Ξεκινά η εποχή της κυριαρχίας του Ether; Άνοδος 4,1%

Η ανάκαμψη του Ether ξεπέρασε κατά πολύ αυτήν του «βασιλιά» των κρυπτονομισμάτων, Bitcoin κατά την ίδια περίοδο

Σε υψηλό άνω των δύο μηνών σκαρφάλωσε το κρυπτονόμισμα Ether, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι το σχέδιο της πολυαναμενόμενης αναβάθμισης του λογισμικού του πέρασε με επιτυχία μία πολύ σημαντική δοκιμασία, ανοίγοντας ενδεχομένως τον δρόμο για μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές στον τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Η αξία του ενισχύθηκε έως και 4,1% την Πέμπτη στην Ασία και διαπραγματευόταν κοντά στα 1.890 δολάρια στις 1:58 μ.μ. στην αγορά του Τόκιο, πρόκειται για επίπεδο υπερδιπλάσιο από το χαμηλό του Ιουνίου κάτω όταν και βρέθηκε κάτω από τα 900$. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάκαμψη του Ether ξεπέρασε κατά πολύ αυτήν του βασιλιά των κρυπτονομισμάτων, Bitcoin κατά την ίδια περίοδο.

>>Διαβάστε επίσης: Crypto: Πάνω από $540 εκ. ξεπλύθηκαν μέσω γέφυρας Blockchain<<

kjbkj

Ο συνιδρυτής του Ethereum Βιτάλικ Μπουτέριν έκανε retweet μια ανάρτηση λέγοντας ότι η δοκιμή είχε ενεργοποιήσει τον αλγόριθμο Proof of Stake. Σε άλλο tweet, ο Τιμ Μπέικο, ένας επιστήμονας υπολογιστών που συντονίζει τους προγραμματιστές του Ethereum, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης που υποδηλώνει ότι η δοκιμή της προγραμματισμένης συγχώνευσης (της μετάβασης από παραδοσιακό του μοντέλο εξόρυξης σε έναν αλγόριθμο “Proof of Stake), ήταν επιτυχής.

 

Η διαδικασία αναβάθμισης του λογισμικού βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια αναδεικνύοντας τον κυρίαρχο ρόλο του Ethereum.

newmoney.gr

 
5112