Altamira Real Estate: Κενές κατοικίες για άμεση αξιοποίηση στη Λευκωσία

Προς πώληση τρεις ετοιμοπαράδοτες κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας - Εξαιρετικές επιλογές

Η απόκτηση στέγης αποτελεί, ίσως, τη σημαντικότερη επένδυση για τα νεαρά ζευγάρια και τις οικογένειες. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς και σε μία περίοδο που το κατασκευαστικό κόστος έχει εκτοξευθεί στα ύψη, η Altamira Real Estate διαθέτει προς πώληση τρεις ετοιμοπαράδοτες κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας. 

Οι κατοικίες αποτελούν εξαιρετική επιλογή για άμεση ιδιοκατοίκηση καθώς βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ βρίσκονται σε τοποθεσίες με καλές προσβάσεις τόσο σε υπηρεσίες όσο και προς τον αυτοκινητόδρομο. Επιπρόσθετα, διασφαλίζουν τον αγοραστή τους από τα αυξημένα κόστη κατασκευής και το ρίσκο του χρόνου αποπεράτωσης, ενώ διατίθενται σε ελκυστικές τιμές και δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την αγορά, ο επενδυτής θα αποκτήσει τίτλο ιδιοκτησίας του συνόλου του μεριδίου. 

Διώροφη κατοικία στο κέντρο του Στροβόλου

φ


Η μία κατοικία που πωλείται στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, βρίσκεται σε μια ήσυχη και όμορφη γειτονιά του Στροβόλου. Πρόκειται για διώροφη οικία, εμβαδού 360 τ.μ., η οποία ανεγέρθηκε το 1975 και ανακαινίστηκε πλήρως το 1990. 

Βρίσκεται δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο Απ. Βαρνάβα και πολύ κοντά στη λεωφόρο Αθαλάσσας και το Πάρκο Ακροπόλεως. Πρόκειται για μία περιοχή με αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα, η οποία προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές και καταστήματα.

Στο ισόγειο, η κατοικία αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, αποθήκη και δυο αποχωρητήρια. Στον όροφο εντοπίζονται τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα δυο διαθέτουν δικό τους ντους, κοινόχρηστο μπάνιο και βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει αυλή με κήπο, βεράντες και χώρο στάθμευσης. Η καλυμμένη βεράντα έχει εμβαδό 20 τ.μ., ενώ ο καλυμμένος χώρος στάθμευσης είναι έκτασης 40 τ.μ..

Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Κατοικία με πισίνα στο Καϊμακλί
φα


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα στο Καϊμακλί. Το ακίνητο τοποθετείται επί της οδού Ίκαρου, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου και το Πανεπιστήμιο Frederick, ενώ βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Έχει εμβαδόν 300 τ.μ. και καλυμμένο χώρο στάθμευσης 20 τ.μ..

Στο ισόγειο αποτελείται από χώρο υποδοχής, γραφείο, ενιαία σαλοτραπεζαρία, κουζίνα με δικό της καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο. Στον όροφο εντοπίζονται τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων διαθέτει δικό του ντους και γκαρνταρόμπα. 

Η κατοικία διαθέτει επίσης, σοφίτα, ευρύχωρες βεράντες και αυλή με πισίνα, χώρο BBQ, μηχανοστάσιο, αποθήκη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης για δυο οχήματα. 

Ισόγεια κατοικία στον Άγιο Ανδρέα 
αφ

Τέλος, στην περιοχή του Άγιου Ανδρέα, μόλις 150 μέτρα από την Λεωφόρου Αγίου Παύλου, εντοπίζουμε ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων, η οποία επεκτείνεται και στον άνω όροφο. Η κατοικία βρίσκεται σε κεντρική περιοχή της πρωτεύουσας και εξυπηρετείται από κεντρικούς οδικούς άξονες οι οποίοι προσφέρουν πληθώρα παροχών και διευκολύνσεων. Έτυχε πλήρους ανακαίνισης και αναβάθμισης το 2010 και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και συντήρηση. 

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα με μοντέρνο σχεδιασμό, γραφείο, αποχωρητήριο, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Το master bedroom διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο. Όσον αφορά τον όροφο, αυτός είναι προσβάσιμος μέσω εξωτερικού κλιμακοστασίου και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με υπνοδωμάτιο, ντους και ακάλυπτη βεράντα. Διαθέτει επίσης, πρόνοια για εγκατάσταση κουζίνας. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, αποθήκη και ακάλυπτος χώρος στάθμευσης. 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων του ισογείου ανέρχεται σε 245 τ.μ.. Ο όροφος εκτείνεται σε 55 τ.μ., ενώ οι βεράντες έχουν συνολικό εμβαδόν 115 τ.μ.. Η άνεση των μεγάλων εσωτερικών χώρων καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες. Είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή/και για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.