Πως να προσεγγίσεις φοιτητές για να προσλάβεις μελλοντικά ταλέντα

Πρόσλαβε ταλέντο πρώτος!

Γιατί φοιτητές/απόφοιτους

“Κουβαλούν” την νοοτροπία εκμάθησης από το σχολείο και το πανεπιστήμιο. Είναι οικονομικά προσιτοί. Είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Αντιδρούν καλύτερα στο συγχρονο εναλλασσόμενο περιβάλλον. Προσδίδουν μια φρέσκια οπτική γωνία σε οποιοδήποτε industry κι αν εργαστούν. Είναι οι φοιτητές του σήμερα και τα στελέχη του αύριο. Είναι το ταλέντο που, για να είσαι ανταγωνιστικός, πρέπει να προσλάβεις πρώτος.

Σχετικά με το περιοδικό

Αυτός είναι και ένας από τους κύριους σκοπούς του Employd, του περιοδικού προσλήψεων της Κύπρου, το οποίο δημιουργείται για πρώτη φορά φέτος μέσα από τη συνεργασία της #1 ιστοσελίδας εύρεσης εργασίας Ergodotisi.com και της επιχειρηματικής και οικονομικο-πολιτικής ιστοσελίδας Brief.com.cy.

Διανομή 

Το περιοδικό μεταξύ άλλων θα διανεμηθεί στα κυριότερα πανεπιστήμια της Κύπρου (συμπεριλαμβανομένων των Παν. Κύπρου, Παν. Λευκωσίας, ΤΕΠΑΚ, Frederick, Neapolis, κ.ο.κ). Επίσης, θα είναι διαθέσιμο και σε ηλεκτρονική μορφή, ενώ το περιεχόμενο των εταιρειών θα μπορεί να φιλοξενηθεί και σε ειδικά τμήματα στην ιστοσελίδα Brief.com.cy αλλά και στο Blog του Ergodotisi.com που θα είναι αφιερωμένα στο Employd.

Περιεχόμενο

Το Employd προσφέρει την ευκαιρία στις εταιρείες που θα λάβουν μέρος σε αυτό, να προσεγγίσουν τους φοιτητές, να τους ενημερώσουν σχετικά με την εταιρεία τους και τις θέσεις πρακτικής άσκησης (και όχι μόνο), αλλά και να τους προμηθεύσουν με στοιχεία επικοινωνίας ούτως ώστε να αποστείλουν το βιογραφικό τους. Αποτελεί επίσης μεγάλη ευκαιρία για brand awareness στο ταλέντο του αύριο.

Tags