Βρυξέλλες: Συνελήφθη Ευρωβουλευτής / Συμμετείχε σε ερωτικό πάρτι

Ερωτικό πάρτι εν μέσω πανδημίας διέλυσε η αστυνομία στις Βρυξέλλες - Ευρωβουλευτής μεταξύ των 25

Με την εισβολή της αστυνομίας και μάλλον άδοξα τερματίστηκε ένα ερωτικό πάρτι στην πρωτεύουσα του Βελγίου στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ, συμμετείχε και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Brussels Times, το πάρτι έλαβε χώρα στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως επιβεβαίωσε η εισαγγελία στην ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad, πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα.

>>> Διαβάστε επίσης:  Αυτός είναι ο ευρωβουλευτής που μετείχε στο ερωτικό πάρτι <<<

Στα 25 άτομα, που στην πλειοψηφία τους ήταν άνδρες, επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, ανέφερε πηγή της εισαγγελίας στη επίσης ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί εντόπισαν και ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Πολλοί διπλωμάτες και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για Ούγγρο πολιτικό) ήταν παρόντες.

Ο ευρωβουλευτής φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία, αναφέρει η La Dernière Heure.

Πηγή: Cnn.gr

 
20355