Αγία Νάπα: Απέσπασε 4 βραβεία στα Τουριστικά Βραβεία Κύπρου

Τέσσερα βραβεία σε αντίστοιχες κατηγορίες απέσπασε ο Δήμος Αγίας Νάπας στα Τουριστικά Βραβεία Κύπρου (Cyprus Tourism Awards) σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Λευκωσία.
 
Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι η Αγία Νάπα απέσπασε συγκεκριμένα το μεγάλο βραβείο το Platinum (πλατινένιο) για το Πάρκο Γλυπτικής του Δήμου, το οποίο διαγωνίστηκε στην ενότητα Destinations – Tourist Attractions – 4.1 Museums/Historical Sites/Cultural Sites, Events Routes.  Στην ίδια ενότητα, αλλά στην κατηγορία 4.3 Theme Parks/Festivals/Exhibitions/Culinary or wine experiences το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ απέσπασε  το Χρυσό βραβείο».
 
Επίσης «μια ακόμη ετήσια εκδήλωση του Δήμου το «Πάσχα στην Αγία Νάπα» πήρε το Αργυρό βραβείο στην ενότητα Travel Offering – 3.3 Religious/Faith Tourism, ενώ στην ίδια ενότητα στην κατηγορία 3.7 Wedding Tourism oι Πολιτικοί Γάμοι στην Αγία Νάπα πήραν το χάλκινο βραβείο».
 
Τα βραβεία παρέλαβε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου, συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους Αναστασία Τσοκκή Κουμή,  Αίμιλη Ξύδια, Δημήτρη Τοφινή και τον Κωνσταντίνο Ζαννέττου, τον Αναπληρωτή Δημοτικό Γραμματέα/Δημοτικό Μηχανικό Αθω Γεωργίου, την Πολιτιστική Λειτουργό  Μαρία Τοφινή Τσαντίλα και τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου Γλυπτικής Κίκη Κωνσταντίνου.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<
 
Ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου «εξέφρασε την ευαρέσκειά του που για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Αγίας Νάπας διακρίθηκε στα Τουριστικά Βραβεία Κύπρου, κάτι που αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Δήμο σε όλους τους τομείς με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού του προϊόντος και την προσέλκυση τουριστών».
 
Πρόσθεσε πως «η βράβευση της Αγίας Νάπας με τέσσερα βραβεία  αποτελεί μεγάλη τιμή για το Δήμο και μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και να εφαρμόζουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας υπηρεσίες ποιότητας».
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας σημείωσε πως «τα τέσσερα βραβεία αφιερώνονται στους δημότες μας, σε όλους τους συντελεστές και στους επισκέπτες μας. Εκφράζουμε ευχαριστίες στους διοργανωτές τόσο για τη θέσπιση των βραβείων που αποτελούν ένα πολύ βασικό κίνητρο για όλους τους Φορείς που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό, έτσι ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου, όσο και για την διοργάνωση της όλης εκδήλωσης».
 
Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ακόμα ότι «σύμφωνα με τους διοργανωτές τα Cyprus Tourism Awards, έχουν ως στόχο και σκοπό, να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές, την αριστεία και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων, φορέων της τουριστικής βιομηχανίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αεροδρομίων, λιμένων, αεροπορικών - ακτοπλοϊκών εταιρειών, tour operators, διοργανωτών εκδηλώσεων ή άλλων εταιρειών και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στη διαφήμιση, στην τεχνολογία και επικοινωνία».

(ΚΥΠΕ/Φανίτσα Ζαννέττου)  
 

 
2614
Thumbnail