Προσφέρει ευκαιρίες για ισχυροποίηση της καρριέρας τους

Το ποσόν των 700 εκατομυρίων δολαρίων προτίθεται να διαθέσει η Amazon.com με στόχο την επανεκπαίδευση του ενός τρίτου του συνόλου του εργατικού της δυναμικού στις ΗΠΑ, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες της νέας οικονομίας.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου, που χρησιμοποιεί όλο και περισσότερα ρομπότ για την ταξινόμηση και διαχείριση πακέτων , ανέφερε ότι θα επανεκπαιδεύσει περί τους 100.000 εργαζόμενους ως το 2025, ώστε να τους επιτρέψει να μετακινηθούν σε θέσεις εργασίας που απαιτούν μεγαλύτερες δεξιότητες μέσα στην εταιρεία ή να βρούν νέες, καλύτερες δουλειές, εκτός Amazon.

Το πρόγραμμα θα είναι σε θέση να μετακινήσει υπαλλήλους από απλές θέσεις, σε θέσεις περισσότερο τεχνικού ρόλου, ασχέτως προηγούμενης εμπειρείας τους στον τομέα τεχνολογίας και πληροφορικής. Οι εργαζόμενοι χωρίς τεχνιή κατάρτιση θα μπορούν να διδαχθούν και να αποκτήσουν δεξιότητες απαραίτητες για να μετακινηθούν σε θέσεις του τομέα σχεδιασμού λογισμικού. Η Amazon, επίσης, θα προσφέρει προπληρωμένα δίδακτρα προκειμένου να καταστεί εφικτή η εκπαίδευση αυτή.

Όπως αναφέρει η Μπέθ Γκαλέτι, αντιπρόεδρος του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, «για εμάς, το να δημιουργούμε αυτές τις ευκαιρίες είναι μόνο η αρχή. Πολλοί από τους υπαλλήλους μας θέλουν να ισχυροποιήσουν την καρριέρα τους εδώ, ενώ άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την μετεκπαίδευση ως εφαλτήριο για να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες καρριέρες.

Σε μία αγορά εργασίας την πιο σκληρή και σφικτή στο τελευταίο μισό του αιώνα, η Amazon ανταγωνίζεται με άλλες εταιρείες να προσλάβει τους καλύτερους και ικανότερους και να τους βοηθήσει ακόμη περισσότερο με εκπαίδευση. Το να βοηθάς τους εργαζομένους να προσαρμοσθούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας μπορεί να καταπραΰνει τα σωματεία των εργαζομένων αλλά και τους βουλευτές , όπως ο Μπέρνι Σάντερς που λέει ότι η Amazon χρειάζεται να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας.

Μάλιστα πέρσι ο γίγαντας του e-commerce αύξησε το ημερομίσθιο των εργαζομένων σε 15 δολάρια την ώρα.

Η πρόκληση δεν είναι μόνο να προσαρμοσθούμε στις νέες τεχνολογίες, αλλά στον δυναμισμό της οικονομίας, που μόνο αυτός μπορεί να την επιταχύνει, ανέφερε ο Jason Tyszko, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Εμπορικών Επιμελητηρίων των ΗΠΑ, σε μια δήλωσή του σχετικά με την Amazon.
 

 
1511
Thumbnail

Η δωρεά των 2,7 δισεκατομμυρίων μετοχών, η οποία ανακοινώθηκε στις χρηματιστηριακές αρχές του Χονγκ Κονγκ, ανέδειξε μέσα σε μία νύχτα τον Eric Tse σε έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ασίας. (Δεν υπάρχει φόρος για δωρεά ή μεταβίβαση κληρονομιάς στην πρώην βρετανική αποικία.) Ωστόσο, ο 24 γιος του Tse Ping και της Cheng Cheung Ling υποστηρίζει ότι θα προσπαθήσει να διατηρήσει χαμηλό προφίλ.

ad1mobile

 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Συγκεκριμένα, ο Eric επισήμανε σχετικά με την ένταξη του ονόματος του στον κατάλογο των δισεκατομμυριούχων ή στην κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπους που συντάσσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή άλλοι οργανισμοί, ότι θα προσπαθήσει να μην συμμετάσχει σε αυτές τις κατατάξεις με το δικό του όνομα και συνέστησε

Εκτός από τους γονείς του, στην οικογένεια περιλαμβάνεται και η μεγαλύτερη αδελφή του Theresa. Η συνολική αξία των μετοχών της Sino Biopharmaceutical που κατέχουν συνολικά και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας ανέρχεται περίπου στα 8,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με του υπολογισμούς του Bloomberg.

Η Sino Biopharmaceutical δεν απάντησε σε ερώτημα σχετικά με το θέμα.  Ούτε ο Eric ανταποκρίθηκε στα μηνύματα του Bloomberg.

Η μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας αποτελεί την τελευταία στο τσουνάμι του ασιατικού πλούτου που μεταφέρεται στην επόμενη γενιά. Το 2018, τέσσερις Κινέζοι μεγιστάνες μεταβίβασαν πάνω από 17 δισ. δολάρια σε οικογενειακά καταπιστεύματα, ενώ αρκετοί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του Χονγκ Κονγκ σχεδιάζουν τα πλάνα διαδοχής τους.

Αφού αποφοίτησε με πτυχίο οικονομικών από το The Wharton School of the University of Pennsylvania,  ο Eric παρακολούθησε το πρόγραμμα Schwarzman Scholar στο Πανεπιστήμιο Tsinghua στο Πεκίνο, σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας του Wharton.
Ριάνα και Μπέλα Χαντίντ

 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Παράλληλα, στο κείμενο αναφέρει ότι ο Eric γεννήθηκε στο Σιάτλ, παρακολούθησε το δημοτικό σχολείο στο Πεκίνο και το γυμνάσιο στο Χονγκ Κονγκ. Δημιούργησε το ίδρυμα China Summit Foundation, μια φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει την εκπαίδευση και τις πολιτιστικές πρωτοβουλίες, προσθέτει.

Ο νεαρός είναι επίσης δραστήριος στο Instagram, όπου αναρτά φωτογραφίες του πέφτοντας με αλεξίπτωτο και πηγαίνοντας σε πάρτι με τη Ριάνα. Άλλα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στις φωτογραφίες του είναι το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ, το αστέρι του μπάσκετ Yao Ming και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Η πιο πρόσφατη ανάρτηση του είναι από το Πεκίνο, όπου παρακολούθησε την 70η επέτειο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

r

f

 

Εμφανίζεται ως μέλος σε τουλάχιστον άλλα πέντε διοικητικά συμβούλια εταιρειών στο Χονγκ Κονγκ, συμπεριλαμβανομένης της Charoen Pokphand Skyland Group Ltd., του ομίλου της πλουσιότερης οικογένειας της Ταϊλάνδης.

ad2mobile

Ο Tse Ping, ο οποίος είναι μέλος της εθνικής επιτροπής της Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης του Λαϊκού Κόμματος, το κορυφαίο πολιτικό συμβουλευτικό σώμα του έθνους, θα παραμείνει πρόεδρος της Sino Biopharmaceutical μετά τη μεταφορά μετοχών. Σκοπός του είναι να βελτιώσει τη διαχείριση και την κληρονομιά του πλούτου της οικογένειας, σύμφωνα με τη δήλωση.

Ο Eric θα κατέχει τις μετοχές τους μέσω των εταιρειών χαρτοφυλακίου Thousand Eagles Ltd. και Remarkable Industries Ltd., με έδρα της Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

article 1