Τσελίκ σε Ελλάδα: Ανόητο να στρέφεις όπλα προς τις ακτές Τουρκίας

Η Ελλάδα έχει καταστεί εκπρόσωπος των πειρατικών πολιτικών σε Αιγαίο και Μεσόγειο, ισχυρίστηκε ο Ομέρ Τσελίκ

Εκπρόσωπο των πειρατικών πολιτικών σε Αιγαίο και Μεσόγειο χαρακτηρίζει την Ελλάδα ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, κατηγορώντας την για στρατικοποίηση του Καστελλορίζου. 

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Ομέρ Τσελίκ αναφέρει ότι η προσπάθεια της Τουρκίας για στρατικοποίηση του Καστελλορίζου αποτελεί νέο παράδειγμα πειρατείας.

«Είναι ανόητο να στρέφεις όπλα προς τις ακτές της Τουρκίας. Η Ελλάδα με αυτά τα παράνομα βήματα έχει καταστεί εκπρόσωπος των πειρατικών πολιτικών στο Αιγαίο και την Μεσόγειο. Είναι η Ελλάδα η οποία αντί να επιλύει τα προβλήματα διά της διπλωματίας στη βάση του δικαίου, σαμποτάρει την διπλωματία με πειρατικές συμφωνίες. Το αποτέλεσμα αυτών των βημάτων της Ελλάδας θα είναι ολοκληρωτική αποτυχία. Η Ελλάδα θα μάθει ότι για κάθε βήμα της έχουμε μια ισχυρή απάντηση», αναφέρει ο Ομέρ Τσελίκ.

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ προσθέτει ότι «αν η Ελλάδα θέλει να επιλύσει τα προβλήματα μέσω δικαίου, ο πιο αξιόπιστος συνομιλητής είναι η Τουρκία. Εάν προτιμά αντί να συνομιλεί με την Τουρκία να κάνει ασκήσεις με τη Γαλλία, θα δει πόσο λάθος είναι αυτό. Η Ελλάδα θα μάθει ότι για κάθε βήμα της έχουμε μια ισχυρή απάντηση», αναφέρει.

ΚΥΠΕ - Άννα Ανδρέου
 

 
18875