Κούσιος, Πετρίδης, Πηλείδου θέλουν να μάθουν τι γίνεται στην ΑΗΚ

Στις 13 Ιανουαρίου to τετ-α-τετ εργαζομένων ΑΗΚ και Διοίκησης – Εμπλοκή Υπουργείων Εργασίας, Ενέργειας και Οικονομικών

Τι συμβαίνει στην ΑΗΚ θέλουν να μάθουν στα Υπουργεία Εργασίας, Ενέργειας και Οικονομικών ώστε να αποφευχθεί μια νέα απειλή για παγκύπριο black out. 

Το ζήτημα το οποίο λίγο έλειψε να αφήσει χωρίς ηλεκτρισμό ολόκληρη την Κύπρο θορύβησε την κυβέρνηση και σηκώνει μανίκια ούτως ώστε να προλάβει ένα νέο τέτοια ενδεχόμενο. 

Ο Υπουργός Εργασίας, Κυριάκος Κούσιος, του οποίου η παρέμβαση ήταν καταλυτική για άρση των μέτρων και του black out, συγκαλεί σύσκεψη στις 13 Ιανουαρίου στην οποία θα παρευρεθεί η Διοίκηση της Αρχής Ηλεκτρισμού, οι συντεχνίες αλλά και οι Υπουργοί Εργασίας, Ενέργειας και Οικονομικών.  

Ο Υπουργός Εργασίας, Κυριάκος Κούσιος, μιλώντας στην Brief, σημείωσε πως κατά την χθεσινή (3/1) σύσκεψη που είχε με τους Υπουργούς Ενέργειας και Οικονομικών συζητήθηκε μόνο η ημερομηνία της συνάντησης με τις συντεχνίες, χωρίς ωστόσο όπως σημειώνει να συζητήθηκε το οτιδήποτε άλλο. 

Ερωτηθείς σχετικά με τα αιτήματα των εργαζομένων ο Υπουργός Εργασίας ανέφερε πως θα ενημερωθούν γι' αυτά κατά τη συνάντηση της 13ης Ιανουαρίου.

Χ.Ζ.

 
4371