Θεωρεί το εν λόγω κρυπτονόμισμα ως το μέλλον του χρήματος

Ο διευθύνων σύμβουλος του twitter Τζακ Ντόρσι επαναγνωστοποίησε τη μεγάλη του αγάπη για τα bitcoin του.

Ο κ. twitter παραδέχτηκε για άλλη μια φορά ότι είναι κάτοχος του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος και πως το θεωρεί ως το μέλλον του χρήματος.

«Δεν το βλέπω σαν επένδυση», έγραψε σε ένα ορυμαγδό αναρτήσεων την Τρίτη. «Είναι νόμισμα», πρόσθεσε.

Με μηνύματα και απαντήσεις σε θιασώτες των κρυπτονομισμάτων, ο Ντόρσι ξεκαθάρισε το σκεπτικό του: «Το bitcoin είναι ελαστικό. Είναι πειθαρχημένο. Είναι σύμφωνο με τα ιδεώδη του Διαδικτύου. Πιθανότατα, το bitcoin θα είναι το κυρίαρχο νόμισμα».

>>> BLOOMBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  <<<

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντόρσι επεσήμανε το θαυμασμό του για το bitcoin. Η εταιρεία του Square υποστηρίζει το κρυποτονόμισμα για σχεδόν πέντε χρόνια, προσθέτοντάς το στην εφαρμογή της για πληρωμές στις αρχές του 2018, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν bitcoin ο ένας στον άλλον. «Θα λάτρευα να έβλεπα ένα ψηφιακό νόμισμα να ευημερεί», είχε γράψει ο Ντόρσι το 2016.

Οι επενδυτές σε ψηφιακά νομίσματα είδαν την τιμή του να εκτοξεύεται το 2017, καθώς η κρυπτομανία εξαπλώθηκε ανά την υφήλιο. Το bitcoin ξεκίνησε το 2017 αξίζοντας λιγότερο από 100 δολ ανά νομισμα, προτού εκτοξευτεί πάνω από 2.000% σε υψηλό 19.511 δολ. Ωστόσο, εν έτει 2018 τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

 
178
Thumbnail

O Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Μασαγιόσι Σον, ιδρυτής της SoftBank, έχασε πάνω από $130 εκατ. όταν πούλησε τη θέση που είχε χτίσει στο bitcoin, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σον έκανε την επένδυση στο τέλος του 2017, όταν το bitcoin βρισκόταν κοντά στο επίπεδο ρεκόρ των $20.000. Πούλησε στις αρχές του 2018, όταν η τιμή του κρυπτονομίσματος είχε βουτήξει κάτω από τα $9.000.

Η επένδυση φαίνεται να έγινε μετά από σύσταση του Πίτερ Μπρίγκερ, ενός «ευαγγελιστή του bitcoin», την επενδυτική εταιρεία του οποίου αγόρασε η Softbank εκείνη τη χρονιά.

>>> ΟΛΕΣ ΟΙ BLOCKCHAIN/CRYPRO ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

 

Η τιμή του bitcoin κινείται σήμερα κοντά στο επίπεδο των $5000.

ad2mobile

 

euro2day.gr

article 1