Οι βουλευτές θα ψηφίσουν τώρα σχετικά με την αναβολή της ισχύουσας προθεσμίας της 29ης Μαρτίου

Η Βρετανία επιχειρεί να καθυστερήσει το Brexit και να «ανοίξει την πόρτα» σε μια ριζική αναδιατύπωση των όρων του διαζυγίου της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά από την απομάκρυνση από μια καταστροφική οικονομική αποδιοργάνωση που θα σηματοδοτούσε μια έξοδος χωρίς συμφωνία.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Η λίρα ανέβηκε στο υψηλότερο επίπεδό της από τον περασμένο Ιούνιο μετά την απόφαση του Κοινοβουλίου από το βράδυ της Τετάρτης, να μην εγκαταλείψει η χώρα την ΕΕ μετά από 46 χρόνια χωρίς να υπάρχει συμφωνία, με σκοπό να διατηρηθούν οι εμπορικές ροές. Οι βουλευτές θα ψηφίσουν τώρα σχετικά με την αναβολή της ισχύουσας προθεσμίας της 29ης Μαρτίου.

Η ΕΕ έχει αποσαφηνίσει ότι είναι ανοικτή σε μια καθυστέρηση μέχρι τα τέλη Μαΐου, αν και οι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι θα χρειαστεί η Βρετανία να παρουσιάσει έναν σαφή λόγο για την καθυστέρηση και τον ορισμό της νέας προθεσμίας.

Με τη χώρα να βρίσκεται σε αδιέξοδο και τους πολιτικούς εγκλωβισμένους, η Τετάρτη ήταν μια ακόμα χαοτική μέρα στο Λονδίνο, καθώς διευκρινίστηκε τι δεν θέλουν οι περισσότεροι βουλευτές, αλλά δεν έγινε τίποτα που να υποδείξει τι είδους Brexit θα υποστήριζε η πλειοψηφία του Κοινοβουλίου.

Η κατάσταση αφήνει την πρωθυπουργό Theresa May ακόμα να προσπαθεί με αγώνα να περάσει τη δική της συμφωνία για το Brexit, έχοντας ακόμα μια προσπάθεια, την τρίτη, να το καταφέρει μέσω του Κοινοβουλίου, πιθανόν την επόμενη εβδομάδα.

Newmoney

Tags
 
790
Thumbnail

Η Inditex SA, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Zara, προήγαγε τον Carlos Crespo σε διευθύνοντα σύμβουλο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ένα στέλεχος απότα σπλάχνα της να κάνει πράξη την προώθηση του γίγαντα της γρήγορης μόδας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Ο Crespo είναι 48 ετών σήμερα, κι ήταν ως τώρα επικεφαλής της λειτουργίας του μεγαλύτερου εμπόρου λιανικής πώλησης ενδυμάτων στον κόσμο, θα αναφέρει στον Εκτελεστικό Πρόεδρο Pablo Isla, 55 ετών, ο οποίος αποδίδει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο νέος επικεφαλής θα είναι υπεύθυνος για την τεχνολογία, τις προμήθειες και τη βιωσιμότητα, ανέφερε η ισπανική εταιρεία σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη.

ad2mobile

Οι μετοχές της κέρδισαν 0,8% στη Μαδρίτη, νωρίς την Παρασκευή.

Η αλλαγή σκυτάλης έρχεται σε μια εποχή που οι αλυσίδες μόδας υφίστανται έντονο ανταγωνισμό με την αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών, με την Amazon.com Inc., την Zalando SE και άλλες εταιρείες να καταλαμβάνουν σημαντικό μερίδιο αγοράς. Η Inditex, η οποία κατέχει επίσης τις αλυσίδες Massimo Dutti και Bershka, κατέχει ηγετική θέση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα σχετικά με την ανθεκτικότητα της ανάπτυξής της τους τελευταίους μήνες.

article 1