Προσφέρει ήδη στους Ασιάτες αξιόπιστες, γρήγορες συναλλαγές με χαμηλά κόστη

Το Bitsdaq ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα. Είναι ένα νέο ανταλλακτήριο, δηλαδή μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Ξεκίνησε για να προσφέρει στους Ασιάτες αξιόπιστες, γρήγορες συναλλαγές με χαμηλά κόστη αλλά δεν έμεινε εκεί, επεκτάθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο.

Αξιοποιεί μια πρωτοποριακή τεχνολογία της Bittrex για να παρέχει στους πελάτες της μια ασφαλή, εξελιγμένη και αξιόπιστη πλατφόρμα και μεγάλη ποικιλία ψηφιακών νομισμάτων. 

>>> BLOOMBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  <<<

Η συνεργασία Bitsdaq και Bittrex συνδυάζει την ηγετική θέση της Bittrex παγκοσμίως με τη φιλοσοφία και την εμπειρία της καινοτόμου ομάδας του Bitsdaq που εδρεύει στην Ασία με βαθιά γνώση των τοπικών αγορών. Αυτή η συνεργασία θα αυξήσει την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας στους πελάτες της στην Ασία και όχι μόνο, πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διατίθενται τόσο στις πλατφόρμες Bittrex όσο και στο Bittrex International.

Η Bitsdaq θα επιβλέπει τη διαχείριση της νέας πλατφόρμας διαπραγμάτευσης, μεριμνώντας για τις λειτουργίες και τη συμμόρφωση των πελατών της, καθώς και την παροχή υποστήριξης πελατών, μάρκετινγκ, πωλήσεων και εξατομικευμένης ανάπτυξης. 

«Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε εκτεταμένες επιλογές κρυπτογράφησης Bittrex στην αγορά της Ασίας και όχι μόνο», δήλωσε ο Ricky Ng, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bitsdaq. «Χρειάζεται ένας μοναδικός συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας και χρηματοοικονομικής εμπειρογνωμοσύνης για τη δρομολόγηση μιας αποδοτικής, αξιόπιστης και ασφαλούς πλατφόρμας για την εμπορία ψηφιακών στοιχείων. Βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη για την παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος στους πελάτες μας και σε ολόκληρη την κοινότητα», συνέχισε.

Το Bitsdaq θα χρησιμοποιήσει τις καλύτερες στην πράξη μεθόδους KYC και AML, δίνοντας στους χρήστες μία από τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών και τη δυνατότητα πρόσβασης στις παγκόσμιες αγορές.

«Η Bittrex τροφοδοτεί την επανάσταση του blockchain μέσω στρατηγικών παγκόσμιων συνεργασιών που χρησιμοποιούν την ιδιόκτητη τεχνολογία μας για την προώθηση προηγμένων, ασφαλών και αξιόπιστων πλατφορμών διαπραγμάτευσης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σε πολλές χώρες», δήλωσε ο Bill Shihara, Διευθύνων Σύμβουλος της Bittrex. 

«Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Bitsdaq θα έχουν πρόσβαση σε μια αξιόπιστη πλατφόρμα συναλλαγών με μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών μαρκών και η Bittrex θα συνεχίσει να εκπληρώνει την αποστολή μας να προωθήσει την υιοθέτηση τεχνολογίας blockchain σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε.

>>> ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Σχετικά με το Bitsdaq 
Το Bitsdaq είναι μια ασφαλής, αξιόπιστη και προηγμένη πλατφόρμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που βασίζεται στην τεχνολογία αιχμής της Bittrex.
Η εταιρεία παρέχει ευκαιρίες και λύσεις για πελάτες που επιθυμούν πρόσβαση σε μια ευρύτερη επιλογή ψηφιακών στοιχείων σε μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα.

Το Bitsdaq έχει το δικό του συναλλαγματικό μέσο για τις ενδιάμεσες ανταλλαγές στην πλατφόρμα του, λέγεται BXBC και τώρα δίνεται δωρεάν σε όσους κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους και το KYC. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με το BNC της Binance το οποίο σήμερα είναι στα 11$.

ΠΗΓΗ: crypto-news.gr

 
150
Thumbnail

Οι ενδείξεις για έναν «βαρύ χειμώνα» των κρυπτονομισμάτων βρίσκονται παντού, σχολιάζουν ειδικοί στη Wall Street Journal, επισημαίνοντας ότι η εικόνα έχει αλλάξει άρδην σε σχέση με την ανεξέλεγκτη ευφορία που είχε επικρατήσει το 2017, πυροδοτώντας ένα θεαματικό ράλι. 

ad1mobile

Η τιμή του Bitcoin βρίσκεται σήμερα κάτω από τα 4.000 δολάρια, έχοντας χάσει το 80% της αξίας της από τα υψηλά των 19.800 δολαρίων τον Δεκέμβριο του 2017. Η συνολική αξία της αγοράς των κρυπτονομισμάτων έχει συρρικνωθεί 85% από το απόγειό της, τον Ιανουάριο του 2018, ενώ και ο όγκος συναλλαγών στις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές πλατφόρμες των ΗΠΑ βρίσκεται σε διαρκή πτώση εδώ και 15 μήνες, σύμφωνα με την TradeBlock. Όσο για τις αρχικές προσφορές νομισμάτων, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Τα κρυπτονομίσματα έγιναν τα τελευταία χρόνια αντικείμενο έντονων συζητήσεων και αντιπαραθέσεων, ενώ το ΔΝΤ είχε επισημάνει πως θα πρέπει ίσως και οι κεντρικές τράπεζες να σκεφτούν κάποια στιγμή να αναλάβουν εκείνες την έκδοσή τους. Τελικά το bitcoin και οι αντίπαλοί του δεν κατάφεραν ουσιαστικά ποτέ να προσελκύσουν τους θεσμικούς επενδυτές και τους mainstream διαχειριστές κεφαλαίων. Όσο για τις εταιρείες που θέλησαν να μπουν στον κόσμο τους, δέχονται σήμερα ισχυρές πιέσεις. 

Αν και το Bitcoin κινείται σήμερα αρκετά υψηλότερα από τα επίπεδα του 2016, η έκταση της πτώσης του από το 2018 και έπειτα δημιουργεί ανησυχία ότι ίσως τελικά δεν συνέλθει ποτέ. Οι υποστηρικτές του θυμίζουν πάντως ότι το 2011 η αξία του είχε κάνει βουτιά 95%, ενώ απώλειες 85% είχε σημειώσει επίσης από το Δεκέμβριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2015, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τη φρενίτιδα του 2017. 

>>> Άρθρα, Απόψεις Brief <<<

ad2mobile

Η διαφορά βέβαια σήμερα είναι πως το ρυθμιστικό πλαίσιο γίνεται ολοένα και πιο αυστηρό. 

WSJ 

article 1