση και άρχισε να ανεγείρεται το 2008. Βρίσκεται περί τα 170 μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού (Α1) και περί τα 100 μ. από τον δευτερεύοντα οδικό δρόμο που συνδέει Λευκωσία-Λεμεσό (B1).

Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως ως οικιστική και εμπορική με πολλά εμπορικά ακίνητα και σπίτια. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο κουζίνα, σαλόνι/τραπεζαρία στο ισόγειο και 3 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο, ενώ περιέχει και χώρο σοφίτας.

>>> Διαβάστε ακόμη: Πέραν των 3.000 ακινήτων διαχειρίζεται η Altamira-Τιμές από €950 <<<

Κατοικία 4 υπνοδωματίων στο Γέρι
Εμβαδόν:
175 τ.μ. εσωτερικό
Α.Τ.: €110.000
Προκαταβολή: €4.500

Πρόκειται για διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία, η οποία βρίσκεται δίπλα από την οδό Κοντεμένου, περί τα 650 μ. βόρεια του Δημαρχείου Γερίου και περί τα 850 μ. βορειοδυτικά της εκκλησίας Αγίου Μηνά. Η ευρύτερη περιοχή των ακινήτων αποτελείται από οικιστικές αναπτύξεις, όπως σπίτια και πολυκατοικίες.

>>> Διαβάστε επίσης: Πέραν των 1.200 ακινήτων αξίας 400 εκατ. υπό διαχείριση από APS <<<

Κατοικία 3 υπνοδωματίων στον Άγιο Τύχωνα
Εμβαδόν:
165 τ.μ. εσωτερικό, 8 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, 28 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες
Α.Τ.: €120.000
Προκαταβολή: €4.500

Πρόκειται για διώροφη εξοχική κατοικία, για την οποία υπάρχουν μικρές εκκρεμούσες κατασκευαστικές εργασίες εσωτερικά (ηλεκτρολογικές εργασίες και τοποθέτηση των ειδών υγιεινής). Αποτελείται από ένα σαλόνι ανοικτού χώρου, κουζίνα, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια.

Κατοικία 4 υπνοδωματίων στο Γέρι
Εμβαδόν:
175 τ.μ. εσωτερικό
Α.Τ.: 120.000
Προκαταβολή: 4.500

Πρόκειται για διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία, η οποία βρίσκεται δίπλα από την οδό Κοντεμένου, περί τα 650 μ. βόρεια του Δημαρχείου Γερίου και περί τα 850 μ. βορειοδυτικά της εκκλησίας Αγίου Μηνά. Η ευρύτερη περιοχή των ακινήτων αποτελείται από οικιστικές αναπτύξεις, όπως σπίτια και πολυκατοικίες. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την προαναφερθείσα κατοικία που πωλείται στο Γέρι.

>>> Διαβάστε επίσης: Στρατηγικοί κακοπληρωτές εμφανίζουν χρήμα κατά τον πλειστηριασμό <<<

Πολυκατοικία 6 διαμερισμάτων
Πέραν των προαναφερθέντων, η πρώτη e-δημοπρασία περιλαμβάνει και ημιτελή πολυκατοικία η οποία αποτελείται από έξι διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων. Το ακίνητο βρίσκεται στην ενορία Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, 250 μ. νότια της λεωφόρου Γεώργιου Γρίβα Διγενή και περί τα 650 μ. νοτιοανατολικά της Πλατείας Κέννετυ και του κέντρου της Πάφου.

Η άμεση περιοχή αποτελείται κυρίως από οικιστικές αναπτύξεις, με εύκολη πρόσβαση προς και από όλους τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Δήμου Πάφου. Η αρχική τιμή πώλησης του ακινήτου έχει καθοριστεί στις €95.000, ενώ η προκαταβολή στις €3.000.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Πολυκατοικία 7 διαμερισμάτων
Επίσης, υπό πώληση είναι και δεύτερη ημιτελής πολυκατοικία 7 διαμερισμάτων δύο υπνοδωματίων στο Μενεού. Τα έξι διαμερίσματα εμβαδού περί τα 76 τ.μ. το καθένα, αποτελούνται από έναν ενιαίο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας και κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Το έβδομο διαμέρισμα έχει εμβαδόν περί τα 94 τ.μ. και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας και κουζίνας στον πρώτο όροφο και δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, στο δεύτερο όροφο.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Το κτίριο βρίσκεται περί τα 170 μ. δυτικά του δρόμου Μενεού-Περβολιών, περί τα 1,8 χλμ. νοτιοδυτικά του διεθνούς αεροδρομίου Λάρνακας και 2,4 χλμ. δυτικά από την θάλασσα. Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου αποτελείται από οικιστικές μονάδες και κενά αγροτεμάχια. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πόλη της Λάρνακας και στη θάλασσα.

Αναλυτικά όλα τα ακίνητα που θα επιχειρηθεί να πωληθούν κατά την πρώτη e-δημοπρασία μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Αναλυτικά η διαδικασία που θα ακολουθηθεί εδώ.

Μάριος Αδάμου
 
1766