Πούτιν και Τραμπ συζήτησαν για G7, κορωνοϊό και αγορές πετρελαίου

«Η συνομιλία είχε εποικοδομητικό, ουσιαστικό και περιεκτικό χαρακτήρα»

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν σήμερα (1/6), συζήτησαν για τα μέτρα που λαμβάνουν οι δύο χώρες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, για την G7 καθώς και για την κατάσταση στις αγορές πετρελαίου μετά την συμφωνία ΟΠΕΚ+, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
 
Οι δύο Πρόεδροι αντάλλαξαν απόψεις για τα μέτρα που λαμβάνουν στις δύο χώρες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ενώ ο Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ για τις αναπνευστικές συσκευές που είχαν στείλει πρόσφατα οι ΗΠΑ στην Ρωσία, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
 
Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους "επισημάνθηκε η σημασία της ενεργοποίησης του ρωσο-αμερικανού διαλόγου στον τομέα της στρατηγικής σταθερότητας", αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
 
Οι δύο Πρόεδροι συμφώνησαν να συνεχίσουν τις επαφές σε διάφορα επίπεδα, ενώ "η συνομιλία είχε εποικοδομητικό, ουσιαστικό και περιεκτικό χαρακτήρα".

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

 

Πούτιν και Τραμπ συζήτησαν όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για την "κατάσταση στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου στον πλαίσιο εφαρμογής της συμφωνίας ΟΠΕΚ+" και διαπίστωσαν ότι αυτή η πολυμερής συμφωνία, επιτεύχθηκε χάρη στην ενεργό υποστήριξη των Προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ και οδηγεί στην σταδιακή αποκατάσταση της ζήτησης σε πετρέλαιο και στην σταθεροποίηση των τιμών".
 
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου "ενημέρωσε για την πρόταση του να διεξαχθεί η σύνοδος κορυφής της G20 και το ενδεχόμενο να προσκληθούν οι ηγέτες της Ρωσίας, της Αυστραλίας, την Ινδίας και της Δημοκρατίας της Κορέας".
 
Πούτιν και Τραμπ επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους να αναπτύξουν την συνεργασία στον τομέα του Διαστήματος, ενώ ο Ρώσος πρόεδρος συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για την επιτυχή εκτόξευση στις 30 Μαΐου του επανδρωμένου αμερικανικού διαστημοπλοίου Crew Dragon, το οποίο μετέφερε τους Αμερικανούς αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

ΚΥΠΕ

 
8835
Thumbnail

Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει μια σειρά μαθηματικών πράξεων που, αν και είναι σαν αυτές που διδάσκονται τα παιδιά στο Δημοτικό, δεν μπορεί να τη λύσει το 85% όσων προσπαθούν. Κι αυτό γιατί οι μεγάλοι έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν το κομπιουτεράκι τους για τις πιο απλές πράξεις.

ad1mobile

Η συγκεκριμένη εξίσωση και οι παρόμοιες με αυτή όμως, δεν λύνονται με κομπιουτέρακι γιατί το αποτέλεσμα βγαίνει λάθος.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Για να έχετε μια ελπίδα να είστε στο 15% που τα κατάφεραν, προσπαθήστε να τη λύσετε με το μυαλό σας ή με τον παραδοσιακό τρόπο: χαρτί και μολύβι:

9 – 3 ➗ 1/3 + 1 = ?

ad2mobile

Το μυστικό είναι να ξέρει κανείς τον κανόνα για την προτεραιότητα των πράξεων στα μαθηματικά, δηλ. ποια πράξη πρέπει να γίνει πρώτη, ποια δεύτερη και ούτω καθεξής.

Η σωστή σειρά είναι: 1. Παρενθέσεις, 2. Δυνάμεις, 3. Πολλαπλασιασμός / Διαίρεση, 4. Πρόσθεση / Αφαίρεση.Δείτε το βίντεο με τον τρόπο επίλυσης:

,
,
ad2mobile

Πηγή: Newmoney.gr

ad1mobile

 

article 1