Altamira: Οικιστικά οικόπεδα από μόλις €50.000 στην Πάφο

Μοναδικές ευκαιρίες για νεαρά ζευγάρια που επιθυμούν να ανεγείρουν τη μόνιμη κατοικία τους 

Ακίνητα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, στις πιο περιζήτητες περιοχές της επαρχίας Πάφου, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Σε μία περίοδο που οι στεγαστικές ανάγκες των Κυπρίων και κυρίως των νεαρών ζευγαριών είναι στα ύψη, η Altamira Real Estate επέλεξε να παρουσιάσει 7 οικιστικά οικόπεδα, τα οποία πωλούνται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy.
Με τις ενδεικτικές τιμές τους να ξεκινούν από €50.000, τα ακίνητα ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες κάθε υποψηφίου αγοραστή και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες, καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Nα σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη διαδικασία της εταιρείας, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη.

Ξεχωρίζουν για την τοποθεσία τους, προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς κεντρικούς δρόμους της επαρχίας, τον αερολιμένα Πάφου αλλά και τις πανέμορφες παραλίες της περιοχής, ενώ περιβάλλονται από όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις, όπως σχολεία, υπεραγορές και καταστήματα. Επιπρόσθετα, το μεγάλο εμβαδόν τους, επιτρέπει στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες να τα αξιοποιήσουν ποικιλοτρόπως, με τη δημιουργία άνετων εξωτερικών χώρων με πισίνα, όμορφων κήπων και ψησταριάς.

γ

Μοναδικές ευκαιρίες από €50.000

Στην κοινότητα Κονιά, σε απόσταση μόλις μερικών λεπτών από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και το κέντρο της πόλης, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 1247 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Το ακίνητο, που βρίσκεται σε μία αμιγώς οικιστική περιοχή, είναι τοποθετημένο σε αδιέξοδο δρόμο, γεγονός που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων του, εφάπτεται χώρου πρασίνου, ενώ προσφέρει πανοραμική θέα προς τη θάλασσα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες που αναζητούν να ανεγείρουν τη μόνιμη κατοικία τους. 

Επιπλέον, σε νεόδμητη περιοχή του Δήμου Γεροσκήπου, εντοπίσαμε δύο οικιστικά οικόπεδα, που πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €130.000 και €135.000 αντίστοιχα. Τα ακίνητα, έκτασης 665 τ.μ. και 658 τ.μ., βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, ενώ προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου και τον αυτοκινητόδρομο. Με θέα προς τη γύρω περιοχή και πρόσωπο γύρω στα 25 μέτρα, τα οικόπεδα είναι κατάλληλα για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια, καθώς επίσης για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. 

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελεί γωνιακό οικόπεδο στη Γεροσκήπου, με υψηλό συντελεστή δόμησης (100%), το οποίο είναι κατάλληλο για ανέγερση πολυκατοικίας ή/και κατοικίας. Το ακίνητο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €160.000, βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Α’ Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου και τον αυτοκινητόδρομο. Προσφέρει μαγική θέα προς τη θάλασσα, ενώ είναι τοποθετημένο σε αδιέξοδο, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες ή/και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Ιδιαίτερη ελκυστική ευκαιρία εντοπίζεται στην κοινότητα Αγία Μαρινούδα, κοντά στην Γεροσκήπου. Πρόκειται για μισό οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 520 τ.μ., το οποίο πωλείται για μόλις €50.000. Διαθέτει υψηλό συντελεστή δόμησης (100%) και είναι κατάλληλο για ανέγερση κατοικίας. Στην ενδεικτική τιμή των €340.000 εντοπίσαμε μεγάλο οικιστικό οικόπεδο στον Δήμο Πέγειας, σε μία περιοχή που σημειώνει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Το ακίνητο, έκτασης 1721 τ.μ., έχει 45 μέτρα πρόσωπο και επίπεδη επιφάνεια που επιτρέπει την άμεση ανάπτυξη. Είναι ιδανικό είτε για ανέγερση κατοικίας με ευρύχωρους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους, είτε για ενιαία ανάπτυξη που θα αποτελείται από τρία σπίτια. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, όσο και για γονείς που θα ήθελαν να ανεγείρουν τις μελλοντικές κατοικίες των παιδιών τους. 

Στον ίδιο Δήμο, σε μία αραιοκατοικημένη περιοχή που χαρακτηρίζεται από ένα ήσυχο και όμορφο φυσικό περιβάλλον, ξεχωρίσαμε ακόμη, οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 976 τ.μ., το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €175.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε ύψωμα και προσφέρει πανοραμική θέα προς τη θάλασσα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ανέγερση δύο κατοικιών, ενώ είναι ιδανικό για οικογένειες που θέλουν να διαμείνουν σε μία ήρεμη περιοχή. 

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, στις 10 το πρωί.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..


 

 
6617