Παντρεμένοι ή Ελεύθεροι; Ποιοι ζουν περισσότερο; (Στοιχεία)

Ποιοι ζουν περισσότερο; Ελεύθεροι, Παντρεμένοι, Χωρισμένοι ή Χήροι;

Σε μια ομολογουμένως «όχι και τόσο συνηθισμένη» μέτρηση προχώρησε το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας των ΗΠΑ. 

Καταμέτρησε ποιοι ζουν περισσότερο μεταξύ παντρεμένων, χωρισμένων, ελεύθερων και χήρων ανθρώπων. 

Όπως φάνηκε από την έρευνα οι παντρεμένοι ζουν περισσότερο απ’ ότι οι άλλες τρεις κατηγορίες ανθρώπων. 

Κατά την επταετία 2010 και 2017, οι θάνατοι ανθρώπων παντρεμένων σημείωσαν σημαντική μείωση της τάξεως του 7%.  

>>> Ειδήσεις από Bloomberg <<<

Όπως εξήγησε το Κέντρο, οι λόγοι μπορεί να αποδοθούν στον τρόπο ζωής των παντρεμένων καθώς και στις προθέσεις των ανθρώπων που παντρεύονται.

Για παράδειγμα κάποιος που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα υγείας, παντρεύεται πιο εύκολα, απ’ ότι κάποιο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και συνεπώς -φυσιολογικά- προτεραιότητα του είναι η υγεία του. 

Παράλληλα, σύμφωνα με την έρευνα οι παντρεμένοι συνήθως παίρνουν λιγότερα ρίσκα, έχουν πιο υγιεινή διατροφή και δεν αμελούν τις ιατρικές τους εξετάσεις

φ

Οι θάνατοι σημείωσαν πτώση, όχι όση στους παντρεμένους, και σε άλλες δυο κατηγορίες. 

Δεύτερη στη σειρά κατηγορία, μετά τους παντρεμένους, βρίσκονται οι ελεύθεροι (αυτοί που δεν παντρεύτηκαν ποτέ) και τρίτη κατηγορία είναι οι διαζευγμένοι

Αντίθετα, η κατηγορία των χήρων, σημείωσε αύξηση στους θανάτους και μάλιστα όπως φαίνεται και στο γράφημα, η αύξηση ήταν σημαντική. 

Αυτά τουλάχιστον στις ΗΠΑ... 

 
1511
Thumbnail

Η δωρεά των 2,7 δισεκατομμυρίων μετοχών, η οποία ανακοινώθηκε στις χρηματιστηριακές αρχές του Χονγκ Κονγκ, ανέδειξε μέσα σε μία νύχτα τον Eric Tse σε έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ασίας. (Δεν υπάρχει φόρος για δωρεά ή μεταβίβαση κληρονομιάς στην πρώην βρετανική αποικία.) Ωστόσο, ο 24 γιος του Tse Ping και της Cheng Cheung Ling υποστηρίζει ότι θα προσπαθήσει να διατηρήσει χαμηλό προφίλ.

ad1mobile

 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Συγκεκριμένα, ο Eric επισήμανε σχετικά με την ένταξη του ονόματος του στον κατάλογο των δισεκατομμυριούχων ή στην κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπους που συντάσσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή άλλοι οργανισμοί, ότι θα προσπαθήσει να μην συμμετάσχει σε αυτές τις κατατάξεις με το δικό του όνομα και συνέστησε

Εκτός από τους γονείς του, στην οικογένεια περιλαμβάνεται και η μεγαλύτερη αδελφή του Theresa. Η συνολική αξία των μετοχών της Sino Biopharmaceutical που κατέχουν συνολικά και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας ανέρχεται περίπου στα 8,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με του υπολογισμούς του Bloomberg.

Η Sino Biopharmaceutical δεν απάντησε σε ερώτημα σχετικά με το θέμα.  Ούτε ο Eric ανταποκρίθηκε στα μηνύματα του Bloomberg.

Η μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας αποτελεί την τελευταία στο τσουνάμι του ασιατικού πλούτου που μεταφέρεται στην επόμενη γενιά. Το 2018, τέσσερις Κινέζοι μεγιστάνες μεταβίβασαν πάνω από 17 δισ. δολάρια σε οικογενειακά καταπιστεύματα, ενώ αρκετοί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του Χονγκ Κονγκ σχεδιάζουν τα πλάνα διαδοχής τους.

Αφού αποφοίτησε με πτυχίο οικονομικών από το The Wharton School of the University of Pennsylvania,  ο Eric παρακολούθησε το πρόγραμμα Schwarzman Scholar στο Πανεπιστήμιο Tsinghua στο Πεκίνο, σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας του Wharton.
Ριάνα και Μπέλα Χαντίντ

 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Παράλληλα, στο κείμενο αναφέρει ότι ο Eric γεννήθηκε στο Σιάτλ, παρακολούθησε το δημοτικό σχολείο στο Πεκίνο και το γυμνάσιο στο Χονγκ Κονγκ. Δημιούργησε το ίδρυμα China Summit Foundation, μια φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει την εκπαίδευση και τις πολιτιστικές πρωτοβουλίες, προσθέτει.

Ο νεαρός είναι επίσης δραστήριος στο Instagram, όπου αναρτά φωτογραφίες του πέφτοντας με αλεξίπτωτο και πηγαίνοντας σε πάρτι με τη Ριάνα. Άλλα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στις φωτογραφίες του είναι το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ, το αστέρι του μπάσκετ Yao Ming και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Η πιο πρόσφατη ανάρτηση του είναι από το Πεκίνο, όπου παρακολούθησε την 70η επέτειο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

r

f

 

Εμφανίζεται ως μέλος σε τουλάχιστον άλλα πέντε διοικητικά συμβούλια εταιρειών στο Χονγκ Κονγκ, συμπεριλαμβανομένης της Charoen Pokphand Skyland Group Ltd., του ομίλου της πλουσιότερης οικογένειας της Ταϊλάνδης.

ad2mobile

Ο Tse Ping, ο οποίος είναι μέλος της εθνικής επιτροπής της Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης του Λαϊκού Κόμματος, το κορυφαίο πολιτικό συμβουλευτικό σώμα του έθνους, θα παραμείνει πρόεδρος της Sino Biopharmaceutical μετά τη μεταφορά μετοχών. Σκοπός του είναι να βελτιώσει τη διαχείριση και την κληρονομιά του πλούτου της οικογένειας, σύμφωνα με τη δήλωση.

Ο Eric θα κατέχει τις μετοχές τους μέσω των εταιρειών χαρτοφυλακίου Thousand Eagles Ltd. και Remarkable Industries Ltd., με έδρα της Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

article 1