Αλλαγή καριέρας; Μάθε τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή καριέρας; 

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αναζητούν αλλαγή σταδιοδρομίας. Μπορεί να θέλετε περισσότερα χρήματα, λιγότερο άγχος ή πιο ευέλικτο ωράριο, να δουλέψετε σε συγκεκριμένη εταιρεία ή θέση, ή ίσως πάντα ονειρευόσασταν να μετατρέψετε ένα χόμπι σε καριέρα.

Όποιο κι αν είναι το κίνητρο για την αλλαγή της καριέρας σας, το περιοδικό καριέρας Employd, σου προσφέρει την δυνατότητα να γνωρίσεις τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο σε κάθε industry.

Σχετικά με το περιοδικό

Το περιοδικό Employd δημιουργείται για πρώτη φορά φέτος μέσα από τη συνεργασία της #1 ιστοσελίδας εύρεσης εργασίας Ergodotisi.com και της επιχειρηματικής και οικονομικο-πολιτικής ιστοσελίδας Brief.com.cy. Στόχος του περιοδικού είναι να φέρει ακόμα πιο κοντά τις μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου και τους υποψηφίους, είτε πρόκειται για φοιτητές, πρόσφατα απόφοιτους ή επαγγελματίες με χρόνια επαγγελματικής πείρας.

Στείλε βιογραφικό

Το Employd θα σου παρέχει παρουσιάσεις των μεγαλύτερων εταιρειών σχετικά με το ποιοι είναι και τι κάνουν, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας για να στείλεις το βιογραφικό σου και να διεκδικήσεις την θέση εργασίας που σε ενδιαφέρει.

Που θα βρω το Εmployd; 

Το περιοδικό  θα είναι διαθέσιμο σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή ενώ το περιεχόμενο των εταιρειών θα μπορεί να φιλοξενηθεί και σε ειδικά τμήματα στην ιστοσελίδα Brief.com.cy αλλά και στο Blog του Ergodotisi.com που θα είναι αφιερωμένα στο Employd.