Αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας στη Σχολή Τυφλών με Epic5G

Η επανάσταση που φέρνει το 5G αλλάζει την εκπαίδευση

 

Ανοίγει σε παιδιά και μεγάλους νέους ορίζοντες. Οι υπερταχύτητες του 5G επιτρέπουν εξαιρετικά σταθερές συνδέσεις και άμεση αλληλεπίδραση, με τη διδακτική μορφή να παίρνει άλλες διαστάσεις. 

Πόσο μάλλον για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οπτική αναπηρία: Φανταστείτε αν έχουν στα χέρια τους τη δύναμη του 5G, πόσα ακόμη μπορούν να μάθουν, να βιώσουν και να διδαχθούν. 

Η Epic συνεργάζεται με τη Σχολή Τυφλών και με υπερταχύτητες 5G ξεκλειδώνει νέες προοπτικές για τους μαθητές και τις μαθήτριες. 

Η Epic υποστηρίζει ενεργά με δίκτυο 5G το σπουδαίο έργο της Σχολής Τυφλών. Προγράμματα, streaming, e-learning, δικτύωση, απαιτούν ταχύτητα και κάθε ανάγκη για ταχύτερη σύνδεση από την ομάδα της Σχολής Τυφλών εκπληρώνεται πλέον με τη βοήθεια της Epic. 

Η αναγνώριση αντικειμένων μέσα από ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές γίνεται σε πραγματικό χρόνο κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες τους λαμβάνουν την πληροφόρηση χωρίς καμία αναμονή. 

Το 5G δίκτυο από την Εpic υποστηρίζει εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης όπως το Seeing AI app, που περιγράφει ακουστικά τα αντικείμενα που συναντά στο δρόμο του ένας μαθητής με οπτική αναπηρία. Έτσι τους διευκολύνει να εντοπίζουν αντικείμενα που βρίσκουν στο δρόμο τους και τους επιτρέπει να περιηγηθούν καλύτερα στον σχολικό χώρο. Το Epic 5G βοηθά τους εκπαιδευομένους με οπτική αναπηρία να εξερευνήσουν το περιβάλλον που βρίσκονται: η εφαρμογή με ταχύτητες 5G τους ενημερώνει άμεσα εάν βρίσκεται μπροστά τους ένα σκαλοπάτι, αν είναι σε μια βιβλιοθήκη, εάν έχει μπροστά τους έναν υπολογιστή ή με μια περιγραφή για ένα χώρο. 

Με την υποστήριξη της Epic η οποία προσφέρει 5G συσκευές και ταχύτητες, η ταυτόχρονη πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις για εκμάθηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων της Σχολής Τυφλών ενισχύεται σημαντικά.

Σε μια εποχή που η τεχνολογία μεταφράζεται σε ίσες ευκαιρίες και συμμετοχή απ’ όπου κι αν είμαστε, το No. 1 δίκτυο κινητής in test δίνει τα εφόδια για μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες.
 

Tags
 
6788
Thumbnail