Η πρεσβεία ΗΠΑ στη Σεούλ ανήρτησε πανό 'Black Lives Matter'

«Η αμερικανική πρεσβεία στέκεται αλληλέγγυα προς τους Αμερικανούς συμπολίτες μας που διαδηλώνουν ειρηνικά»

Η αμερικανική πρεσβεία στη Σεούλ τοποθέτησε ένα τεράστιο πανό με το σύνθημα "Black Lives Matter" στο κτίριό της και ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία που απαθανατίζει το στιγμιότυπο προς υποστήριξη της αντιρατσιστικής εκστρατείας σε όλη την Αμερική.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<< 

 "Η αμερικανική πρεσβεία στέκεται αλληλέγγυα προς τους Αμερικανούς συμπολίτες μας που πενθούν και διαδηλώνουν ειρηνικά ζητώντας θετικές αλλαγές. Το πανό μας #BlackLivesMatter δείχνει τη στήριξή μας στη μάχη ενάντια στη φυλετική αδικία και την αστυνομική βία καθώς προσπαθούμε να είμαστε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και περισσότερο δίκαιη", ανέφερε η πρεσβεία στο μήνυμα της στο Twitter μαζί με τη φωτογραφία του ασπρόμαυρου πανό.
 
Ο Αμερικανός πρεσβευτής στη Νότια Κορέα Χάρι Χάρις έκανε retweet το μήνυμα, προσθέτοντας ότι "οι ΗΠΑ είναι ελεύθερο και ποικιλόμορφο κράτος... από αυτή την ποικιλομορφία αντλούμε τη δύναμή μας". Η πρεσβεία προκάλεσε αίσθηση πέρυσι όταν ανάρτησε πανό με το χαρακτηριστικό ουράνιο τόξο, προς στήριξη της κοινότητας των ΛΟΑΔ.

(ΚΥΠΕ)
 

 
13572
Thumbnail