2nd ICPAC Mediterranean Summit : Μια Κορυφαία Συγκέντρωση Οικονομικών Ηγετών

Η εκδήλωση συγκέντρωσε εξέχουσες προσωπικότητες από οικονομικούς φορείς και φορείς λήψης αποφάσεων από όλο τον κόσμο

Η QUBE Events και ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (Σ.Ε.Λ.Κ.) φιλοξένησαν με επιτυχία τη 2η Μεσογειακή Οικονομική Σύνοδο της Σ.Ε.Λ.Κ.  στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό της Κύπρου στις 18 & 19 Μαΐου 2023. Η εκδήλωση συγκέντρωσε εξέχουσες προσωπικότητες από οικονομικούς φορείς και φορείς λήψης αποφάσεων από όλο τον κόσμο, για ένα διήμερο συνέδριο γεμάτο με διορατικές συζητήσεις καθώς και αποκλειστικές ευκαιρίες δικτύωσης. 

Η φετινή σύνοδος παρείχε μια πλατφόρμα για περίπου 200 τοπικά και παγκόσμια στελέχη οικονομικής διαχείρισης, για την ανταλλαγή ιδεών, τη διερεύνηση των οικονομικών τάσεων και την πλοήγηση στο δύσκολο τοπίο που αντιμετωπίζει σήμερα ο χρηματοπιστωτικός κλάδος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Λ.Κ., Πιέρης Μάρκου, ενώ ακολούθησε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ηροδότου, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή για να εκφωνήσει την εναρκτήρια κεντρική ομιλία της ημέρας. 

Συμμετείχαν ομιλητές από κορυφαίους οργανισμούς όπως: PwC, UBS, Deloitte, Exness, eBOS, Adobe, ACCA, BP, PepsiCo, ICAEW, Τράπεζα Κύπρου, Visa, Grant Thornton και Skroutz, κτλ. Στα πλαίσια του συνεδρίου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλία από τον Νίκο Ζήση, έναν από τους σημαντικότερους παίκτες καλαθοσφαίρισης της Ελλάδας, και Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης της Ελλάδας, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες του ανέδειξε την αξία της ομαδικότητας, της στοχοπροσήλωσης και της ακεραιότητας κατά την λήψη κρίσιμων αποφάσεων. 

1

Ο Γενικός Διευθυντής του Σ.Ε.Λ.Κ., Κυριάκος Ιορδάνου, έκλεισε τη διήμερη εκδήλωση εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχή διεξαγωγή της φετινής συνόδου, τονίζοντας πως στόχος του συνεδρίου μεταξύ άλλων, είναι αυτό να αποτελέσει κομβικό σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Το συνέδριο, αποτέλεσε βάση για τους συμμετέχοντες, έτσι ώστε να παραμείνουν ενημερωμένοι για το μέλλον του χρηματοπιστωτικού τομέα αλλά και το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό τοπίο. Μέσα από τη διαδραστικότητα των παρουσιάσεων, ενθαρρύνθηκαν επίσης, πολύτιμες διασυνδέσεις μεταξύ συμμετεχόντων και ομιλητών.

«Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου ευχαρίστηση για την επιτυχημένη διοργάνωση του 2nd ICPAC Mediterranean Finance Summit.Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε στον ίδιο χώρο για ένα διήμερο επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα και οικονομικούς διευθυντές από διάφορα μέρη του κόσμου και διαφορετικούς τομείς απασχόλησης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία για επαγγελματική δικτύωση και ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων μεταξύ τους σε ένα φιλικό περιβάλλον. Ο αντικειμενικός σκοπός έχει επιτυχώς επιτευχθεί και προσδοκούμε όμως σταδιακά το συνέδριο αυτό να αποτελέσει κεντρικό σημείο αναφοράς για την γεωγραφική μας περιοχή και την Ευρώπη. Ο ΣΕΛΚ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στο συνέδριο, στους ομιλητές και πανελίστες, καθώς και στους υποστηρικτές, χορηγούς και όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση και στην εκτέλεσή του.». δήλωσε ο Κυριάκος Ιορδάνου, Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

Χρυσός Χορηγός: ACCA

Αξιότιμοι Χορηγοί: PwC, Deloitte, eBOS, TFI Markets, AUDI, ICAEW, NetU

Χορηγός Ψηφιακών Μέσων: Digital Tree

Χορηγοί Επικοινωνίας: The PayPers, Fintechna, ITKeyMedia, Fintech Weekly, Financial IT, Fintech Futures, The Fintech Power 50, The Fintech Times, Crypto.news, nft.news