Οι Simpsons είχαν προβλέψει και το πρόβλημα με τα καύσιμα (VID)

Ένα βίντεο από τη σειρά κινουμένων σχεδίων Simpsons έχει γίνει viral στο διαδίκτυο

Οι «προφητείες» των Simpsons συνεχίζονται. Η σειρά κινουμένων σχεδίων έχει συνδεθεί αρκετές φορές με σημαντικά γεγονότα που αφορούν συνήθως την παγκόσμια κοινότητα. Από την εκλογή του Trump, και τον ιό Ebola μέχρι τον τρόπο που σκοτώθηκε ο Kobe Bryant, οι δημιουργοί των Simpsons, έχουν φανεί αρκετά μπροστά από την εποχή τους.

Τις τελευταίες ώρες έχει επικρατήσει χαμός στα σόσιαλ μίντια με ένα βίντεο που ο Homer Simpson γεμίζει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του με βενζίνη. Το βίντεο έγινε viral λόγω του προβλήματος με τα καύσιμα που ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες την Αγγλία. Οι φανς της σειράς θεωρούν ότι πρόκειται για άλλη μία πρόβλεψη της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων.

 

Τα πλάνα προέρχονται από ένα επεισόδιο του 2010 με τίτλο «Lisa Simpson, This Isn't Your Life», όπου ο Homer Simpson βάζει 1000 γαλόνια καύσιμα.

«Οι Simpsons είχαν τόσο δίκιο», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Γνωρίζουν τα πάντα». Ωστόσο, οι δημιουργοί της σειράς ανέφεραν: «Παίρνουμε το πιο απίθανο, το πιο αδύνατο που δεν θα συμβεί ούτε για πλάκα και τότε αποδεικνύεται ότι η φαντασία μας δεν είναι τόσο ευφάνταστη».

Πηγή: Gazzetta.gr

 
20528