Χιλιάδες Model 3, όπως είπε, είναι καθοδόν προς τους Ευρωπαίους ιδιοκτήτες τους

Στην Γηραιά Ήπειρο βρίσκεται ο Ίλον Μασκ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς θέλει να προωθήσει το Model 3, το πιο οικονομικά προσιτό μοντέλο της Tesla.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι σχεδιάζει να επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της αμερικανικής εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων τόσο στο Άμστερνταμ όσο και στο Όσλο. Στη Νορβηγία μάλιστα όπως είπε θα επιθεωρήσει το τμήμα σέρβις, στο οποίο οι καθυστερήσεις έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό των πελατών. Η Tesla διαθέτει 13 κέντρα σέρβις  οχημάτων στη Νορβηγία και σχεδιάζει να θέσει ακόμη δύο σε λειτουργία, το συντομότερο δυνατόν. 

>>> ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Ο Μασκ δήλωσε δε ενθουσιασμένος, που χιλιάδες Model 3, όπως είπε, είναι καθοδόν προς τους Ευρωπαίους ιδιοκτήτες τους. Η τιμή των Model 3 παρουσιάζει διακυμάνσεις ανάλογα με την χώρα. Η βασική τιμή στη Γαλλία είναι 53.500 ευρώ, στη Γερμανία ανεβαίνει στα 55.400 ευρώ και στο Βέλγιο στα 58.800 ευρώ. 

 
680
Thumbnail

Ο ιδρυτής της Foxconn Group, Terry Gou, διεκδικεί την υψηλότερη δουλειά στην Ταϊβάν, καθώς η καθαρή αξία της εταιρείας του, η οποία βασίζεται στη συναρμολόγηση iPhones για λογαριασμό της Apple Inc., έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας εξαετίας.

ad1mobile

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Gou, του οποίου οι εισηγμένες εταιρείες περιλαμβάνουν τις Hon Hai Precision Industry Co., FIH Mobile Ltd. και Sharp Corp. της Ιαπωνίας, είναι πλέον φτωχός. Η περιουσία του είναι περίπου 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια, επίπεδο που τον κατατάσσει στο νο. 3 της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων στην Ταϊβάν, σύμφωνα με τον Δείκτη Bloomberg Billionaires.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Πάντως, η περιουσία του Gou ήταν 7,3 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο του 2017 και ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ταϊβάν μέχρι τον Απρίλιο του 2018. Η αξία των εταιρειών του μειώθηκε εν μέσω ανησυχιών σχετικά με τη ζήτηση για iPhones και τον συνεχιζόμενο εμπορικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

ad2mobile

Η εισβολή του Gou στην πολιτική, την οποία ξεκίνησε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για την προεδρία την Τετάρτη, δεν έβλαψε την περιουσία του. Οι μετοχές της Hon Hai έχουν αυξηθεί περισσότερο από 21% μέσα τον Απρίλιο.

Ο Tsai Eng-meng, πρόεδρος της Want Want China Holdings Ltd. και ο Samuel Yin του ομίλου Ruentex, είναι σήμερα Νο 1 και 2 της Ταϊβάν στον Δείκτη Bloomberg Billionaires, με τις περιουσίες τους να βρίσκονται στα 6,1 δισ. δολάρια και 4,8 δισ. δολάρια αντίστοιχα.

,

s

ad1mobile
article 1