Ψάχνεις φθηνό σπίτι; Πωλούν από €68.000 οι τράπεζες (ΦΩΤΟΣ)

Οι πιο φθηνές κατοικίες που πωλούν οι τράπεζες / Αναλυτικά λεπτομέρειες και τιμές

ΓΡΑΦΕΙ Ο
ΜΑΡΙΟΣ ΑΔΑΜΟΥ


Στην κατοχή των τραπεζών πέρασε μεγάλος αριθμός κατοικιών, καθώς και διαμερισμάτων, ανά το παγκύπριο, οι οποίες μετά από αποτυχημένους, κυρίως, πλειστηριασμούς καταβάλλουν προσπάθειες πώλησής τους, μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Πάντως, ανάμεσα στις υπό πώληση κατοικίες περιλαμβάνονται και αρκετά παλαιά ή διατηρητέα κτίσματα, καθώς και παραδοσιακές κατοικίες, των οποίων οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές.

Επίσης, προς πώληση διατίθενται και ημιτελείς κατοικίες, ενώ υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις που κατοικίες αποτελούν μέρος οικιστικών συγκροτημάτων.

Η Brief, ανέτρεξε στις ιστοσελίδας των εταιρειών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με τις οποίες συνεργάζονται οι Τράπεζα Κύπρου (REMU), Ελληνική Τράπεζα (APS) και ΚΕΔΙΠΕΣ (Altamira), και παρουσιάζει τα κύρια χαρακτηριστικά, όπως επίσης και τις ενδεικτικές/επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης, των 10 φθηνότερων κατοικιών που διατίθενται προς πώληση.

Σημειώνεται πως, για τους σκοπούς του ρεπορτάζ δεν γίνεται παρουσίαση των παραδοσιακών ή των αναπαλαιωμένων κατοικιών, καθώς και ημιτελών κτισμάτων.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Οι φθηνότερες κατοικίες

1/ Διώροφη κατοικία στην Κισσόνεργα (APS Cyprus – Ελληνική Τράπεζα)

α
  • Τιμή πώλησης: €68.800

Πρόκειται για διώροφη κατοικία συνολικού εμβαδού 89 τ.μ., με καλυμμένες βεράντες 2 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 35 τ.μ., για την οποία, ωστόσο, δεν αναφέρεται ο αριθμός των υπνοδωματίων. Περισσότερα ΕΔΩ.

Σημειώνεται πως, υπάρχει και δεύτερη διώροφη κατοικία στην ίδια περιοχή προς πώληση.

2/ Κατοικία δύο υπνοδωματίων στο Φρέναρος (REMU – Τράπεζα Κύπρου)

α
  • Τιμή πώλησης: €84.000

Η κατοικία αποτελεί μέρος της οικιστικής ανάπτυξης «Mary Houses». Έχει εμβαδόν 83 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο και δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο. 

Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός ακάλυπτου χώρου στάθμευσης και μιας μικρής αυλής, ενώ απολαμβάνει τη χρήση της κοινόχρηστης πισίνας. 

Σημειώνεται πως, μαζί με την εν λόγω κατοικία διατίθενται προς πώληση άλλες τέτοιου τύπου κατοικίες στο ίδιο συγκρότημα, ενώ άλλες 4 έχουν πωληθεί. Περισσότερα ΕΔΩ.

3/ Ανώγεια κατοικία 3 υπνοδωματίων στην Ορμήδεια (Altamira – ΚΕΔΙΠΕΣ)

α
  • Τιμή πώλησης: €90.000

Η κατοικία βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από ένα καθιστικό χώρο με σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα επίσης με τραπεζαρία, αποχωρητήριο και 3 υπνοδωμάτια. Η κατοικία εξυπηρετείται από εξωτερικό κλιμακοστάσιο, διαθέτει καλυμμένη βεράντα με ψησταριά και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης. 

Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 130 τ.μ. πλέον περί τα 23 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Αυτή την στιγμή είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Περισσότερα ΕΔΩ.

4/ Διώροφη κατοικία στην Πόλη Χρυσοχούς (APS Cyprus – Ελληνική Τράπεζα)

α
  • Τιμή πώλησης: €91.200

Πρόκειται για διώροφη κατοικία με καλυμμένους χώρους 89 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 3 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 16 τ.μ., η οποία διαθέτει δικό της χώρο στάθμευσης και αυλή.

Είναι μέρος οικιστικού συγκροτήματος και ενδεχομένως να χρησιμοποιείται για σκοπούς ιδιοκατοίκησης ή να υπόκειται για ενοικίαση. Περισσότερα ΕΔΩ.

>>> Οι οικονομικές εξελίξεις σήμερα <<<

5/ Ημιανεξάρτητη κατοικία 2 υπνοδωματίων στον Άγιο Δομέτιο (APS Cyprus – Ελληνική Τράπεζα) α

  • Τιμή πώλησης: €92.000

Πρόκειται για ημι-ανεξάρτητη διώροφη κατοικία, η οποία αποτελείται από είσοδο, σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης, τραπεζαρία, κουζίνα και βεράντες στο ισόγειο, ενώ στον όροφο διαθέτει τουαλέτα με μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και βεράντα. 

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 110 τ.μ., ενώ διαθέτει ακάλυπτες βεράντες 22 τ.μ. Περισσότερα ΕΔΩ.

6/ Διώροφη κατοικία 2 υπνοδωματίων στην Τερσεφάνου (REMU – Τράπεζα Κύπρου)

α
  • Τιμή πώλησης: €95.000

Πρόκειται για διώροφη κατοικία που αποτελεί μέρος της οικιστικής ανάπτυξης «Tersefanou Village 2», με εμβαδόν 92 τ.μ., η οποία αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. 

Η κατοικία απολαμβάνει αποκλειστικού δικαιώματος χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και αυλής, καθώς και της χρήσης της κοινόχρηστης πισίνας. Διαθέτει παράθυρα με διπλά τζάμια, κεραμικό δάπεδο και ξεχωριστές μονάδες. Περισσότερα ΕΔΩ.

7/ Ανώγεια κατοικία 3 υπνοδωματίων στην Ορμήδεια (Altamira – ΚΕΔΙΠΕΣ)

α
  • Τιμή πώλησης: €100.000

Η ανώγεια κατοικία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του ορόφου και αντιστοιχεί στα 197/1070 μερίδια του ακινήτου. Ανεγέρθηκε πριν από 22 χρόνια (περίπου) και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. 

Αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 130 τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 17 τ.μ. (περίπου).

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι υπάρχει συμφωνία διανομής. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση. Περισσότερα ΕΔΩ.

>>> Όλες οι έρευνες και αναλύσεις της Brief <<<

8/ Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία 3 υπνοδωματίων στους Αγίους Αναργύρους (Altamira – ΚΕΔΙΠΕΣ) α

  • Τιμή πώλησης: €110.000

Η κατοικία στο ισόγειο αποτελείται από ένα καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, αποθήκη και ντους με αποχωρητήριο ενώ στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. 

Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 120 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ. (περίπου) και του οικοπέδου σε 243 τ.μ. Περισσότερα ΕΔΩ.

9/ Κατοικία 3 υπνοδωματίων στην Παναγιά Λευκωσίας (REMU – Τράπεζα Κύπρου) α

  • Τιμή πώλησης: €111.500

Η κατοικία έχει εμβαδόν 113 τ.μ. και έχει ανεγερθεί εντός τεμαχίου 224 τ.μ. Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις και απολαμβάνει μεγάλη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας, λόγω της εγγύτητάς της με τη λεωφόρο John Kennedy.

Περισσότερα ΕΔΩ.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

10/ Ανώγεια κατοικία 4 υπνοδωματίων στον Άγιο Σπυρίδωνα (Altamira – ΚΕΔΙΠΕΣ) α

  • Τιμή πώλησης: €116.000

Η κατοικία αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο, αποθήκη και καλυμμένη βεράντα. Επιπλέον, διαθέτει βοηθητική οικοδομή με μικρή κουζίνα, γραφείο και ντουζ με αποχωρητήριο. 

Το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου της κατοικίας είναι 110 τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών 65 τ.μ. και της βοηθητικής οικοδομής σε 40 τ.μ. Περισσότερα ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και όλα τα ακίνητα που διαθέτουν οι τράπεζες προς πώλησης, μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες της REMU, της APS και της Altamira.
 

Μάριος Αδάμου
 
1557
Thumbnail