Κορωνοιός: Κάντε το τέστ συμπτωμάτων online

Θα ακολουθήσει και ελληνική έκδοση σύντομα

Καθώς η τεχνολογία και το διαδίκτυο είναι μέρος της ζωής μας, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού. Τα κρούσματα αυξάνονται και πολλοί είναι αυτοί που διαβάζοντας την συμτωματολογία, νιώθουν ότι θα ήθελαν να κάνουν την εξέταση για να σιγορευτούν αν είναι και οι ίδιοι νοσούντες.

Η δημιουργία του C19Check.com, ήρθε για να βοηθήσει, καθώς είναι ένα δωρεάν ηλεκτρονικό εργαλείο και ακολουθώντας τα βήματα που προτείνει γίνεται μια αξιολόγηση της πιθανότητας να έχετε συμβληθεί από τον κορωνοϊό.

Πίσω από αυτό το εργαλείο βρίσκονται η εταιρεία Emory από το Τμήμα Επείγουσας Ιατρικής και το Γραφείο της Προετοιμασίας και Αντιμετώπισης των Κρίσιμων Εκδηλώσεων (CEPAR), σε συνεργασία με την Vital, υπεύθυνη για την εκκίνηση του ιατρικού λογισμικού.

>>> Όλες οι διεθνείς ειδήσεις εδώ <<<

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους, είναι ένας εύχρηστος, προσβάσιμος σε όλο τον κόσμο δικτυακός τόπος και κάνει απλές συστάσεις για φροντίδα και περιορισμό με βάση το προφίλ του χρήστη.

1ο Βήμα:

1

Με βάση τις βέλτιστες κλινικές πρακτικές, κατευθυντήριες γραμμές του CDC, τη σοβαρότητα της νόσου και λαμβάνοντας υπόψιν τους παράγοντες κινδύνου όπως η ηλικία και οι προϋπάρχουσες συνθήκες.

2ο Βήμα

2

3ο Βήμα

3

4ο Βήμα

4

Απαντώντας και τις τέσσερις καρτέλες όπως φαίνονται πιο πάνω, πατώντας "next", εμφανίζετια μια καρτέλα με συστάσεις για φροντίδα και περιορισμό με βάση τις απαντήσεις που έχετε δώσει και κατά πόσον έχετε νοσήσει ή όχι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει και στην ελληνική γλώσσα.

Κάντε το τεστ εδώ.

 

 
11338
Thumbnail