Αυτές τις ημέρες δεν θα διενεργούνται τεστ για COVID-19 από NIPD

Κλειστά για 7 ημέρες τα σταθερά κέντρα δειγματοληψίας για διενέργεια εξετάσεων COVID-19 (μοριακά και Rapid test)

Κλειστά θα είναι στις 24, 25, 26 και 31 Δεκεμβρίου 2020 και την 1η, 2 και 6 Ιανουαρίου 2021 τα σταθερά κέντρα δειγματοληψίας για διενέργεια εξετάσεων COVID-19 (μοριακά και Rapid test), ανακοίνωσε η NIPD Genetics.
 
Η NIPD Genetics υπενθυμίζει ότι τα σταθερά κέντρα δειγματοληψίας είναι στη Λευκωσία μπροστά από τα κεντρικά εργαστήρια της NIPD Genetics, στην οδό Νέας Έγκωμης 31, 2409 και στον χώρο στάθμευσης του νέου σταδίου ΓΣΠ. Στη Λεμεσό στον χώρο στάθμευσης του Αθλητικού Κέντρου Σπύρος Κυπριανού (πρώην Παλαί ντε Σπορ). Στη Λάρνακα στον χώρο στάθμευσης του νέου σταδίου ΓΣΖ. Στην επαρχία Αμμοχώστου στον χώρο στάθμευσης τους Σταδίου Τάσος Μάρκου στο Παραλίμνι και στην Πάφο στον χώρο στάθμευσης του Σταδίου Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).
 
Σε όλα τα κέντρα δειγματοληψίας της NIPD Genetics λειτουργούν σημεία για μοριακά τεστ COVID-19 (RT-qPCR) με την ένδειξη «Σημείο Α» και σημεία για Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (Rapid Antigen Test) με την ένδειξη «Σημείο Β».
 
Η NIPD Genetics προσθέτει ότι τις υπόλοιπες μέρες τα κέντρα δειγματοληψίας θα λειτουργούν κανονικά, μεταξύ 8:00πμ με 4:00μμ (εκτός Σαββάτου), και καλεί όλους όσοι θα προσέρχονται στη δειγματοληψία, να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, να φέρουν προστατευτική μάσκα και να τηρούν όλα τα προστατευτικά μέτρα όπως ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

ΚΥΠΕ

 
5091