ΤΕΕ: Παρουσίασε νομοθεσία για εγκαταστάσεις υγραερίου σε διάλεξη

Στην εκήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 80 επαγγελματίες του Τομέα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ), το Enterprise Europe Network (EEN) Κύπρου και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία (EUOSHA) πραγματοποίησαν στις 2 Νοεμβρίου 2022, διάλεξη με θέμα «Κύριες Νομοθετικές Πρόνοιες για Εγκατάσταση, Λειτουργία, Συντήρηση και Έλεγχο Ανυψωτικών Μηχανημάτων και Εγκαταστάσεων Υγραερίου».

Στο πλαίσιο της διάλεξης, μεταδίδει το ΓΤΠ, παρουσιάστηκαν από τους Λειτουργούς Επιθεώρησης Εργασίας Αθανάσιο Βαζούρα και Στέφανο Αχιλλείδη, οι Κανονισμοί του 2021 περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (Εγκατάσταση, Λειτουργία, Συντήρηση και Έλεγχος Εγκαταστάσεων Υγραερίου) και οι Κανονισμοί του 2021, περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (Λειτουργία, Συντήρηση και Έλεγχος Ανυψωτικών Μηχανημάτων) (Κ.Δ.Π. 153/2021).

>>> Διαβάστε επίσης: Αύξηση €5 εκατ. στα εσόδα παραγωγών ΑΠΕ που είχαν συμφωνία με ΑΗΚ <<<

Η εκδήλωση έγινε με χρηματοδότηση του EUOSHA και σ’ αυτή συμμετείχαν περισσότεροι από 80 επαγγελματίες του Τομέα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας απηύθυνε ο Αν. Διευθυντής Μάριος Κουρτελλής και εκ μέρους του EEN Κύπρου η Συντονίστριά του και Ανώτερη Λειτουργός του ΚΕΒΕ Στάλω Δημοσθένους.

(ΚΥΠΕ)