66% των ισπανόφωνων τηλεθεατών βλέπουν νίκη Τραμπ στο debate

Σχολιαστές κάνουν τα δικά τους σχόλια για το ποιος νίκησε το πρώτο debate

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε το πρώτο debate για τις αμερικανικές εκλογές μεταξύ των δυο κύριων υποψηφίων Τραμπ και Μπάιτεν. 

Σχολιαστές κάνουν τα δικά τους σχόλια για το ποιος νίκησε το πρώτο debate. 

Αξιοσημείωτη όμως είναι η μέτρηση των ισπανόφωνων τηλεθεατών του Telemundo, εκ των οποίων το 66% θεωρεί ότι στο debate νίκησε ο Τραμπ και μόλις 34% εμφανίζεται να θεωρεί ότι το debate νίκησε ο δημοκρατικός Μπάιτεν.

Yπενθυμίζεται πως το πρώτο debate ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν  ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος (30 Σεπτεμβρίου)  στο Case Western Reserve University στο Κλίβελαντ του Οχάιο,  ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Στο μιάμισης ώρας debate, οι δύο υποψήφιοι κλήθηκαν να τοποθετηθούν σε ζητήματα γύρω από έξι θεματικές, καθεμία από τις οποίες άνοιξε ο συντονιστής με μία ερώτηση. Η συζήτηση για κάθε θεματική είχε διάρκεια 15 λεπτών.

Το κλίμα ήταν ηλεκτρισμένο ήδη πριν από το debate και οι τόνοι ανέβηκαν επανειλημμένα, με τον ένα υποψήφιο να μιλάει συχνά πάνω στον άλλο.

Οι θεματικές στις οποίες κλήθηκαν να τοποθετηθούν Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν τα ξημερώματα της Τετάρτης είναι: "Τα πεπραγμένα Τραμπ και Μπάιντεν", "Το ανώτατο δικαστήριο", Η Πανδημία", "Η Οικονομία", "Φυλετικοί διαχωρισμοί και βία στις πόλεις", "Η ακεραιότητα των εκλογών".