Τι laptop μπορείς να αγοράσεις στην Κύπρο με 200 ευρώ;

Έρευνα αγοράς με αφορμή τα 200 ευρώ που θα δοθούν ως επιχορήγηση σε εκπαιδευτικούς για αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή

Το Υπουργικό αποφάσισε σήμερα (11/12) σχέδιο χορηγίας σε εκπαιδευτικούς για τη χρήση των δικών τους ηλεκτρονικών συσκευών στην εκπαιδευτική διαδικασία. 

>>> Διαβάστε επίσης: Υπ. Παιδείας για χορηγία σε εκπαιδευτικούς για laptop: Οι οργανώσεις γνώριζαν / Εισήγηση και της ΟΛΤΕΚ <<<

Πιο συγκεκριμένα, έχει εγκριθεί σχέδιο για 2.500 εκπαιδευτικούς, όπου θα τους δοθεί χορηγία 200 ευρώ για νεοαποκτηθείσα συσκευή ηλεκτρονικού υπολογιστή.

>>> Τι laptop αγοράζεις στην Κύπρο με 200 ευρώ; <<<

Ωστόσο, τι φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή μπορείς να αγοράσεις στην Κύπρο με 200 ευρώ;  

Η Brief με αφορμή την πιο πάνω απόφαση, προχώρησε με μια αρχική έρευνα μέσω πλατφόρμας σύγκρισης τιμών στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με τα δεδομένα αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, και με όσα παρουσιάζονται στην πλατφόρμα, ο φθηνότερος καινούργιος φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που πωλείται στην Κύπρο φτάνει τα 289 ευρώ, και είναι μάρκας LENOVO. 

Να σημειώσουμε πως στο πιο πάνω δεν εμφανίζονται ενδεχόμενες προσφορές κάποιων καταστημάτων. 

Στον αντίποδα για αγορά tablet θα χρειαστείς κάπου στα 75 ευρώ (το φθηνότερο που εμφανίζεται στην αναζήτηση), ωστόσο, όσο καλύτερες οι τεχνικές του προδιαγραφές, όπως είναι φυσικό, τόσο αυξάνεται και η τιμή, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά τα έξοδα για αγορά πληκτρολογίου

Όσον αφορά την αγορά επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι τιμές ξεκινούν από τα 269 ευρώ χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οθόνη, πληκτρολόγιο και mouse.

 
2043