Προς πώληση ξενοδοχείο-Sports Resort στην Επισκοπή (Τιμή-ΦΩΤΟΣ)

Μαζί με το ακίνητο διατίθενται προς πώληση και δύο γειτονικά γήπεδα ποδοσφαίρου – Όλες οι πληροφορίες

Διπλή επενδυτική ευκαιρία στην Επισκοπή προσφέρει η Altamira, η οποία ξεκίνησε σχετική εκστρατεία μέσω της ιστοσελίδας της. 

Η επενδυτική ευκαιρία αφορά ένα τριάστερο ξενοδοχείο / αθλητικό κέντρο 100 δωματίων, το οποίο γειτνιάζει με δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, και προσφέρονται σε τιμή-πακέτο έναντι €5.300.000, καθώς και ξεχωριστά έναντι €4.800.000 και €500.000 αντίστοιχα.

>>> Διαβάστε ακόμη: Με αυτά τα έργα θα αλλάξει η όψη της Λεμεσού – Λεπτομέρειες <<<

Το ξενοδοχείο-Sports Resort
Σύμφωνα με την ανάρτηση της Altamira, το τριάστερο ξενοδοχείο / αθλητικό κέντρο βρίσκεται σε μια ελκυστική τοποθεσία στην Κοινότητα Επισκοπή της Επαρχίας Λεμεσού, σε απόσταση περί τα 375 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου και περί τα 1,1 χιλιόμετρα (χλμ) βορειοδυτικά του κέντρου της κοινότητας. 

Το ξενοδοχείο, προστίθεται, είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες κλπ, ενώ επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το Αρχαίο Κούριον και την όμορφη παραλία του Κουρίου. 

Το ξενοδοχείο ανεγέρθηκε περί το 1997 και αποτελείται από τρία κτήρια και 100 δωμάτια (93 δίκλινα δωμάτια και 7 σουίτες):

Κτήριο Α: Αποτελεί το κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου και διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και τρεις άνω ορόφους. Αποτελείται από 59 δωμάτια. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 4.085 τ.μ. (περίπου) και υπογείου περί τα 733 τ.μ. (περίπου). 
 
Κτήριο Β:
Αποτελείται ισόγειο και όροφο με 41 δωμάτια. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 1585 τ.μ. (περίπου). 
 
Κτήριο Γ: Διαθέτει κέντρο άθλησης / γυμναστήριο με υπόγειο χώρο στάθμευσης και ισόγειο με μεσοπάτωμα με αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 820 τ.μ. (περίπου), μεσοπατώματος σε 260 τ.μ (περίπου) και υπογείου σε 712 τ.μ. (περίπου).  
 
Το ξενοδοχείο διαθέτει, ακόμη, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, ενώ το σημαντικό του πλεονέκτημα, κατά την εταιρεία, είναι ότι η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου αναπτύσσεται συνεχώς, καθώς η ζήτηση για δωμάτια του ξενοδοχείων αυξάνεται κάθε χρόνο. 

Επιπρόσθετα, το ακίνητο διαθέτει προοπτικές μετατροπής του σε άλλες χρήσεις όπως κέντρο αποκατάστασης, ολοήμερο σχολείο, διαμερίσματα κλπ και θεωρείται ως μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Δείτε εδώ gallery του ξενοδοχείου:

Ακολουθεί βίντεο με την παρουσίαση του ξενοδοχείου:


Τα γήπεδα ποδοσφαίρου
Στην ίδια ανάρτηση η Altamira προωθεί και δύο συνεχόμενα τεμάχια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο και τα οποία χρησιμοποιούνται ως γήπεδα ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρεται, ως ενιαία μονάδα διαθέτουν σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ εφάπτονται δημοσίου δρόμου κατά μήκος του δυτικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 165 μέτρα. Διαθέτουν συνολικό εμβαδόν 15.720 τ.μ. 

Τα χωράφια, προστίθεται, χρησιμοποιούνται ως γήπεδα ποδοσφαίρου και εμπίπτουν εντός της ζώνης προστασίας Ζ1 (60%) και τις οικιστικής ζώνης Η4 (40%).

>>> Οι οικονομικές εξελίξεις σήμερα <<<

Δείτε εδώ gallery με φωτογραφίες των δύο τεμαχίων:

Ακολουθεί βίντεο με την παρουσίαση των δύο τεμαχίων:


Επιπρόσθετα, η Altamira, η οποία απευθύνεται και σε ξένους αγοραστές ακινήτων, ετοίμασε Brochure, το οποίο επισυνάπτεται σε μορφή pdf.

Ακολουθεί χάρτης της περιοχής στην οποία βρίσκονται τα ακίνητα:

α

Μέχρι πότε θα γίνονται δεκτές προσφορές
Σύμφωνα, πάντως, με τις αναρτήσεις της εταιρείας, τόσο για το ξενοδοχείο όσο και για τα γεωργικά τεμάχια (γήπεδα ποδοσφαίρου), θα γίνονται δεκτές προσφορές μέχρι και την Τρίτη, 10 Μαρτίου, και ώρα 13.00.

Όπως έχει λεχθεί και πιο πάνω, τα ακίνητα πωλούνται σε τιμή πακέτο έναντι €5.300.000, καθώς και ξεχωριστά έναντι €4.800.000 και €500.000 αντίστοιχα. Οι εν λόγω τιμές, αναφέρεται, ενδεχομένως να υπόκεινται σε ΦΠΑ.

>>> Όλες οι έρευνες και αναλύσεις της Brief <<<

Τονίζεται πως, για την υποβολή προσφορών η Altamira καλεί τους υποψηφίους όπως ελέγξουν τα πολεοδομικά ή και άλλα στοιχεία των ακινήτων με τις αρμόδιες αρχές, σημειώνοντας ότι, «δεν δεσμεύεται να αποδεχθεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά», καθώς και πως «οι τιμές δύναται να αναπροσαρμοστούν χωρίς προειδοποίηση».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.

Μάριος Αδάμου
 
2171