Η πρωτοπόρος στις πληρωμές με Bitcoin, J. Zheng, στην KeyoCoin

Η Jeanie Zheng ενώνεται με τη συμβουλευτική ομάδα της KeyoCoin σε μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία

Η διεθνής ταξιδιωτική εταιρεία επιβραβεύσεων KeyoCoin ανακοίνωσε την απόκτηση της Jeanie Zheng ως συμβούλου λογισμικού και τεχνολογίας. Πρόκειται για μια κρίσιμη θέση στην ανάπτυξη αυτού που σύντομα θα είναι το πρώτο παγκόσμιο πρόγραμμα ανταμοιβών ταξιδίων.

Επί του παρόντος, VP of Engineering στην εταιρεία GoDaddy, η Jeanie Zheng ήταν επί 4,5 χρόνια (από το Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2017) διευθύντρια Ανάπτυξης Λογισμικού για την Expedia, τον δεύτερο μεγαλύτερο OTA παγκοσμίως, με ετήσια έσοδα άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εκεί ηγήθηκε μιας διεθνούς ομάδας περισσότερων από 100 μηχανικών, αναπτύσσοντας υπηρεσίες επιπέδου πλατφόρμας για όλα τα εμπορικά σήματα και προϊόντα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας παραγγελιών, του συστήματος διαχείρισης κρατήσεων και της ανάλυσης των στοιχείων κρατήσεων.

>>> ΟΛΕΣ ΟΙ BLOCKCHAIN/CRYPRO ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Κατά τη διάρκεια εκείνης της «θητείας», η Jeanie ήταν η «κινητήρια δύναμη» για την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων μέσω μιας συνεργασίας με την Coinbase το 2014. Με τη βοήθεια της διαχείρισής της, η Expedia έγινε μια από τις πρώτες πλατφόρμες μεγάλης κλίμακας που δέχθηκαν πληρωμές σε Bitcoin για κρατήσεις ξενοδοχείων - κίνηση που αναγγέλθηκε ως μια «στιγμή ωρίμανσης» για το blockchain στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Η Jeanie Zheng ενώνεται με τη συμβουλευτική ομάδα της KeyoCoin σε μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία, καθώς προωθεί την καθιέρωση μιας καθολικής πλατφόρμας ταξιδιωτικών επιβραβεύσεων, η οποία θα παροτρύνει τους ταξιδιώτες να αξιοποιήσουν περισσότερο τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και θα ενισχύσουν τις ανεξάρτητες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις με τα εργαλεία που χρειάζονται για να προσελκύσουν και να ανταμείψουν τους πελάτες τους.

Η συμβουλευτική ομάδα της KeyoCoin πλέον αποτελείται από τους:

  • Rick Savage, Head of Social Media για το Beats 1 & iTunes της Apple Music
  • Federico Pistono, Head of Blockchain της Hyperloop
  • Dan Marchese, Former Director of Mobile της TripAdvisor
  • Jeanie Zheng, Former Director of Software Development της Expedia
  • Layla Revis, VP της Oracle
  • Tamara Camp, VP of Global CEM, Growth & Loyalty Programs της Western Union
  • Sheri Kaiserman, Co-Founder of Maco.la and former Head of Equities της Wedbush
  • Marat Gaziev, SEO Director της IGN and Ziff Davis

traveldailynews.gr

 
260
Thumbnail

Απότομη πτώση σημειώνει το Bitcoin, μετά τα σχόλια και την κριτική του Αμερικανού προέδρου, όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα.

ad1mobile

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα του κόσμου έφτασε να χάνει σχεδόν 10%, αγγίζοντας τις 10.175 δολάρια, σύμφωνα με το CoinDesk. Για λίγο, υποχώρησε χαμηλότερα από τις $10.000, στο χαμηλό των $9.872.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

ad2mobile

 

Η αιτία για την πτώση δεν είναι σαφής, αλλά έρχεται αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι «δεν είναι οπαδός του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων, τα οποία δεν είναι χρήματα και των οποίων η αξία έχει υψηλή μεταβλητότητα».

, ,

Ο Αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι το Facebook ίσως χρειαστεί καταστατικό τράπεζας, εάν επιθυμεί να κυκλοφορήσει το ψηφιακό νόμισμα Libra.

ad1mobile

Πρόσθεσε ότι το αξιόπιστο αμερικανικό δολάριο είναι το «μόνο πραγματικό νόμισμα στις ΗΠΑ». «Εάν το Facebook και άλλες εταιρείες θέλουν να γίνουν τράπεζες, πρέπει να φτιάξουν ένα νέο τραπεζικό καταστατικό και να υπόκεινται σε όλες τις τραπεζικές ρυθμίσεις, όπως ακριβώς και οι άλλες τράπεζες», τόνισε χαρακτηριστικά. 

>>> ΟΛΕΣ ΟΙ BLOCKCHAIN/CRYPRO ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

 

H εικόνα στα ψηφιακά νομίσματα, όπως την καταγράφει το MarketWatch, τις πρωινές ώρες:

ad2mobile

1

euro2day.gr

article 1