Στην Τουρκία γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Μπιλ Γκέιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος και ο Τζεφ Μπέζος

Ο Μπιλ Γκέιτς, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, γιόρτασε τα 66α γενέθλιά του στην Τουρκία, σ’ ένα πάρτι στο οποίο παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο επίσης δισεκομμυριούχος Τζεφ Μπέζος.

Σύμφωνα με το business insider το οποίο επικαλείται δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Daily Sabah, ο Γκέιτς, που έχει γεννηθεί στις 28 Οκτωβρίου του 1955, γιόρτασε τα γενέθλιά του την Τετάρτη, με τον Μπέζος και άλλους 50 καλεσμένους στην παραλία Sea Me, κοντά στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ).

Ο συνιδρυτής της Microsoft πραγματοποίησε τις διακοπές του στα παράλια της Τουρκίας με το 107 μέτρων σκάφος «Lana», το οποίο νοικιάζεται με αντίτιμο 1,8 εκατ. ευρώ την εβδομάδα. Με ιδιωτικό ελικόπτερο επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τη Σμύρνη και την Έφεσο.

Το γιοτ διαθέτει γυμναστήριο, τζακούζι, beach club και πισίνα, ανέφερε η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak.

Ο εορτασμός των γενεθλίων του Γκέιτς διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες, σύμφωνα με την Daily Sabah. Τοπικά εδέσματα, σούσι και πίτσα και άφθονη σαμπάνια ήταν στο μενού του πάρτι.

Όσοι εργάστηκαν για τη γιορτή δεν επιτρεπόταν να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για να προστατεύσουν το απόρρητο της εκδήλωσης, πρόσθεσε η Daily Sabah.

Ο Μπέζος φέρεται να επέστρεψε στο δικό του γιοτ, ελλιμενισμένο στην Γκόκοβα, με ιδιωτικό ελικόπτερο.

Πηγή: newmoney

 
20364