Αυτή είναι η Lamborghini των €15.000-Φώτος

Όχι, δεν λείπει κάποιο μηδενικό

Η Lamborghini συνεργάστηκε με την Cervelo Cycles για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά το προϊόν της συνεργασίας τους είναι ένα ποδήλατο περιορισμένης παραγωγής που ονομάστηκε Cervelo R5 Automobili Lamborghini Edition.

>>> Διαβάστε επίσης: Εθελοντής του εμβολίου Οξφόρδης περιγράφει τις παρενέργειες (Vid) <<<

γφ

Το ποδήλατο αυτό θα παραχθεί μόλις σε 63 αντίτυπα και έτσι θα εορταστεί η ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας, που χρονολογείται από το 1963. Ταυτόχρονα, με το χρωματισμό του, το ποδήλατο αυτό αποτελεί και φόρο τιμής στην Aventador SVJ που έγραψε χρόνο- ρεκόρ για αυτοκίνητα παραγωγής στο Nurburgring Nordschleife το 2018, σταματώντας το χρονόμετρο στα 6’:44.97”.

«Με τον ίδιο τρόπο που η Lamborghini Aventador SVJ ανέβασε τον πήχη σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής, το Cervelo R5 Automobili Lamborghini Edition δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τις πιο απότομες ανηφόρες και κατηφόρες των ιταλικών Άλπεων», αναφέρει το δελτίο τύπου της Lamborghini.

>>> Διαβάστε επίσης: Άνοιξαν θέσεις Ιατρών και Φαρμακοποιού στον ΟΚΥΠΥ-Λεπτομέρειες <<<

γφ

«Η σχεδίαση του ποδηλάτου είναι εμπνευσμένη από αυτή της Aventador SVJ: να είναι γρήγορο από κάθε άποψη αλλά να ξεχωρίζει για τον εύκολο χειρισμό και την άριστη συμπεριφορά στο δρόμο».

Το Cervelo R5 είναι εφοδιασμένο μόνο με ιταλικά στοιχεία εξοπλισμού. Ξεχωρίζουν οι τροχοί Campagnolo Bora One και τα ελαστικά Vittoria Corsa Pro, το σύστημα των ταχυτήτων Campagnolo Super Record EPS, καθώς και η σέλα Fizik Aliante. Το νέο ποδήλατο είναι ήδη προς πώληση από τους επίσημους αντιπροσώπους της Cervelo. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 18.000 δολάρια (€15.214), ποσό που αντιστοιχεί και σε κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας.

γφ

Πηγή: Newsauto.gr

 
7866