Το 5G θα αλλάξει τα δεδομένα στην επιχειρηματικότητα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή παρουσίαση 5G που διοργάνωσε το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με τη CYTA

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή παρουσίαση 5G και Επιχειρηματικότητα – Απεριόριστες προοπτικές ανάπτυξης, που διοργάνωσε το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με τη CYTA.
 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ Κύριος Μάριος Τσιακκής και ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της CYTA Κύριος Αντρέας Νεοκλέους, ενώ κύρια ομιλήτρια της τηλεδιάσκεψης ήταν η Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων της CYTA Business, Κυρία Νίκη Ιωάννου.
 
Κατά την παρουσίασή της, η Κυρία Ιωάννου ανάφερε μεταξύ άλλων ότι «H Cyta έφερε πρώτη στην Κύπρο το 5G, με τις υψηλές προδιαγραφές που τη διακρίνουν σε ποιότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και τεχνολογική υπεροχή.  Έχει ήδη δημιουργήσει τις υποδομές που θα αποτελέσουν το υπόβαθρο για την εξέλιξη του νέου ψηφιακού οικοσυστήματος το οποίο θα υποστηρίξει την εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών, προϊόντων και εφαρμογών.
 
Με το 5G να είναι ήδη σε λειτουργία για την Κύπρο, το στοίχημα που επιβάλλεται να κερδηθεί είναι ξεκάθαρο. Είναι η ταχύτητα με την οποία θα προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές που θα συμβάλουν σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους μας. Γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει, είναι ήδη εδώ»
 
Αναντίλεκτα το 5G θα αλλάξει τα δεδομένα στην επιχειρηματικότητα και το ΚΕΒΕ θα παραμείνει πρωταγωνιστής στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των επιχειρήσεων τόσο για αυτήν, όσο και για άλλες τεχνολογικές εξελίξεις που θα προκύψουν στο μέλλον.

 
4237