Η χήρα του Εσκομπάρ αποκαλύπτει το μυστικό που έκρυβε 44 χρόνια

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου, αποκαλύπτεται πως εκείνος την βίασε όταν ήταν μόλις 14 ετών


Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου, αποκαλύπτεται πως εκείνος την βίασε όταν η ίδια ήταν μόλις 14 ετών 
 
 


 
 
 
 
 
Σημαντικές αποκαλύψεις για τον Πάμπλο Εσκομπάρ κάνει η χήρα του, Μαρία Βικτόρια Ενάο, στο νέο της βιβλίο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο «βαρόνος» των ναρκωτικών την βίασε, την άφησε έγκυο και την ανάγκασε σε ηλικία μόλις 14 ετών να κάνει έκτρωση με παράνομη μέθοδο.
Το βιβλίο «Η ζωή μου και η φυλακή μου με τον Πάμπλο Εσκομπάρ» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου, αποκαλύπτεται πως εκείνος την βίασε όταν η ίδια ήταν μόλις 14 ετών. 
Σύμφωνα με την Daily Mail, η αποκάλυψη γίνεται στον επίλογο του βιβλίου της Ενάο, ενώ περιγράφεται η πρώτη ερωτική επαφή που είχε μαζί του. «Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτό. Δεν είχα τα κατάλληλα… εργαλεία για να καταλάβω τι σήμαινε μία τόσο έντονη και άμεση επαφή» αναφέρει, προσθέτοντας πως τρεις εβδομάδες αργότερα άρχισε να νιώθει περίεργα.
Η Ενάο υποστηρίζει πως όταν τον ενημέρωσε σχετικά, εκείνος της ζήτησε να τον ακολουθήσει σε μια απόμερη γειτονιά του Μεδεγίν στην Κολομβία, όπου έμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα.
«Μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ίσα ίσα με χαιρέτησε, μου είπε να ξαπλώσω σε ένα φορείο και άρχισε να μου βάζει κάτι πλαστικούς σωλήνες στην μήτρα μου. Σαν αυτούς που βάζουν στις φλέβες, λέγοντάς μου πως ήταν για προληπτικούς λόγους. Όταν ρώτησα για ποιο λόγο μου απάντησε για να μην μείνω έγκυος, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ακολουθήσω προσεκτικά τις οδηγίες» σημειώνει στον επίλογο του βιβλίου της η χήρα του Εσκομπάρ.
Όπως γράφει η Χενάο, οι πόνοι ήταν αφόρητοι αλλά σε ένα σπίτι που έμεναν οκτώ άτομα και υπήρχε μόνο ένα μπάνιο το μόνο που μπορούσε ήταν να κάνει υπομονή και να προσεύχεται στον θεό, πως όλα θα τελειώσουν σύντομα. Επί χρόνια η γυναίκα έμεινε σιωπηλή και δεν αποκάλυψε τον βιασμό της, αφού «στη δεκαετία του ’70 το σεξ πριν τον γάμο ήταν ταμπού και ασυγχώρητο αμάρτημα στα μάτια της εκκλησίας», όπως χαρακτηριστικά γράφει.
Παρά τον βιασμό της από τον Εσκομπάρ, η Χενάο δηλώνει πως τον συγχωρεί και δεν επιθυμεί να παρουσιάσει τον εαυτό της ως θύμα από σεβασμό προς τα άλλα θύματα του συζύγου της. 

 
14344
Thumbnail