Πως διαμορφώνεται ο τηλεοπτικός χάρτης του ποδοσφαίρου στην Κύπρο

Τι αλλαγές φέρνει μαζί του το καλοκαίρι του 2019

Ο πολυκερματισμός του τηλεοπτικού  χάρτη του ποδοσφαίρου στην Κύπρο δείχνει να καταλήγει σε ένα ανταγωνιστικό δίπολο με ότι αυτό συνεπάγεται για το τελικό προϊόν όσον αφορά την αξία αλλά και το περιεχόμενο του.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα προβολής αγώνων και δη του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι «κράχτης» για αύξηση του πελατολογίου των ιδιωτικών τηλεοπτικών πλατφόρμων. Είναι το προϊόν που θα έχει την μερίδα του λέοντος στην προώθηση της όποιας τηλεοπτικής πλατφόρμας έχει το καλύτερο πακέτο προς πώληση στην αγορά.

>>> ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Ποιοι είναι οι παίχτες στα τηλεοπτικά δικαιώματα του ποδοσφαίρου

Από την μια πλευρά βρίσκετε η Cyta με την τηλεοπτική της πλατφόρμα την Cytavision και η συμφωνία της με την ΚΟΠ tv και στην αντίπερα όχθη η cablenet και η primetel με την συμφωνία τους να παίρνει σάρκα και οστά από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν 2019-20. Ουσιαστικά δημιουργείται ένα δίδυμο ανταγωνιστικό με ότι αυτό συνεπάγεται για τα δικαιώματα προβολής του κυπριακού ποδοσφαίρου όσον αφορά και το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τα έσοδα για τις ποδοσφαιρικές ομάδες.

κξ

Η συμφωνία μεταξύ cablenet και primetel

Η συμφωνία μεταξύ της cablenet και primetel είναι αυτό που ονομάζουμε game changer .  Η Cyta είχε το μεγαλύτερο κομμάτι  στην πίτα των εν λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων αλλά δυναμικά μπήκαν στο παιχνίδι και οι ιδιωτικές τηλεοπτικές πλατφόρμες.  Χτύπησαν πρωτοκλασάτα ονόματα στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου ρίχνοντας αρκετά εκατομμύρια στην αγορά. Κινήθηκαν πριν ακόμη τελειώσουν τα συμβόλαια για τα τηλεοπτικά των ομάδων και έκλεισαν συμφωνίες με αρκετές  από αυτές ή διατήρησαν τα υφιστάμενα συμβόλαια που είχαν.  Οι συμφωνίες και τα νέα συμβόλαια για τηλεοπτικά δικαιώματα θα αρχίσουν να τρέχουν από το καλοκαίρι του 2019.

Αυτό όμως δεν ήταν το κομβικό σημείο για την σημαντική αλλαγή στο χώρο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η συμφωνία των δύο ιδιωτικών πλατφόρμων για την πρόσβαση στο τηλεοπτικό πακέτο η μία της άλλης όσον αφορά το κυπριακό ποδόσφαιρο, ήταν το συμβάν που άλλαξε τα δρώμενα στο χάρτη της τηλεοπτική μετάδοσης του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Οι φίλοι του αθλητισμού θα μπορούν να απολαμβάνουν όλη την αγωνιστική δράση μέσα από 10 συνολικά αθλητικά κανάλια που θα προβάλλουν ζωντανά όλους τους αγώνες 7 ομάδων του Κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς και μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και περισσότερους από 40 αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ εβδομαδιαίως, μέσα από τα κανάλια Cablenet Sports, PrimeΤel και NOVA Sports.

Το σύνολο του αθλητικού περιεχομένου θα είναι διαθέσιμο παγκύπρια, από την τηλεοπτική πλατφόρμα τόσο της CABLENET όσο και της PRIMETEL, ενώ τα κορυφαία ντέρμπι και επιλεγμένοι αγώνες θα προσφέρονται και μέσω υπηρεσίας LiveStreaming στο διαδίκτυο.

Η συμφωνία επίσης προβλέπει την κοινή διαχείριση και προβολή του συνόλου του τηλεοπτικού προγράμματος που αφορά σε πακέτα δημόσιας προβολής για επιχειρήσεις, κάτω από μια ενιαία συνδρομή, απλοποιώντας έτσι τη διαδικασία εγγραφής και εγκατάστασης για όλους τους ενδιαφερόμενους.

ικ

Ποιες οι κινήσεις της Cytavision

Όλες οι εξελίξεις που έχουν πάρει επίσημη μορφή για το τηλεοπτικό σκηνικό από το 2019 και μετά, ουσιαστικά «αποδυναμώνουν» το πακέτο της Cytavision και της ΚΟΠ TV.  Η απάντηση της Cyta ήταν άμεση.  

Η ηγεσία της ΚΟΠ με στελέχη της Cyta, έδωσαν τα χέρια  για το πακέτο KOΠ ΤV. Έκλεισε το deal για συνεργασία των δυο πλευρών για την τριετία 2019-22. Συνεργασία που άρχισε από το 2016.
Στο «μπουκέτο» της KOΠ tV για την τριετία 2019-22 θα προστεθεί και ο Απόλλωνας. Θα συνεχίσει η ΑΕΛ να περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο πακέτο, όπως και μερικές άλλες ομάδες. 

Εννοείται ότι όσοι είναι συμβεβλημένοι με την ΚΟΠ tv, τα παιχνίδια τους θα προβάλλονται από τη Cytavision. 

Η Cyta ως ημικρατικός οργανισμός έχει κάποιες αγκυλώσεις η καλύτερα αρκετά εμπόδια να υπερβεί. Ο προϋπολογισμός της ελέγχεται από το κράτος και εγκρίνετε από την Βουλή και αυτό  από μόνο του καθιστά τις κινήσεις της λιγότερο ευέλικτες στον χώρο από τους ανταγωνιστές της.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Η ΚΟΠ tv ως τέταρτος παίχτης;

Ήταν ιδέα  και έγινε πράξη κατά την θητεία του αείμνηστου Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Η σκέψη πίσω από την ιδέα ήταν να έχουν  όλες οι ποδοσφαιρικές ομάδες τηλεοπτική σκέπη και οι αγώνες τους να μεταδίδονται τηλεοπτικά. Να εκλείψει δηλαδή το φαινόμενο κάποιοι αγώνες να μην μεταδίδονται καθόλου τηλεοπτικά.  Εξ ου και ο σχεδιασμός του κυπριακού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας έγινε πιο τηλεοπτικός. 

Επίσης βασικό λόγος ήταν και το οικονομικό κομμάτι. Δηλαδή οι μικρές ομάδες  της πρώτης κατηγορίας καθώς και της δεύτερης να έχουν μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη από την πίτα των τηλεοπτικών.

Η ιδέα αυτή υπήρχε ήδη και εφαρμόζετε και σε άλλες χώρες αν και η βάση της ήταν ο τρόπος λειτουργίας της Αγγλικής Ομοσπονδίας και πως διαμοιράζει τα κέρδη από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Απώτερος στόχος ουσιαστικά ένας κοινός οργανισμός για όλες τις ομάδες και με κάποια κριτήρια να διαμοιράζει τα κέρδη.

κι

Πως χωρίζεται ο χάρτης μέχρι στιγμής

Από το καλοκαίρι του 2019, ο ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση, ο Ερμής και η Πάφος θα προβάλλονται από τα κανάλια της Cablenet. Oμόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας θα είναι στην Prime Tel.

Από τα κανάλια της Cytavision θα προβάλλονται οι αγώνες (των εγχώριων διοργανώσεων) έξι ομάδων από το καλοκαίρι του 2019 έως το καλοκαίρι του 2022. Οι ομάδες αυτές είναι ο Απόλλωνας, η ΑΕΛ, η Νέα Σαλαμίνα, η ΕΝΠ, η Δόξα και η Αλκή Ορόκλινη. 

Οι εν λόγω ομάδες είχαν υπογράψει συμβόλαιο με την ΚΟΠ/CFA.TV (που θα είναι στο «μπουκέτο» της Cytavision) για την τριετία 2019-22.

Και τα δύο μέρη του δίπολου διατυμπανίζουν ότι στόχος τους είναι η ενοποίηση του κυπριακού ποδοσφαίρου κάτω από κοινή τηλεοπτική στέγη. Το τι θα φέρει ο χρόνος στο εγγύς μέλλον είναι ερώτημα; Το καλοκαίρι του 2019 είναι κοντά.

Ευαγόρας Προκοπίου
 
157
Thumbnail

Με το Σχέδιο «ΕΣΤΙΑ» να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή και τους δανειολήπτες και τις τράπεζες εν αναμονή των εξελίξεων, οι εκποιήσεις ακινήτων και δη κατοικιών και διαμερισμάτων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η Brief από τις ιστοσελίδες των τραπεζών – Τράπεζα Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα, Alpha Bank – και της Altamira που διαχειρίζεται τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, σε διάστημα ενός μηνός (16 Απριλίου-14 Μαΐου) θα επιχειρηθεί η εκποίηση, μεταξύ άλλων, 46 κατοικιών και 40 διαμερισμάτων.

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

ad2mobile

Βάσει της έρευνάς μας, σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου το διάστημα 16/4-14/5 θα επιχειρηθεί η εκποίηση των εξής ακινήτων:

 • 46 κατοικιών, εκ των οποίων οι 10 είναι υπό ανέγερση.
 • 40 διαμερισμάτων.
 • 4 βιλλών - επαύλεων.
 • 2 συγκροτημάτων διαμερισμάτων.
 • 2 συγκροτημάτων κατοικιών, εκ των οποίων το ένα είναι υπό ανέγερση.

Ο μεγαλύτερος αριθμός εκποιήσεων κατοικιών και διαμερισμάτων είναι προγραμματισμένος να γίνει από την Τράπεζα Κύπρου και ο μικρότερος από την Alpha Bank. 

,
εκποίηση2

Τράπεζα Κύπρου
Ειδικότερα, από πλευράς Τράπεζας Κύπρου είναι προγραμματισμένη η εκποίηση:

ad1mobile
 • 20 κατοικιών, εκ των οποίων οι 4 ημιτελείς.
 • 26 διαμερίσματα.
 • 2 συγκροτήματα κατοικιών, εκ των οποίων το ένα ημιτελές.
 • 1 συγκρότημα διαμερισμάτων.

Μεταξύ άλλων, η Τράπεζα Κύπρου βγάζει στο «σφυρί»:

Δυο ημιτελείς κατοικίες στην Τάλα που βρίσκονται εντός οικοπέδου έκτασης 530 τ.μ. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 16 Απριλίου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 226.400 ευρώ.

Μία διώροφη κατοικία που βρίσκεται εντός οικοπέδου έκτασης 635 τ.μ. στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως στην Λεμεσό. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 18 Απριλίου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 556 χιλιάδες ευρώ.

Δύο διώροφες κατοικίες στον Άγιο Αθανάσιο οι οποίες βρίσκονται εντός δύο οικοπέδων που είναι προγραμματισμένο να εκποιηθούν στις 3 Μαΐου. Η έκταση των οικοπέδων είναι 508 τ.μ. και 509 τ.μ. και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησής τους έχει καθοριστεί στις 402 χιλιάδες ευρώ και 407.200 ευρώ αντίστοιχα.

Ισόγεια κατοικία στον Άγιο Ιωάννη έκτασης 335 τ.μ. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 3 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 160.400 ευρώ.

Διώροφη κατοικία η οποία βρίσκεται εντός του μισού μεριδίου οικοπέδου 523 τ.μ. στα Κάτω Πολεμίδια. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 3 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 126.800 ευρώ. Σημειώνεται, πάντως, πως όπως αναφέρεται στην ειδοποίηση πλειστηριασμού, δεν υπάρχει συμφωνία διαχωρισμού για το προς πώληση μισό μερίδιο του οικοπέδου. 
 
Στις 6 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η εκποίηση έξι διαμερισμάτων, καθώς και 4 καταστημάτων που βρίσκονται στο ίδιο συγκρότημα στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας στην Λάρνακα. Η έκταση των διαμερισμάτων κυμαίνεται από 57 τ.μ. έως 78 τ.μ. και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησής τους κυμαίνεται από 43.600 έως 60.800 ευρώ.

Διώροφη κατοικία 151 τ.μ. στην Έμπα της Πάφου. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 8 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 154 χιλιάδες ευρώ.

Στις 8 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η εκποίηση τριών οικοπέδων και μίας διώροφης κατοικίας στο Αναβαργός σε τιμή πακέτο. Τα οικόπεδα είναι έκτασης 580 τ.μ., 636 τ.μ. και 744 τ.μ., ενώ η έκταση της κατοικίας είναι 639 τ.μ. Και τα τέσσερα ακίνητα θα επιχειρηθεί να εκποιηθούν έναντι 2.978.000 ευρώ.

ad2mobile

Διώροφη κατοικία με ημιυπόγειο που βρίσκεται εντός οικοπέδου 522 τ.μ. στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως στην Λεμεσό. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 648.800 ευρώ.

Στις 12 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η εκποίηση 13 διαμερισμάτων στον Στρόβολο. Πρόκειται για διαμερίσματα έκτασης 68 τ.μ. με 301 τ.μ., με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης από 92 χιλιάδες έως 402.800 ευρώ. Όλα τα διαμερίσματα βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία και μαζί τους θα επιχειρηθεί και η εκποίηση ενός γραφείου 150 τ.μ. προς 330.400 ευρώ.

,
εκποιηση3

Ελληνική Τράπεζα
Την ίδια ώρα, από την πλευρά της APS Cyprus, η οποία διαχειρίζεται τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Ελληνικής Τράπεζας, είναι προγραμματισμένη η εκποίηση:

ad1mobile
 • 7 κατοικιών, εκ των οποίων οι 2 υπό ανέγερση.
 • 5 διαμερισμάτων
 • 3 βιλλών – επαύλων.
 • 1 συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Μεταξύ άλλων, η Ελληνική Τράπεζα βγάζει στο «σφυρί»:

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου κι έκτασης 53 τ.μ. στο Γέρι. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 22 Απριλίου, ενώ η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στις 46.900 ευρώ.

Βίλλα η οποία βρίσκεται σε οικόπεδο 6.670 τ.μ. στο Αρεδιού. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 22 Απριλίου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 694.000 ευρώ.

Πολυτελής βίλλα πέντε υπνοδωματίων κι έκτασης 535 τ.μ. στην Σιά. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη, επίσης, στις 22 Απριλίου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 569.800 ευρώ.

Βίλλα τεσσάρων υπνοδωματίων κι έκτασης 243 τ.μ. στην Πάφο. Η εκποίηση επιναι προγραμματισμένη για τις 3 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 512.400 ευρώ.

Συγκρότημα 11 διαμερισμάτων στον Άγιο Θεόδωρο Πάφου. Η εκποίηση επιναι προγραμματισμένη για τις 3 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 687.600 ευρώ.

>>> BLOOMBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  <<<

Δύο υπό ανέγερση κατοικίες στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας οι οποίες βρίσκονται εντός οικοπέδου έκτασης 953 τ.μ. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 252.800 ευρώ.

ad2mobile

Διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων κι έκτασης 350 τ.μ. στην Πύλα. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 426.000 ευρώ.

Κατοικία 215 τ.μ. στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως στην Λεμεσό. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 13 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στις 337.200 ευρώ.

,
εκποιηση4

Altamira-Συνεργατισμός
Σύμφωνα, εξάλλου, με τις νέες αναρτήσεις των υπό εκποίηση ακινήτων της Altamira, η οποία διαχειρίζεται τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, ημερομηνίας 9 Απριλίου, περιλαμβάνονται:

ad1mobile
 • 12 κατοικίες, εκ των οποίων, οι 4 ημιτελής ή υπό ανέγερση.
 • 4 διαμερίσματα.
 • 1 έπαυλη.

Μεταξύ άλλων, η Altamira βγάζει στο «σφυρί»:

Ημιτελής κατοικία στο Παλαιομέτοχο έκτασης 241 τ.μ. και τριών υπνοδωματίων. Η ενδεικτική τιμή πώλησής της έχει καθοριστεί στις 239 χιλιάδες ευρώ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων κι έκτασης 140 τ.μ. στους Αγίους Τριμιθιάς. Η ενδεικτική τιμή πώλησής της έχει καθοριστεί στις 130 χιλιάδες ευρώ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων κι έκτασης 230 τ.μ. στην Λακατάμεια. Η ενδεικτική τιμή πώλησής της έχει καθοριστεί στις 298 χιλιάδες ευρώ.

Έπαυλη 325 τ.μ. και 4 υπνοδωματίων στο Τσέρι. Η ενδεικτική τιμή πώλησής της έχει καθοριστεί στις 545 χιλιάδες ευρώ.

Κατοικία 4 υπνοδωματίων κι έκτασης 120 τ.μ. στην Ψημολόφου. Η ενδεικτική τιμή πώλησής της έχει καθοριστεί στις 300 χιλιάδες ευρώ.

Διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων κι έκτασης 115 τ.μ. στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στην Λευκωσία. Η ενδεικτική τιμή πώλησής της έχει καθοριστεί στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Δύο υπό ανέγερση κατοικίες τριών υπνοδωματίων έκαστη κι έκτασης 145 τ.μ. και 172 τ.μ. στην Λάρνακα. Η ενδεικτική τιμή πώλησής τους έχει καθοριστεί στις 220 χιλιάδες ευρώ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων κι έκτασης 96 τ.μ. στην Λάρνακα. Η ενδεικτική τιμή πώλησής της έχει καθοριστεί στις 113 χιλιάδες ευρώ.

ad2mobile

Δύο διώροφες μεζονέτες με roof-garden και θέα θάλασσας στην κοινότητα Τρεμιθούσας. Η ενδεικτική τιμή πώλησής τους έχει καθοριστεί στις 254 χιλιάδες ευρώ.

Διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων κι έκτασης 135 τ.μ. στην Πέγεια. Η ενδεικτική τιμή πώλησής της έχει καθοριστεί στις 213 χιλιάδες ευρώ.

,
εκποιηση5

Alpha Bank
Όπως έχει λεχθεί και εισαγωγικά τον μικρότερο αριθμό εκποιήσεων κατοικιών και διαμερισμάτων θα διεξάγει η Alpha Bank. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Τράπεζα βγάζει στο «σφυρί»:

ad1mobile

Κατοικία έξι υπνοδωματίων κι έκτασης 227 τ.μ. στην Λεμεσό. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 16 Απριλίου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησής της έχει καθοριστεί στις 434.000 ευρώ.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων κι έκτασης 91 τ.μ. στον Στρόβολο. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 25 Απριλίου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στις 119.500 ευρώ.

Κατοικία 150 τ.μ. που βρίσκεται εντός χωραφιού έκτασης 1.181 τ.μ. στην κοινότητα Γιαλιά Πάφου. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 2 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησής της έχει καθοριστεί στις 190.500 ευρώ.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

ad2mobile

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων κι έκτασης 200 τ.μ. στην Παρεκκλησιά. Η εκποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου και η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησής έχει καθοριστεί στις 357.500 ευρώ. 

Τέσσερις διώροφες κατοικίες έκτασης 122 τ.μ., 124 τ.μ., 136 τ.μ. και 159 τ.μ. στην Έμπα με τιμές πώλησης 103.600 ευρώ, 122.800 ευρώ, 120.400 ευρώ και 171.200 ευρώ αντίστοιχα. Η εκποίηση τους είναι προγραμματισμένη για τις 13 Μαΐου.

article 1