Πέραν των 3.000 ακινήτων διαχειρίζεται η Altamira-Τιμές από €950

Η πλειοψηφία τους είναι χωράφια και οικόπεδα ανά το παγκύπριο και απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια

Το φράγμα των 3.000 ξεπέρασε ο αριθμός των ακινήτων που διαχειρίζεται η Altamira, η οποία κάθε βδομάδα προβαίνει σε νέες αναρτήσεις. Μάλιστα, αυτή την βδομάδα ανάρτησε συνολικά 229 νέα ακίνητα, με την πλειοψηφία αυτών να αφορά χωράφια στην επαρχία Λευκωσίας, των οποίων οι επιφυλασσόμενες-ενδεικτικές τιμές πώλησης αρχίζουν από 950 ευρώ.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Ειδικότερα και βάσει των όσων ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της η Altamira, τα νέα ακίνητα προς πώληση που διαθέτει είναι:

  • 190 χωράφια, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι στην επαρχία Λευκωσίας
  • 15 οικόπεδα
  • 14 διαμερίσματα
  • 5 κατοικίες
  • 2 καταστήματα
  • 1 έπαυλη
  • 1 φυτώριο
  • 1 εμπορικό κτήριο

Από προσεκτική μελέτη των νέων αναρτήσεων της εταιρείας, προκύπτει πως η Altamira προσφέρει ακίνητα που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν είτε για οικιστικούς είτε για εμπορικούς σκοπούς, καθώς και για επενδύσεις. Μάλιστα, η πλειοψηφία των νέων ακινήτων προς πώληση έχουν επιφυλασσόμενη-ενδεικτική τιμή κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ και είναι άμεσα αξιοποιήσιμα.

Όπως, εξάλλου, χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια η εταιρεία στην ιστοσελίδα της: «Η Altamira Real Estate παρέχει ευρεία γκάμα ακινήτων σε ολόκληρη την Κύπρο. Με χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 3.000 ακίνητα, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Η Altamira Real Estate θα σας βοηθήσει να βρείτε το σπίτι, το διαμέρισμα ή τη γη που ψάχνετε», επισημαίνεται.

Οι νέες αναρτήσεις
Μερικά παραδείγματα από τις νέες αναρτήσεις της Altamira είναι τα κάτωθι:

*Έπαυλη 247 τ.μ. στη Λακατάμεια διατίθεται προς πώληση έναντι 635.000 ευρώ. Πρόκειται για ανεξάρτητη διώροφη κατοικία, σε περιοχή με διαχρονικά υψηλή ζήτηση σε κατοικίες και διαμερίσματα. Βρίσκεται σε ύψωμα, περίπου 600 μέτρα νοτιοδυτικά του Μακάρειου Σταδίου, ενώ έχει μεγάλο εμβαδόν γης το οποίο αξιοποιείται με τη διαμόρφωση ενός όμορφου κήπου και την ύπαρξη πισίνας.

Είναι ηλικίας 24 ετών και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, πρόχειρη τραπεζαρία, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite) και μπάνιο. Διαθέτει επίσης υπόγειο που μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητος χώρος εφόσον αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό χώρο, δύο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με ντους. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 247 τ.μ (περίπου) και του υπογείου σε 130 τ.μ (περίπου).

>>> Οικονομία Κύπρος - Επιλεγμένη ροή ειδήσεων Brief <<<

ΧΩΡΑΦΙ ΛΑΤΣΙΑ

*Χωράφι 12.161 τ.μ. στα Λατσιά διατίθεται προς πώληση έναντι 304.000 ευρώ. το ακίνητο βρίσκεται περί τα 1,6 χιλιόμετρα δυτικά του εργοστασίου της «Carlsberg» και διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και ομαλή επιφάνεια ενώ εφάπτεται δημόσιου δρόμου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου.

ΧΩΡΑΦΙ ΔΑΛΙ

*Κτηνοτροφικό χωράφι 8.404 τ.μ. στο Δάλι διατίθεται προς πώληση έναντι 277.000 ευρώ. Το ακίνητο βρίσκεται περί τα 3,5 χλμ. βόρεια του κέντρου του Δήμου. Διαθέτει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή μορφολογία εδάφους. Εφάπτεται δημόσιου δρόμου σε μέρος του νοτιοδυτικού του συνόρου. Εντός του ακινήτου υπάρχει ημιτελές υπόστεγο μεταλλικής κατασκευής, εμβαδού 1200 τ.μ (περίπου). 

*Δύο υπό ανέγερση κατοικίες στην Παλώδια διατίθενται προς πώληση έναντι 195.000 ευρώ.

Οι δύο κατοικίες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο κατασκευής τους, γεγονός που αφήνει το περιθώριο στον αγοραστή να διαμορφώσει την κατοικία του με βάση την αισθητική του. Η κατοικία η οποία βρίσκεται στα δυτικά έχει εμβαδόν σκελετού 128 τ.μ. ενώ η κατοικία στα ανατολικά 73 τ.μ. Το εμβαδόν της γης είναι 648 τ.μ.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ <<<

*Διαμέρισμα 172 τ.μ. στην Ακρόπολη διατίθεται προς πώληση έναντι 161.000 ευρώ. Πρόκειται για ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων ηλικίας περίπου 30 ετών. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα με έξοδο σε βεράντα, τρία υπνοδωμάτια (το ένα με ενσωματωμένο ντους και αποχωρητήριο), γραφείο και μπάνιο με αποχωρητήριο. 

Έχει εμβαδόν 172τ.μ. κλειστών χώρων και 137 τ.μ. ακάλυπτων βεραντών. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο, ενώ είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) με πολύ καλή απόδοση.

>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ <<<

Άλλα ακίνητα
Άλλα ακίνητα που περιλαμβάνονται στην νέα «φουρνιά» είναι και τα εξής:

ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΔΑΛΙ1

*Τέσσερα οικιστικά οικόπεδα στο Δάλι διατίθενται σε τιμή-πακέτο έναντι 448.000 ευρώ. Βρίσκονται περί τα 980 μέτρα νοτιοδυτικά του εργοστασίου «Carlsberg» και της βιομηχανικής περιοχής Λατσιών και περί τα 100 μέτρα ανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού. 

Έχουν συντελεστή δόμησης 60%, ο οποίος εγγυάται την εύρυθμη δόμηση του περιβάλλοντος. Διαθέτουν καλές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και τα γειτονικά χωριά και είναι κατάλληλα για ανέγερση διώροφων κατοικιών. Αποτελούν ιδανική επιλογή για κάποιον επιχειρηματία ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.

ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΤΩ ΔΕΥΤΕΡΑ

*Δύο εφαπτόμενα οικιστικά οικόπεδα στην Κάτω Δευτερά διατίθενται προς 236.000 ευρώ. Βρίσκονται βορειοανατολικά του κέντρου της Κοινότητας, περί τα 150 μέτρα δυτικά του Λεβέντιου Σταδίου, σε μία περιοχή με καλές προσβάσεις όπου σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, καταστήματα και άλλες ανέσεις. Αποτελούν ιδανική επιλογή για κάποιον επιχειρηματία ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.

Σημειώνεται πως τα δύο οικόπεδα διατίθενται και ξεχωριστά. Το ένα, η έκταση του οποίου είναι 581 τ.μ., διατίθεται προς 116.000 ευρώ και το δεύτερο, 577 τ.μ., προς 120.000 ευρώ.

>>> BLOOMBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  <<<

ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΔΑΛΙ2

*Άλλα πέντε οικόπεδα στο Δάλι διατίθενται προς πώληση έναντι 538.000 ευρώ. Βρίσκονται περί το 1 χιλιόμετρο νότια του εργοστασίου «Carlsberg» και της βιομηχανικής περιοχής Λατσιών και περί τα 100 μέτρα ανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού. Έχουν συντελεστή δόμησης 60%, ο οποίος εγγυάται την εύρυθμη δόμηση του περιβάλλοντος. 

Διαθέτουν καλές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και τα γειτονικά χωριά και είναι κατάλληλα για ανέγερση διώροφων κτηρίων, ενώ αποτελούν ιδανική επιλογή για κάποιον επιχειρηματία ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.

*Δύο διαμερίσματα στον Άγιο Δομέτιο διατίθενται σε τιμή-πακέτο έναντι 303.000 ευρώ. Τα διαμερίσματα διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας και αποτελούν μέρος της πολυκατοικίας με την ονομασία «4ROSES», η οποία έχει ανεγερθεί πριν 6 χρόνια περίπου.

Η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται από οικιστικές χρήσεις, ενώ σε μικρή απόσταση υπάρχουν εμπορικές χρήσεις στις οποίες προσφέρονται κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις. Η πρόσβαση προς το κέντρο της Λευκωσίας είναι εξαιρετική.

Η πολυκατοικία όπως και τα διαμερίσματα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Είναι κατάλληλα για ιδιοκατοίκηση αλλά και για επένδυση (ενοικίαση) με υψηλή απόδοση.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Όλα τα νέα ακίνητα που διαθέτει η Altamira μπορείτε να τα δείτε εδώ

Σημειώνεται πως, ο κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να υποβάλει προσφορά χαμηλότερη ή υψηλότερη από την ενδεικτική τιμή πώλησης. Σε κάθε περίπτωση, ο επιτυχών προσφοροδότης είναι αυτός που έχει υποβάλει το υψηλότερο ποσό προσφοράς, δεδομένου ότι η αυτή έχει κριθεί ικανοποιητική από την εταιρεία.

Μάριος Αδάμου
 
2046