Βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο και γίνονται κυρίως με οργανισμούς σε χώρες της Ευρώπης

Σε συνομιλίες με εκδοτικές επιχειρήσεις, για την καταβολή τέλους για τη δημοσίευση ειδησεογραφικού περιεχομένου, βρίσκεται, σύμφωνα με την WSJ, η Google.

Οι συνομιλίες βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο και γίνονται κυρίως με οργανισμούς εκτός ΗΠΑ, στη Γαλλία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

>>> Όλες οι έρευνες και αναλύσεις της Brief <<<

Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνεται σε ένα νέο ειδησεογραφικό προϊόν.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στην ποιοτική δημοσιογραφία, είναι σημαντική για την ενημερωμένη δημοκρατία και θα βοηθήσει να στηρίξει τον τύπο» ανέφερε η Google σε ανακοίνωση στη WSJ.

Πηγή: Newmoney.gr

Tags
 
6341
Thumbnail
ad2mobile

Τα νερά στη Μεσόγειο ενδέχεται να θερμανθούν λόγω εξελίξεων σε Ίντλιμπ και Λιβύη, φέρεται να είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του σε βουλευτές του κόμματός του ο Τούρκος Πρόεδρος φέρεται να είπε ότι «οι εξελίξεις στο Ίντλιμπ και τη Λιβύη μπορεί να είναι αιτία για να θερμανθούν τα νερά στην Μεσόγειο. Πλέον τα Ηνωμένα Έθνη δεν μπορούν να μείνουν αδιάφορα». 

ad1mobile

>>> Όλες οι διεθνής ειδήσεις σήμερα <<<

Για τη Ρωσία ο Τούρκος Πρόεδρος φέρεται να είπε ότι αναμένουν ότι αυτή θα τηρήσει τις υποσχέσεις της για το Ίντλιμπ, ενώ για το πυραυλικό σύστημα S400, το Turkish Stream (Τουρκικό Ρεύμα), τις εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών και τις συμφωνίες Σότσι και Αδάνων είπε πως αποτελούν ξεχωριστά θέματα. 
 
ΚΥΠΕ - Άννα Ανδρέου

article 1