«Παρέλαση» με Lamborghini, Mercedes & Porsche ενάντια στον Covid

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Είναι η δεύτερη φορά που τα supercars προκάλεσαν χάος στο κεντρικό Λονδίνο αυτό το μήνα

Χάος στους δρόμους του Λονδίνου προκάλεσαν οι ιδιοκτήτες πανάκριβων αυτοκινήτων συνολικής αξίας άνω των 2 εκατ. ευρώ κάνοντας παρέλαση στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας αψηφώντας παράλληλα τους περιορισμούς από τα μέτρα κατά της πανδημίας.

gnf

Lamborghini αξίας 250.000 λιρών, BMW M5 αξίας 100,00 λιρών και φανταχτερά Porsches παρατάχθηκαν στην οδό New Bond ενώ άλλα κορυφαία supercars όπως Nissan GT-R, Mustang, Mercedes-Benz αλλά και τροποποιημένα VW Golf GTi έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα στους κεντρικούς δρόμους ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να «κάψουν» και τα ελαστικά τους!

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

fb

Είναι η δεύτερη φορά που τα supercars προκάλεσαν χάος στο κεντρικό Λονδίνο αυτό το μήνα, αφού τα οχήματα υψηλής απόδοσης έκλεισαν το Pall Mall στις 5 Δεκεμβρίου.

bf

Ο θόρυβος από τους ενισχυμένους κινητήρες των supercars ήταν εκκωφαντικός, πυροδοτώντας δύο συναγερμούς καταστημάτων που ανάγκασαν τις εταιρείες να στείλουν τους ανθρώπους για να τους απενεργοποιήσουν.

Ο καπνός από τα ελαστικά που «έλιωναν» στον δρόμο θύμιζαν σκηνές από τις ταινίες Fast and Furious ενώ εκατοντάδες θεατές έσπευσαν να θαυμάσουν από κοντά τα κορυφαία μοντέλα.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Δύο από τα αυτοκίνητα – μια BMW και ένα Volkswagen – είχαν καλυφθεί με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια δίνοντας το δικό τους τόνο στις εορταστικές διακοσμήσεις.

gnf

Τα πλήθη αγνόησαν τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Δείτε το σχετικό video:

Πηγή: Newsauto.gr

 
14282
Thumbnail