«Ποιες ζωές έχουν αξία»

«Υποστηρίζω αυτό το κίνημα που βλέπουμε να εξελίσσεται γύρω μας και η στάση μου δεν θα αλλάξει» απάντησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος σε οργισμένο πελάτη της Amazon

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Μπέζος δημοσίευσε ένα screenshot από το email ενός πελάτη που χαρακτήριζε «ενοχλητικό» και «προσβλητικό» το γεγονός ότι η Amazon δημοσίευσε ένα μήνυμα αλληλεγγύης για το κίνημα Black Lives Matter ( Οι ζωές των μαύρων έχουν αξία). Ο πελάτης, έγραψε ότι «Όλων οι ζωές έχουν αξία!».

 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

«Πρέπει να διαφωνήσω μαζί σου», απάντησε ο Μπέζος. «Το «Black Lives Matter» δεν σημαίνει ότι άλλες ζωές δεν έχουν αξία. Το Black Lives Matter αναφέρεται στον ρατσισμό και τον δυσανάλογο κίνδυνο με τον οποίο έρχονται αντιμέπωτοι οι μαύροι άνθρωποι στο σύστημα επιβολής του νόμου και δικαιοσύνης».

Σε αντίθεση με τους μαύρους γονείς, συνέχισε ο Μπέζος, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχεί ότι ο γιος του «μπορεί δολοφονηθεί ενώ έχει συλληφθεί και πρόσθεσε ότι υποστηρίζει τις πρόσφατες διαμαρτυρίες κατά της αστυνομικής βίας.

Και για να ξεκαθαρίσει απολύτως τα πράγματα ο CEO της Amazon κατέληξε «Θέλω να ξέρετε ότι υποστηρίζω αυτό το κίνημα που βλέπουμε να εξελίσσεται γύρω μας και η στάση μου δεν θα αλλάξει».

Την Τετάρτη (3/6), η Amazon ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 10 εκατ. δολάρια σε οργανώσεις κοινωνικής δικαιοσύνης. Η εταιρεία σε ανάρτησή της στο Twitter δήλωσε ότι η «άδικη και βάναυση μεταχείριση των μαύρων ανθρώπων» πρέπει να σταματήσει.

newmoney.gr

 
8713
Thumbnail

Οι Rolling Stones απειλούν τον Ντόναλντ Τραμπ με μηνύσεις, για τη χρήση των τραγουδιών τους στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, παρά τις απαγορεύσεις.

ad1mobile

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Οι Stones δήλωσαν, ότι οι δικηγόροι τους συνεργάστηκαν με τον οργανισμό δικαιωμάτων ΒΜΙ και ζήτησαν από τον Τραμπ να σταματήσει τη χρήση της μουσικής τους στην προεκλογική του εκστρατεία. Σύμφωνα με τη δήλωση, εάν ο Τραμπ αγνοήσει την απαγόρευση χρήσης της μουσικής του συγκροτήματος και συνεχίσει, θα αντιμετωπίσει τον νόμο με την κατηγορία παραβίασης της απαγόρευσης και αναπαραγωγή μουσικής, για την οποία δεν έχει λάβει άδεια χρήσης.

Η μπάντα είχε διαμαρτυρηθεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ το 2016. Το κλασικό «You Can’t Always Get What You Want» του 1969 είναι από τα πιο πολυακουσμένα τραγούδια του συγκροτήματος στις συγκεντρώσεις του Τραμπ. Ήταν αυτό που ακούστηκε και στην πρόσφατη συγκέντρωση του Αμερικανού προέδρου στην Τάλσα της Οκλαχόμα.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

ad2mobile

Όμως δεν είναι μόνο οι Rolling Stones, που έχουν διαμαρτυρηθεί για τη χρήση της μουσικής από τον Ντόναλντ Τραμπ. Πολλοί είναι οι μουσικοί που έχουν ζητήσει να αποσυνδεθεί η μουσική τους από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.

Πηγή: Naftemporiki.gr

article 1