Ανακοίνωση PC Splash Water για την διανομή προϊόντων Pokka

Γιατί η εταιρεία καλεί το Υπουργείο Εμπορίου και τις αρμόδιες υπηρεσίες σε κινητοποίηση

Ανακοίνωση σε σχέση με την διανομή προϊόντων Pokka στην κυπριακή αγορά εξέδωσε η εταιρεία PC Splash Water Public Company Ltd, μέσω της οποίας, μεταξύ άλλων, καλεί «το Υπουργείο Εμπορίου και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, σε άμεση κινητοποίηση, για απαγόρευση άλλων εισαγωγών και για απόσυρση των προιόντων αυτών από την αγορά».

>>> Οι οικονομικές εξελίξεις σήμερα <<<

Αυτούσια η ανακοίνωση της PC Splash Water Public Company Ltd:

«Η Εταιρεία P.C. Splash Water Public Company Ltd επιθυμεί να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για τα εξής, σε σχέση με μεγάλες ποσότητες προϊόντων POKKA (Pokka Coffee), τα οποία κατασκευάστηκαν και διοχετεύτηκαν παράνομα κατά την διάρκεια του 2019 από την εταιρεία POKKA INTERNATIONAL στην κυπριακή και άλλες αγορές, ως επίσης και στα κατεχόμενα. Στα προϊόντα αυτά αναγράφονται το όνομα και άλλα στοιχεία που αφορούν την εταιρεία μας η οποία αναφέρεται ως «Επίσημος Αντιπρόσωπος και Διανομέας» στην Κύπρο και στην Ελλάδα. 

Τα προϊόντα αυτά εισήχθησαν εν αγνοία μας στην κυπριακή αγορά από συγκεκριμένες εταιρείες, με μόνο τα στοιχεία της εταιρείας μας να αναγράφονται στις συσκευασίες και χωρίς να γίνει οποιοσδήποτε έλεχγος από τις υγειονομικές ή τελωνειακές υπηρεσίες του κράτους. Διατίθενται δε προς πώληση σε καταστήματα λιανικής και χονδρικής πώλησης, σε ανυποψίαστους καταναλωτές. Υπάρχουν επίσης ανεπίσημες πληροφορίες για πιθανή μεταφορά και διοχέτευση μεγάλων ποσοτήτων αυτών των προϊόντων από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές. 

Η εταιρεία μας, P. C. Splash Water Public Company Ltd, δεν έχει καμιά σχέση με την εισαγωγή και πώληση των συγκεκριμένων προϊόντων και δηλώνει ότι δεν φέρει καμιά ευθύνη για την ποιότητα τους, ή για οποιανδήποτε πιθανή βλάβη ή ζημιά μπορεί να προκληθεί από την κατανάλωση τους. Καλεί δε το Υπουργείο Εμπορίου και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, σε άμεση κινητοποίηση, για απαγόρευση άλλων εισαγωγών και για απόσυρση των προϊόντων αυτών από την αγορά. 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η εταιρεία μας, έχει ήδη δώσει οδηγίες στους νομικούς της συμβούλους στην Σιγκαπούρη και την Κύπρο, για την άμεση λήψη νομικών μέτρων εναντίον της εταιρείας POKKA INTERNATIONAL, των εταιρειών εισαγωγής και διάθεσης των προϊόντων αυτών στην κυπριακή αγορά, αλλά και οποιασδήποτε κρατικής υπηρεσίας η άλλης υπηρεσίας, για πιθανή μη άσκηση των προβλεπομένων από την νομοθεσία ελέγχων. 

Με εκτίμηση και σεβασμό προς το καταναλωτικό κοινό,

Παντελής Κωνσταντίνου
Διευθύνων Σύμβουλος
P.C. Splash Water Public Company Ltd
» 

 
3035
Thumbnail