Altamira: Επενδυτικές ευκαιρίες με κτήρια σε γραφικά χωριά

Άκρως ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες σε τρεις δημοφιλείς ορεινές περιοχές της Κύπρου, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate.

Σε μία περίοδο που ο αγροτουρισμός και η διαμονή σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον κερδίζουν έδαφος, η εταιρεία παρουσιάζει τρία μοναδικά κτήρια στα γραφικά χωριά Παλαιχώρι Ορεινής, Κακοπετριά και Πάχνα. Πρόκειται για κοινότητες με αυξημένη κινητικότητα, που προσελκύουν ντόπιους και ξένους επισκέπτες, τόσο κατά τους καλοκαιρινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες.

Τα προτεινόμενα ακίνητα διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες για άμεση χρήση (π.χ. Πιστοποιητικό Τελικής Έγκρισης), δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ και αποτελούν ελκυστική επιλογή για επένδυση, αφού μπορούν να ενοικιαστούν βραχυπρόθεσμα καθώς και μακροπρόθεσμα, με πολύ ψηλές αποδόσεις. Θεωρούνται, μάλιστα, χαμηλού ρίσκου επενδύσεις, αφού είναι ετοιμοπαράδοτα ακίνητα και έτσι ο αγοραστής τους θα αποφύγει το υψηλό κόστος κατασκευής που παρατηρείται αυτή την περίοδο.

Τα κτήρια αφορούν ολόκληρα μερίδια και είναι ιδανικά για επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Κτήριο μικτής χρίσης με πισίνα και εστιατόριο στο Παλαιχώρι Ορεινής

2

Στην κοινότητα Παλαιχώρι Ορεινής στην επαρχία Λευκωσίας, η Altamira Real Estate διαθέτει προς πώληση κτήριο μικτής χρήσης με πισίνα, εστιατόριο και υπνοδωμάτια στον όροφο, στην ενδεικτική τιμή των €450.000. Το κτήριο βρίσκεται σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον και είναι περικυκλωμένο από πευκόφυτες εκτάσεις γης. Απέχει μόλις 6 χλμ. από το κέντρο του χωριού και εφάπτεται του κύριου δρόμου Λευκωσίας – Παλαιχωρίου.

Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 380 τ.μ. και μεγάλη ακάλυπτη βεράντα 180 τ.μ., ενώ το εστιατόριο είναι έκτασης 120 τ.μ. με βοηθητικούς χώρους 30 τ.μ.. Το συνολικό εμβαδόν γης του ακινήτου ανέρχεται σε 5.844 τ.μ..

Κακοπετριά: Εμπορικό κτήριο που ήδη ενοικιάζεται από Τραπεζικό Οργανισμό

1

Στην καρδιά της Κακοπετριάς στην επαρχία Λευκωσίας, το ενδιαφέρον κεντρίζει διώροφο κτήριο με υπόγειο, στην ενδεικτική τιμή των €420.000. Το ισόγειο του κτηρίου λειτουργεί ως τραπεζικό κατάστημα, ενώ στον όροφο υπάρχουν αίθουσες συνεδριάσεων και χώροι υγιεινής. Το υπόγειο, έκτασης 200 τ.μ., διαθέτει χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Όσον αφορά το ισόγειο και τον όροφο, η έκτασή τους ανέρχεται στα 360 τ.μ. και 120 τ.μ. αντίστοιχα και ενοικιάζονται σε Τραπεζικό Οργανισμό προς €1820/μήνα και απόδοση 3.9%. Αντίθετα, ο 1ος όροφος είναι κενός.

Σημειώνεται ότι το κτήριο διαθέτει ανεξάντλητο συντελεστή δόμησης, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό, ενώ ο όροφος μπορεί να μετατραπεί σε διαμερίσματα τα οποία αφού ενοικιαστούν δύνανται να αυξήσουν πέραν του 6% τη συνολική απόδοση της επένδυσης.

Δύο κατοικίες με τζάκι και θέα τη θάλασσα στην Πάχνα

Στην κοινότητα Πάχνας στην επαρχία Λεμεσού, εντοπίζονται δύο ημιανεξάρτητες διώροφες κατοικίες με υπέροχη θέα στη θάλασσα, στην τιμή των €275.000. Οι κατοικίες είναι κενές και βρίσκονται κοντά στο κέντρο του χωριού. Η κάθε μία αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, κουζίνα και δύο υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτουν αυλή, ενώ υπάρχει και πισίνα που είναι υπό κατασκευή. Με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 188 τ.μ. και καλυμμένη βεράντα 6 τ.μ. η κάθε μία, οι κατοικίες αποτελούν ιδανική επιλογή για επένδυση.

Σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

 
 
7926