Προσφέρει ήδη στους Ασιάτες αξιόπιστες, γρήγορες συναλλαγές με χαμηλά κόστη

Το Bitsdaq ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα. Είναι ένα νέο ανταλλακτήριο, δηλαδή μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Ξεκίνησε για να προσφέρει στους Ασιάτες αξιόπιστες, γρήγορες συναλλαγές με χαμηλά κόστη αλλά δεν έμεινε εκεί, επεκτάθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο.

Αξιοποιεί μια πρωτοποριακή τεχνολογία της Bittrex για να παρέχει στους πελάτες της μια ασφαλή, εξελιγμένη και αξιόπιστη πλατφόρμα και μεγάλη ποικιλία ψηφιακών νομισμάτων. 

>>> BLOOMBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  <<<

Η συνεργασία Bitsdaq και Bittrex συνδυάζει την ηγετική θέση της Bittrex παγκοσμίως με τη φιλοσοφία και την εμπειρία της καινοτόμου ομάδας του Bitsdaq που εδρεύει στην Ασία με βαθιά γνώση των τοπικών αγορών. Αυτή η συνεργασία θα αυξήσει την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας στους πελάτες της στην Ασία και όχι μόνο, πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διατίθενται τόσο στις πλατφόρμες Bittrex όσο και στο Bittrex International.

Η Bitsdaq θα επιβλέπει τη διαχείριση της νέας πλατφόρμας διαπραγμάτευσης, μεριμνώντας για τις λειτουργίες και τη συμμόρφωση των πελατών της, καθώς και την παροχή υποστήριξης πελατών, μάρκετινγκ, πωλήσεων και εξατομικευμένης ανάπτυξης. 

«Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε εκτεταμένες επιλογές κρυπτογράφησης Bittrex στην αγορά της Ασίας και όχι μόνο», δήλωσε ο Ricky Ng, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bitsdaq. «Χρειάζεται ένας μοναδικός συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας και χρηματοοικονομικής εμπειρογνωμοσύνης για τη δρομολόγηση μιας αποδοτικής, αξιόπιστης και ασφαλούς πλατφόρμας για την εμπορία ψηφιακών στοιχείων. Βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη για την παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος στους πελάτες μας και σε ολόκληρη την κοινότητα», συνέχισε.

Το Bitsdaq θα χρησιμοποιήσει τις καλύτερες στην πράξη μεθόδους KYC και AML, δίνοντας στους χρήστες μία από τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών και τη δυνατότητα πρόσβασης στις παγκόσμιες αγορές.

«Η Bittrex τροφοδοτεί την επανάσταση του blockchain μέσω στρατηγικών παγκόσμιων συνεργασιών που χρησιμοποιούν την ιδιόκτητη τεχνολογία μας για την προώθηση προηγμένων, ασφαλών και αξιόπιστων πλατφορμών διαπραγμάτευσης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σε πολλές χώρες», δήλωσε ο Bill Shihara, Διευθύνων Σύμβουλος της Bittrex. 

«Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Bitsdaq θα έχουν πρόσβαση σε μια αξιόπιστη πλατφόρμα συναλλαγών με μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών μαρκών και η Bittrex θα συνεχίσει να εκπληρώνει την αποστολή μας να προωθήσει την υιοθέτηση τεχνολογίας blockchain σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε.

>>> ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Σχετικά με το Bitsdaq 
Το Bitsdaq είναι μια ασφαλής, αξιόπιστη και προηγμένη πλατφόρμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που βασίζεται στην τεχνολογία αιχμής της Bittrex.
Η εταιρεία παρέχει ευκαιρίες και λύσεις για πελάτες που επιθυμούν πρόσβαση σε μια ευρύτερη επιλογή ψηφιακών στοιχείων σε μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα.

Το Bitsdaq έχει το δικό του συναλλαγματικό μέσο για τις ενδιάμεσες ανταλλαγές στην πλατφόρμα του, λέγεται BXBC και τώρα δίνεται δωρεάν σε όσους κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους και το KYC. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με το BNC της Binance το οποίο σήμερα είναι στα 11$.

ΠΗΓΗ: crypto-news.gr

 
199
Thumbnail

Το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης οριστικοποιεί τα σχέδιά του για την κυκλοφορία του δικού του ψηφιακού νομίσματος την επόμενη χρονιά. Στόχος του Facebook είναι να αρχίσει τις πρώτες δοκιμές για την κυκλοφορία του GlobalCoin έως τα τέλη του έτους.

ad1mobile

Όπως μεταδίδει το BBC, περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές εντός του καλοκαιριού, με τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, να έχει ήδη συζητήσει με τον διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας, Μαρκ Κάρνεϊ. Ο Ζάκερμπεργκ συναντήθηκε με τον Κάρνεϊ τον προηγούμενο μήνα, συζητώντας τις ευκαιρίες, αλλά και κινδύνους που συνεπάγεται η κυκλοφορία ενός κρυπτονομίσματος.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Το Facebook έχει απευθυνθεί και στο βρετανικό υπουργείο Οικονομικών για συμβουλές σε λειτουργικά και νομικά ζητήματα. Παράλληλα, είναι σε συνομιλίες με εταιρείες μεταφοράς χρημάτων, όπως η Western Union, καθώς αναζητεί φθηνότερους και ταχύτερους τρόπους για φυσικά πρόσωπα χωρίς τραπεζικό λογαριασμό να αποστέλλουν και να λαμβάνουν χρήματα.

Στόχος του Facebook είναι η δημιουργία ενός ψηφιακού νομίσματος που προσφέρει οικονομικά προσιτούς και ασφαλείς τρόπους διεξαγωγής πληρωμών, ανεξαρτήτως εάν οι χρήστες διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό. 

ad2mobile

Με το κωδικό όνομα Project Libra, τα σχέδια του μεγαλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης -στο οποίο ανήκουν και τα WhatsApp και Instagram- είναι να άρει τα εμπόδια στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και μειώνοντας το κόστος για τους καταναλωτές.

naftemporiki.gr

article 1