Οι πρώτες αντιδράσεις των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής

Οι πρώτες αντδράσεις - Διαψεύδει φήμες ο Μιχαλολιάκος

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, εμφανίζεται αμετανόητος και προκλητικός.

Ο Μιχαλολιάκος διαψεύδει φήμες ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και στηλιτεύει το δικαστήριο για την «ιδεολογική και πολιτική» διώξή του.

>>> Διαβάστε επίσης: Δύσκολη η επόμενη 2ετία - «Να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν» <<<

Στην πρώτη του αντίδραση μέσω Τwitter σημειώνει ότι «η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξη μας ήταν ιδεολογική και πολιτική» και προσθέτει τα εξής: «Κρίμα! Γιατί στην δίκη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζόμαστε για τις Ιδέες μας». 

hrs

Η εν λόγω ανάρτηση – άγνωστο πώς – «κατέβηκε», με τον Μιχαλολιάκο να ισχυρίζεται ότι την έσβησε το ίδιο το Twitter. Σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, ο «Φύρερ» επανέλαβε ότι είναι υγιής και έγραψε προκλητικά: «Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες».

Το σχόλιο του Νίκου Μιχαλολιάκου και τα μετέπειτα tweets του ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια.

 

>>> Διαβάστε επίσης: Έπεσαν οι τιμές - €52 το δίκλινο σε 5αστερα (ΛΙΣΤΕΣ) <<<

Επίθεση Λαγού στη Δικαιοσύνη: «Τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος»

Ο Γιάννης Λαγός ήταν ο πρώτος από τα καταδικασθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής που αντέδρασε στην καταδικαστική απόφαση.

Με προκλητικότατο ύφος, ο Λαγός επιτέθηκε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

«Αυτή είναι η ελληνική Δικαιοσύνη. τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος. Χαίρομαι που σας πολεμώ. Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
12188
Thumbnail