30+ επιτυχημένοι επαγγελματίες στο Cyprus Tech Career Fair

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Νοεμβρίου 2022, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία

Δύσκολη απόφαση για τους μαθητές και τρομερό δίλημμα για τους γονείς σε ό,τι αφορά τις σπουδές θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου απαραίτητη προϋπόθεση για επιτυχημένη επαγγελματική πορεία αποτελούν οι δεξιότητες στην τεχνολογία. Συνάμα, ανασφάλεια διακατέχει τους φοιτητές και δη τους νεαρούς επαγγελματίες κατά πόσον τα ακαδημαϊκά προσόντα που αποκτούν ή έχουν ήδη αποχτήσει είναι επαρκή για την εξασφάλιση θέσης εργασίας.

30 και πλέον επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα της τεχνολογίας καθώς και κορυφαίες εταιρίες με κυρίαρχο συστατικό την ψηφιακή τεχνολογία που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο δηλώνουν παρών στο Cyprus Tech Career Fair που διοργανώνει η ΙΜΗ στις 10-12 Νοεμβρίου 2022 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία όπου θα δώσουν απαντήσεις, πληροφορίες και καθοδήγηση στους επισκέπτες στα πιο πάνω καίρια διλήμματα που τους απασχολούν σε ό,τι αφορά τις μελλοντικές σπουδές και επαγγελματική καριέρα είτε των ιδίων είτε των παιδιών τους.

>>> Διαβάστε επίσης: Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 Συμμετοχών: Εξαγορά του 20% από LAMDA ενάντι €5 εκ. <<<

Στο πλαίσιο του Cyprus Tech Career Fair έχουν προγραμματιστεί παράλληλες δραστηριότητες. Κορυφαίες εταιρείες και επαγγελματίες από το χώρο της τεχνολογίας μέσω των “Star Employer” και “Star Speaker” θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν, το εργασιακό περιβάλλον, για τα προσόντα και δεξιότητες που απαιτούνται για να ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, ενώ πετυχημένοι CEOs θα καταθέσουν τα προσωπικά τους βιώματα και τον δρόμο που ακολούθησαν ώστε σήμερα να απολαμβάνουν μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία στον τομέα της τεχνολογίας. 

Επίσης, επαγγελματίες του χώρου μέσω παρουσιάσεων θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα επαγγέλματα τους μέλλοντος, καθώς και για τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Γιατί Tech;

Ιδιαίτερη έμβαση δίδεται στον τομέα της τεχνολογίας καθώς τα τελευταία χρόνια η Κύπρος καταβάλλει προσπάθειες ώστε να μετατραπεί σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας προσελκύοντας ταλέντα ή μεγάλες εταιρείες από το εξωτερικό. Παράλληλα, ολοένα και περισσότερες εταιρείες-κολοσσοί, με κύρια δραστηριότητα την τεχνολογία, επιλέγουν να μεταφέρουν την έδρα των δραστηριοτήτων τους στη χώρα μας, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η τεχνολογία με αφορμή και την πανδημία έχει κάνει ολοένα και πιο εμφανή την παρουσία της σε όλες τις εκφάνσεις της επαγγελματικής, κοινωνικής και προσωπικής μας ζωής, διανοίγοντας τεράστιες ευκαιρίες και νέα επαγγέλματα συναφές με την τεχνολογία.

Ποια τα οφέλη;

Το Cyprus Tech Career Fair απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, φοιτητές, νεαρούς επαγγελματίες και γονιούς που θέλουν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στην Έκθεση.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον από εταιρείες που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες. 

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.