Ο Τραμπ παραδέχθηκε πρώτη φορά ότι έχασε & μετά το πήρε πίσω

Επιμένει για... στημένες εκλογές

Του πήρε κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα - 8 ημέρες για την ακρίβεια - μέχρι να παραδεχθεί ότι έχασε τις εκλογές. Και αφού βρήκε το κουράγιο να το κάνει, μέσα σε λίγα λεπτά αυτοδιαψεύστηκε

Αρχικά, ο Ντόναλντ Τραμπ εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε την ήττα του, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα επέμενε ότι ήταν αυτός ο νικητής.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος έγραψε στο twitter: «Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν στημένες. Δεν επετράπη η πρόσβαση στους παρατηρητές της ψηφομέτρησης, η καταμέτρηση έγινε από μια ιδιωτική εταιρεία της ριζοσπαστικής αριστεράς, τη Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα κατά πολύ!), τα ψεύτικα και σιωπηλά ΜΜΕ και πολλά άλλα»

g

Οπως και να ’χει, για πρώτη φορά ο Τραμπ είπε δημόσια ότι ο Τζο Μπάιντεν «κέρδισε», ακόμη και αν επιστρατεύτηκε για πολλοστή φορά ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς. Εξού και το twitter επισήμανε (για μια ακόμη φορά) την ανάρτησή του ως «αμφισβητήσιμη).

Στη συνέχεια, όμως, τα μάζεψε - και πάλι μέσω twitter - λέγοντας: «Κέρδισε μόνο στα μάτια των FAKE NEWS ΜΜΕ. Δεν παραδέχομαι ΤΙΠΟΤΑ! Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Αυτές οι ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ».
f

 
14355
Thumbnail