Ανοίγει την Τετάρτη (1/7) τις πύλες του το Hotel Indigo Larnaca

Πρόκειται για το μοναδικό branded boutique hotel στην Κύπρο

Ανοίγει αύριο Τετάρτη 1η Ιουλίου τις πύλες του το Hotel Indigo Larnaca, το μοναδικό branded boutique hotel στην Κύπρο που βρίσκεται πλησίον της περιοχής του Αγίου Λαζάρου και πολύ κοντά στην παραλία.
 
Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που δόθηκε σήμερα (30/6), ο Σάββας Κάκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Quality Group ανέφερε ότι «το ξενοδοχείο αποτελείται από 40 σύγχρονα δωμάτια και ενσαρκώνει την «Ιστορία της Γειτονιάς» στον σχεδιασμό του, εμπνευσμένη από την ιστορία και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής». 

«Η συγκεκριμένη τοποθεσία του Hotel Indigo Larnaca, επιλέγηκε για την πλούσια ιστορία της περιοχής του Αγίου Λαζάρου και προσφέρεται για να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών», είπε.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
Πρόσθεσε ότι το ξενοδοχείο «αναπτύχθηκε πάνω σε δύο παραδοσιακά σπίτια και μεταμορφώθηκε σε μία σύγχρονη και οικεία όαση, συνδυάζοντας ιδανικά το πάντρεμα του παλιού με του νέου, μια εικόνα που αντιπροσωπεύει πλήρως και την ευρύτερη πόλη της Λάρνακας».

Το ξενοδοχείο, σημείωσε, εκτός από γυμναστήριο, διαθέτει το Kampana Pool Bar με εξωτερική πισίνα στον τελευταίο όροφο, το Avli all day restaurant & bar και το Oinotelia wine bar στο ισόγειo, τα οποία μπορούν χρησιμοποιηθούν και για τους μόνιμους κάτοικους του νησιού.

Ο κ. Κάκος ανέφερε ακόμα ότι «το Hotel Indigo Larnaca βρίσκεται πέντε λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο, στο κέντρο της πόλης, σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Λάρνακας, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, σε μικρή απόσταση από τις παραλίες των Φοινικούδων, Μακένζυ και Καστέλα που βραβεύτηκαν και φέτος με γαλάζια σημαία. Πολύ κοντά βρίσκονται επίσης το Μεσαιωνικό Κάστρο, η Αλυκή, η οδός Πιαλέ Πασιά, αλλά και το ναυάγιο Ζηνοβία».
 
Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε πως «συνολικά η ανέγερση του ξενοδοχείου με την αγορά της γης στοίχισε 7 εκατομμύρια ευρώ και σ’ αυτό εργοδοτούνται 30 άτομα» και εκ μέρους της Quality Group, μετέφερε την «ισχυρή πίστη και βεβαιότητα ότι η καινούργια συνεργασία με την IHG (InterContinental Hotels Group) μία από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς κολοσσούς στον κόσμο και την Sunnyseeker Hospitality, θα αφήσει το στίγμα της στον ξενοδοχειακό κλάδο της Κύπρου».
 
Σημείωσε επίσης ότι «η Λάρνακα είναι ήσυχη πόλη, το κύριο της χαρακτηριστικό είναι η γραφικότητα, που διαθέτει την οποία δεν βρίσκει κάποιος σε καμιά άλλη πόλη της Κύπρου, που είναι υπέροχη χώρα και εξαρτάται από τον κόσμο της πώς θα εξελιχθεί για να πάει μπροστά».

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<
 
Από την πλευρά του ο Μάριος Πολυβίου, CEO της Sunnyseeker Hotels είπε πως «λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το ξενοδοχείο αντί να ανοίξει τις πρώτες μέρες Απριλίου, ανοίγει τελικά αύριο, ενώ αναλόγως των εξελίξεων τα επίσημα εγκαίνια του θα πραγματοποιηθούν το Φθινόπωρο. Το δεύτερο branded ξενοδοχείο λειτουργεί με τη συνεργασία της Sunnyseeker Hotel και της Quality Group».

Σε σχετική ερώτηση ο κ. Πολυβίου είπε πως «έχουμε υποβάλει αίτηση για να λειτουργήσει το ξενοδοχείο ως 4 αστέρων, ως city center hotel και ως boutique hotel».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

 
1967
Thumbnail

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο και το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει αποκλειστικά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, προκηρύσσει για πλήρωση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τις ακόλουθες θέσεις για μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στα εξής Προγράμματα Σπουδών:

ad1mobile
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΒΙΟΗΘΙΚΗ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)

και στις εξής Θεματικές Ενότητες για Διδακτορικά Προγράμματα:

 

  • ΔΣΘΕΕ795 Μεθοδολογία της Έρευνας (χειμερινό εξάμηνο)
  • ΔΣΘΕΕ796 Συγγραφή Επιστημονικών Εργασιών (εαρινό εξάμηνο)

​​​​​​Τα προσόντα και τα καθήκοντα των μελών Σ.Ε.Π. περιγράφονται στη σχετική προκήρυξη των θέσεων, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/y89jhlmw.

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΠΚΥ, https://recruitment.ouc.ac.cy/apply και άρχισαν την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στις 13:00.

ad2mobile

Οι ενδιαφερόμενοι σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικού και εργοδότησης μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού  στο [email protected]

 

article 1