Ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ - Δεν διατρέχει κίνδυνο

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο "Αγία Ολγα, όπου υποβλήθηκε σε σστεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων.

Οπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο- Πατησίων ("Αγία Όλγα"), Χαράλαμπος Πρίφτης "περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό,  έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση".

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υφυπουργό, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Επίσης γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ.Χαρδαλιάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία αναφέρει ότι την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού,  ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

(ΚΥΠΕ)

 
20886