Αποστολή των δύο μεγαλύτερων τραπεζών του Ισραήλ στα ΗΑΕ 

Οι τράπεζες θα διερευνήσουν τις ευκαιρίες συνεργασίας με τραπεζικά και οικονομικά στελέχη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Το κείμενο στην Αγγλική ΕΔΩ.

(Bloomberg) -- Οι δύο μεγαλύτερες τράπεζες του Ισραήλ κατευθύνονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αυτό το μήνα για να διερευνήσουν ευκαιρίες συνεργασίας τώρα που οι χώρες έχουν αρχίσει να ομαλοποιούν τους δεσμούς τους.

Αντιπροσωπεία της Τράπεζας Hapoalim Ltd. του Ισραήλ, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Dov Kotler, θα ταξιδέψει στα ΗΑΕ την Τρίτη (8/9) για να συναντηθεί με τραπεζικά και οικονομικά στελέχη, καθώς και ανώτερους οικονομικούς αξιωματούχους, ανέφερε η τράπεζα σε σχετική δήλωση την Κυριακή (6/9).

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Μία ομάδα ατόμων της τράπεζας Leumi le-Israel Ltd αποτελούμενη από είκοσι ανώτερα στελέχη, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Samer Haj Yehia και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Hanan Friedman, έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί τα ΗΑΕ στις 14 Σεπτεμβρίου, και σχεδιάζει να υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας με κορυφαίες τράπεζες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής τους. 
 
Η διαδικασία εξομάλυνσης των σχέσεων που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα είναι η πρώτη μεταξύ του Ισραήλ και ενός αραβικού κράτους του Κόλπου. 


 

Alisa Odenheimer
 
4285