Συγχαίρει Νετανιάχου ο Αναστασιάδης για πολιτική συμφωνία

Τι ανέφερε ο ΠτΔ στο μήνυμά του προς τον κ. Νετανιάχου για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Ισραήλ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου για την 72η επέτειο της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ, συγχαίροντας τον, παράλληλα, για την πολιτική συμφωνία για σχηματισμό Κυβέρνησης ευρείας βάσης στη χώρα του.

"Αυτή είναι πράγματι μια ρεαλιστική εξέλιξη την οποία χαιρετίζουμε και η οποία καταδεικνύει τη ζωντανή δημοκρατία και την συνεπή ηγεσία στο Ισραήλ, που στοχεύει να υπηρετήσει τα ύψιστα συμφέροντα του ισραηλινού λαό σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς", ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στο μήνυμά του προς τον κ. Νετανιάχου για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού του Ισραήλ.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

 

"Επιθυμώ να σας μεταφέρω εκ μέρους της Κυβέρνησης, του λαού της Κυπριακής Δημοκρατίας και εμένα προσωπικά τα θερμότατα συγχαρητήριά μας" για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Ισραήλ. "Θα ήθελα επίσης να σας συγχαρώ για την πολιτική συμφωνία για σχηματισμό μιας Κυβέρνησης ευρείας βάσης", σημείωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου αναφέρεται πως, μεταξύ άλλων, μηνύματα για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Ισραήλ έστειλαν επίσης στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμ, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.

Στη συνέχεια παρατίθενται τα μηνύματα του Προέδρου Τραμπ, του Προέδρου Πούτιν, του Προέδρου Ζελένσκι, του Πρωθυπουργού Ορμπάν και του Προέδρου Αναστασιάδη.

ΚΥΠΕ

 
13367
Thumbnail